- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
NTonee
veterán
Olvasom közben a gamer notis topikot is. Az asus azzal is szokta szívatni a jónépet, amit kreten67 írt:
,,az Nvidia kártya nem biztos hogy elindul,pláne ha a vbios chip az alaplapon van és nem a vgán."
Elég esélytelennek tartom ezt az upgrade dolgot sajnos.
Szerk: amúgy KillHates is ott szokott bóklászni a gamer notebookok topikban, szóval szerintem fog reagálni a témára. -
NTonee
veterán
Olyan érdekességet találtam, hogy gt555m ebay hirdetés k53s géphez. A fizikai paraméterei látszólag egyeznek, a chip is ugyanott van, szóval a hűtést is fel tudnád tenni rá valószínűleg. Azonban a bios is gond lehet. Ehhez a témához már Dell XPS, vagy KillHates fórumtárs kellene. Én kétlem, hogy menne.
-
-
NTonee
veterán
Szia!
Ezt a kérdést itt tedd fel inkább szerintem. Kifejezetten notebook beárazás a téma, pontosabb képet kaphatsz tőlük.
jahh... látom már jártál ott.femtoz:
magánvélemény ugyan, de én nem próbálkoznék amd notival. Asztali fronton alternatíva, de notebook téren elég gyengén teljesítenek. Pl az az A8 cpu még egy core i3 szintjét sem üti meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bittorrent topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Star Trek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest