Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• HartgeH3-2.8

addikt

válasz MinionFlasH #35176 üzenetére

Ez nagyon rendesen jó ár! Én asszem a Telekom kínálatában 400k alatt kaptam el mindenfajta magenta kedvezményekkel, de még azt is sokaltam érte. Most volt olyan, hogy 550 ezer 600 ezer is (Asus listaáron). A 429 ilyen helyzetben pazar ár.

Hűtés: Vigyázok a kis aranyosra, téli időszakban már nem vittem munkába (hőtágulás, párakicsapódás para) nem érdekel ki mit mondd. Nem mindig van fél órám , órám visszahűteni mielőtt haza indulnék az irodából. Szóval emlékeim szerint minden fajta hűtés nélkül is Dayz, COH alatt sem volt több 75 foknál a hőmérséklet tehát megáll olyan 65-70be saját magától. Hűtőpaddal ez 55-60-65 fok de nagyon játékfüggő a dolog. Én egy kupakot ha találtam vagy egy vastag ilyen letépős jegyzettömböt tettem pontosan hátulra középre ahol semmilyen szellőzőrács nincsen (majd fogod látni), van gyári emelés egy ilyen piros KÚP, de az kevés. Viszont ez a kis emelés elképesztő mennyit dob rajta szellőzés szempontból.

Mérőeszközöm nincsen, MSI After adatokat írtam az előbb.
    Néhány tesztet szívesen megcsinálok mielőtt vásárolsz, de én FHD/60 fps környezetben játszom, tehát ott nincs kérdés. Tudna 80-100 fps-t is de nem kell felesleges.
    De tesztelhetünk :C

Nem csalok, itt egy gép az irodából,
    csak csupaszon ahogy kell, alá egy bill mellette az egér aztán GO!

Egy ilyen szütyőt mindenképp ajánlok hozzá, alzában 4000 forint, bőven megéri, hogy semmi sem érjen hozzá garantáltan a fedlaphoz amikor szállítod. Szállítás?! ..hát igen azt kell mondjam igaza van kollégának, 2,6kg nem könnyű és mellé táp, egér, bill, hűtőpad, bizony húzza a vállam rendesen ha mindennel cuccolok pl anyósékhoz. Mert inkább a gépet nézem mint az anyóst ugye értjük. :U

Táska:
    Elsőre ezt rendeltem valami potom 10k volt, a másikon is gondolkozom ami ilyen szögletes, de ebben olyan szinten elférsz, hogy komplett bevásárlásokat ebben végzek magamnak otthonra. Az nem kevés cucc. Gépnek belül szépen rekesz amibe becsúszik, külön tápnak rekesz, és hatalmas bendő amibe hűtőpad, bill egér minden elfér, csak a vállad bírja.

Új hozzászólás Aktív témák