- Yettel topik
- Magisk
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
boldi370
csendes újonc
válasz
cs.zs. #38044 üzenetére
Nem tudtam ezeket, igazábol 1.3 ghz de turbon 4.4 tehat tudja magat boostolni nemigaz? A jatek amugy elmegy egy kenyerpiriton, ha felmegyek van FPS em (1x feljutottam a szerverre, akkor 50 fps em volt) ugye ez egy San Andreasen alapulo jatekszerver. Csak folyamatosan kifagy, de ha fent vagyok nincsen gond.
-
boldi370
csendes újonc
Sziasztok! Adott egy Asus Vivobook X1504Z
spec: i5 1235u
8gb ddr4
intel iris xe graphics.Problemam az hogy egy San Andreasen alapulo MP szerveren szeretnèk vele jàtszani fe folyamatosan ki crashel. DirectX hibara hivatkozva, probaltam mar mindent. Win 11 van rajta, a gyari a sima direct x 9 et nem is hagyja feltelepiteni, a asztali pc men gond nelkul megy a jatek amivel a laptopon is probalnek jatszani. Ugyan ugy eredeti win 11 van azon is. Csak 10. Generacios processzorral. A kerdesem az lenne hogy ha megprobalok a laptopra win 10 et telepiteni. Ugye USB segitsegevel es ha ugy se jó, akkor vissza tudom rá állítani a gyari rendszert amivel adták? Mert akkor lehet vissza kuldenem.
Köszönöm a válaszotok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Yettel topik
- Milyen autót vegyek?
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Villanyszerelés
- Magisk
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Felújított Dell Vostro 15 3568 (7. gen. i5, 16GB RAM, SSD+HDD, jó akku, videokártya)
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Precision M6600 i7-2720QM I 8GB I 500SSHD I 17,3" FHD I Quadro I Cam I W10 I Gari!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged