- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Profi portréfotós lehetsz ezzel a telefonnal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pcsabat
őstag
Az én gépemben is 2giga ram van és 160as vinyó, mondjuk csak 150 lát. A barátnőm laptopja sztem megfelelő lenne neked de az 240 körül volt, ASUS és 8400go van benne + T7250es C2D, ez már azért elég ütős szerkezet. De sajna most nincs itt és a számát pontosan nem tudom de vmi F3-as széria az biztos. Jó vásárlást!
-
Piton
tag
Komolyan mondom ez egy vicc, amit a kilogo aksival foglalkoztok... Emberek, meg egyszer megemlitem NEM zavaro!

Eleg regota hasznalok mar F3TC es be kell, h valljam, meg mindig nem zavar... Par oldallal elobbre leritam mar mennyire nem zavaro, es milyen gyorsan megszokhato(?) igazabol nincs mit megszokni mert eszre sem veszed. Max akkor, ha vhova maszol letran es meg tudod fogni vhol...
Kedves forumtars, kerlek, olvass vissza picit, nezd meg a postjaimat, F3TC ugyeben szerintem talalni fogsz jonehany hozzaszolast kozte... Szerintem megtalalod a kerdeseidre is a valaszt...
UP: ha megis zavarna teged esetleg (bar eddig meg senkit nem zavart) szerintem vedd figyelembe azert, h a kis kilogas kb +1 ora aksi uzemidot ad neked...

-
radamsky
senior tag
F3-ast ajánlom

- nagyobb az akksi (nem veszed észre a kilogást, tul van misztikálva szerintem)
- stabilsokat irtak feljebb olvasd vissza, szerintem nagyon jo a F3-as széria
Amugy van még a 074-es is ami nekem van ha jol emlékszem, az is jo csak abba nincs benne blutyut
de azt 2000 Ft-ért vettem
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell latitude 5330 i5-12.gen / 8gb ddr4 / 250gb ssd / magyar Bill. (Fedlapja kopott, karcos)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8365U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- Asus Vivobook S 16 - 16" 3.2K OLED 120Hz - Ultra 5 125H - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR -1 év garancia
- Új Bontatlan Lenovo ThinkPad P16v Gen2 Mobil Munkaállomás -50% Ultra 7 165H 32/1TB RTX 2000 8GB 30Hó
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3687, 100% Akkumulátor
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3635,95% Akkumulátor
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx