- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
Új hozzászólás Aktív témák
-
pcsabat
őstag
Az én gépemben is 2giga ram van és 160as vinyó, mondjuk csak 150 lát. A barátnőm laptopja sztem megfelelő lenne neked de az 240 körül volt, ASUS és 8400go van benne + T7250es C2D, ez már azért elég ütős szerkezet. De sajna most nincs itt és a számát pontosan nem tudom de vmi F3-as széria az biztos. Jó vásárlást!
-
Piton
tag
Komolyan mondom ez egy vicc, amit a kilogo aksival foglalkoztok... Emberek, meg egyszer megemlitem NEM zavaro!
Eleg regota hasznalok mar F3TC es be kell, h valljam, meg mindig nem zavar... Par oldallal elobbre leritam mar mennyire nem zavaro, es milyen gyorsan megszokhato(?) igazabol nincs mit megszokni mert eszre sem veszed. Max akkor, ha vhova maszol letran es meg tudod fogni vhol...
Kedves forumtars, kerlek, olvass vissza picit, nezd meg a postjaimat, F3TC ugyeben szerintem talalni fogsz jonehany hozzaszolast kozte... Szerintem megtalalod a kerdeseidre is a valaszt...UP: ha megis zavarna teged esetleg (bar eddig meg senkit nem zavart) szerintem vedd figyelembe azert, h a kis kilogas kb +1 ora aksi uzemidot ad neked...
-
radamsky
senior tag
F3-ast ajánlom
- nagyobb az akksi (nem veszed észre a kilogást, tul van misztikálva szerintem)
- stabilsokat irtak feljebb olvasd vissza, szerintem nagyon jo a F3-as széria
Amugy van még a 074-es is ami nekem van ha jol emlékszem, az is jo csak abba nincs benne blutyutde azt 2000 Ft-ért vettem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS 5-12450H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude 5400, 14" FHD Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest