- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hatii
tag
Sziasztok!
Van egy Asus N551J laptopom. Ma csinált másodjára egy olyat (első alkalom kb ősszel volt), hogy kékhalál után újraindult, de csak a bios jött be. Mikor onnan kiléptem, újraindult, és megint bios. Szóval nem megy tovább. Leállítom, én vártam egy kicsit, de nem hiszem, hogy kellene, bekapcsoltam és újra bejön az OS. Mintha semmi nem történt volna.
Ilyenkor mi szállhat el? Gyári konfigtól annyiban tér el, hogy beraktam egy Adata SSD-t, amin csak a rendszer és a programok vannak.
Előre is köszönöm a segítséget! -
Hatii
tag
Sziasztok!
Van egy Asus N551J gépem. Integrált (intel hd) és dedikált (nvidia gtx 960m) videókártyák vannak benne. Eddig nem érdekelt különösebben a dolog, most viszont raktam fel egy régebbi játékot (ha számít, napoelon total war). Na most elvileg beállítottam, hogy alapvetően az integrált kártyát használja, a játékhoz azonban a dedikáltat. A játék viszont érdekes dolgot produkál.
Amellett, hogy elcsúszik néha a textúra, alapvetően színes pixelkockák jelennek meg (rgb), sok, kevés, össze-vissza. Sőt, néha kilép gyorsan a asztalra, majd vissza játékba. Ekkor egy időre megjavul, random időre, majd újra jelentkezik ez. Néha 2-3 mp, néha 10-15 mp. Nem létezik, hogy azt a játékot nem vinné a 960m, szóval mi lehet a probléma? Teljesen az nvidiát kellene használni? Vagy hol, hogy tudom rendesen beállítani?Köszönöm,
Hatii -
Hatii
tag
Hali. Szeretném bővíteni a laptopomat, n551jw. SSD és HDD lenne a vége, az optikai helyett. Akinek van ezzel a géppel tapasztalata, vagy bármi konkrét adata, meg tudná mondani, hogy milyen és mekkora caddy kell, illetve hogy tudom megoldani? Milyen csatlakozója legyen az SSD-nek? Akár konkrét eszközök is segítenek, gondolok itt pl egy linkre az eszközről. Mit és hogy érdemes?
Nem nagyon értek hozzá, elsőre túl sok az információ, amit találtam.
Köszönöm -
Hatii
tag
Köszi mindkettőtöknek. Na ezeket nem nem írják a specifikációba, nyilván.
(#27719) Brandynew: Néztem mostanában azt a listát, és igazából a 150-200k csoportot ki is néztem. Bár Hp-ről azt olvastam, hogy a kijelzőjük elmarad más márkáktól. Illetve a 450 G3-at néztem inkább G4 helyett, amit egyre kevesebb helyen kapni. Asus K501 és a Fujitsuk között vacillálok most.
-
Hatii
tag
Üdv!
Néznék mostanában új lapotot, és ahogy érdeklődöm több helyen is, az asus x sorozatot nem ajánlák, pedig leírásban nem tűnik rossznak. Anyaghasználatban lenne ennyire alul, nem túl masszív? Pedig ahogy itt is láttam, elég sokan veszik.
Másik, amit kerestem már, de nem találtam még meg, hogy pl X555 utáni két betű mit jelent?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- PlayStation 5
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Medence topik
- Milyen routert?
- Hobby elektronika
- iPhone topik
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest