- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
kanál01
tag
Sziasztok,
Asus Vivobook S532F, ScreenPad 2.0 -nál az Intel Driver Update vagy a saját Asus live Update programról érdemes frissíteni az Intel Vga drivert? Mindkét programot szoktam használni elérhető frissítésekhez, de az elején az Intel gyári drivere kiírta, várjam meg az Asusét. Mint kiderült, a második kis kijelző Screen Pad megkergült az eredeti gyári drivertől. Asus mód.driverével nem volt gond. De mostanában az Asus nem frissíti már.
Köszi előre is.Illetve még egy láma kérdés. A legelején anno gond volt a wifi driverrel 5ghz-en, (2,4 ok volt) és vettem rá egy 800 mbites Tpi link USB anennát, utóbbi Wi-Fi 2 névvel van. Addig a gyári, Wi-Fi 1 et letiltottam. Közbe jött ca 5x Intel Wi-Fi DRIVER frissítés, azóta megjavult. És itt lenne a kérdés, képes a gép 2 hálózatot egyszerre kezelni? Wi-Fi 1 és Wi-Fi 2. Házi szervert (Wd mycloud )+ megosztott mobil netet (Android Ap) akartam volna egyszerre haszálni külön külön hálózatról, amíg egy hétig nem volt Vidanet. ( lan kábelt nem tudok a lakásba hozzá húzni, csak Wi-Fi lehet)
-
kanál01
tag
Szia!
ASUS VivoBook S15 S532FL 4Gb alaplapi gyári ram mellé sikerült az összesen 1 slotba betenni és rendesen kezeli a rendszer a 1x 16GB ramot=20GB ramom van, 2400mhz, dual channel. ( többszöri akár 12_13Gb igényhez). Érezhetően gyorsabb, 8Gb. nekem kevés volt, ha meg már venni kellett bele...
ugyanitt 1x 4GB 2666 mhz notebook ram mától eladó
-
kanál01
tag
Sziasztok,
köszönöm, én se találok semmi leírást róla, végig pörgettem a netet. Külföldi fórumokon is sokan kérdezik, amit én, az egyik helyen egy Asusos emberke 4+8Gb ír, de egy felhasználó több kérdés alá is írja, hogy megy a 4+16Gb=20Gb is. Láttam így árusított gépeket is, de nem hivatalosan. Rendeltem 16Gb ramot ma, kipróbálom, max 1-2000Ft bukóval újonnan el is adom vagy vevői ráfizetéssel 8Gb-ra elcserélem, ha pl Bios-ba gyárilag ezt az Asus letiltotta vagy instabil lesz a rendszer.
Amúgy nekem a legnagyobb időspórolás, hogy a sz.gép bekapcsolásával automatikusan elindítom a programjaimat, böngészőimet előre elmentett lapokkal és 16Gb ramból 11-13Gb szokott lenni a max kihasználtság és végig marad minden nyitott. (még SSD-vel is)
-
kanál01
tag
Sziasztok,
ASUS VivoBook S15 S532FL laptopot kaptam újonnan, 4+4Gb rammal. Szeretném bővíteni, sajnos elvileg az enyém olyan, hogy 4Gb standard alaplapon és mellete 1x4Gb, utóbbit lehet elvileg nagyobbra cserélni(Telekomos a gép amúgy). Biosba, rendszer, internetes fórumok -ból se egyértelmű, hogy max mennyit lehet bele venni, 1x 8Gb biztos a mostani 4Gb helyett,=12Gb, de ha lehetne, 1x 16gb ramot vennék=20Gb? Dual channel most Aida szerint.
Aida 32Gb ramot ír max chipsetre , asus honlap 16_-ot, de lehet az enyém max 12 tud. Hol tudnék róla 100%ra megbizonyosodni? 2400mhz látok mindenhol infót, aida 2666mhz ír a nem integrált 4gb modulra, gondolom a másik végett ez is 2400 mhz en fut, vehetek mindkettő sebességű fajtából is ? Még nem szedtem szét a gépet. Köszönöm a segítséget. -
kanál01
tag
sziasztok!
egyik ismerősöm gépet akartam megjavítani, azt hittem, szoftveres gondja van, de a következő a helyzet:
Asus x51 a típusa..
-bekapcsoláskor kb. 20mp-t tölt a vinyó, (addig villog a merevlemez led),
közbe se kép se hang, majd le áll inyó és ennyi (kézzel kell kikapcsolni, on/off)
-teljesen fekete a képernyő a bekapcsolástól kezdve, biost se, semmit se hoz be
-próbáltam aksival és aksi nélkül is, ugyanezt csinálja
- a merevlemez led mellett vagy egy "Zz" ikon, Sleep Indikator, az végig világít
-van rajt VGA kimenet, rákötöttem monitort, de ott se volt semmi-20mp töltés után leáll a vinyó, nem világít utána a ledje, és hosszan nyomva a
ki/be kapcs gombot le tudom állítani..tudtok segíteni, milyen gondja lehet?
előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- OHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 16/512 FHD IPS Iris Xe Magyar
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged