- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kekec
csendes tag
válasz
Kicsirics77 #15443 üzenetére
Jogos, jár a pont, csak dolgozom így telefonról írtam és nem tudom szerkeszteni a hozzászólást
-
kekec
csendes tag
válasz
szurkeordas #15440 üzenetére
http://item.mobileweb.ebay.com/viewitem?itemId=140784073310&index=20&nav=SEARCH&nid=25908996337 kb. 4 hét mire megérkezik de egy Deák - ból megvan
-
kekec
csendes tag
Egyik ismerősömnek hasonló Samsung laposa van csak gyengébb teljesítménnyel. Próbáltam, nyomogattam, tapogattam de valahogy nem jött be
A kijelzőnek hatalmas holtjátéka van , billentyűzet hangos/kényelmetlen, akksi az ő elmondása szerint filmnézéssel nagyon maximum 1 óra. Ezek után nem szívesen vennék Samsung notit
Ha már nem erőltetnéd az Asust akkor szerintem runner 125 kolléga Lenovo gépe jobb választás lenne
[LenovoG580]
Én maradok nála
[link]
-
kekec
csendes tag
-
kekec
csendes tag
válasz
Driftmester #15425 üzenetére
Szia.
De ennek gyengébb a videó kártyája nem?
Vagy miért ajánlod ezt?
-
kekec
csendes tag
Sziasztok!
Notebook vásárlás előtt állok és kinéztem eddig 2 db szép kis Asus vasat. Szeretném a segítségeteket kérni abban, hogy melyiket válasszam illetve ha tudtok ajánlani valami jobbat/szebbet akkor ezer hála
Róluk lenne szó:[link]
Elsősorban itthoni gépnek szánnám a kicsikét. Semmi extra dolgot nem akarok vele csinálni csak a szokásos bohóckodások mint pl.: Skype, Internet, Filmnézés, na jó bevallom néha azért játszanék is rajta
Szerintetek Ár/Érték arányban rendben vannak ezek? vagy teljesen mellé lőttem velük?
UI.:
(én a barnát szeretném de a barátnőm a "jujj de szép az a fehér" mellett voksol)
Előre is köszönöm szépen a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- FOTÓS beárazás
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vízpart, vakáció és hardverek
- További aktív témák...
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged