Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joker88
őstag
Pár hozzászólással feljebb épp ilyen gépről írtam.
Ismerős vette, asztali PC helyett, mivel csak net,youtube,meg frászbúk ami megy nála..
Szóval, előtelepített W11 Home ( ? ) van rajta, a szokásos kísérőszoftverekkel ( McAfee, Asus szoftverei, próba Office... ) Egyből hozta át,hogy tegyek rá egy sallangmentes W11-et.
Abban a hozzászólásban írtam,hogy nem látja a merevlemezt,driver kell neki.. Szintén orvosolva egy utána lévő hozzászólásban (IRST driver) .
/ így a netes fórumokat olvasva, valaki Windows 10el használja,mondván pörgősebb... nemtudom. /
Billentyűzetét szokni kell,de szerintem a linkelt oldalon van kép is róla..Van háttérvilágítása, több fokozatban állítható.. Plusz jó dolog.
Akkuról nem tudok nyilatkozni,tekintve hogy nem lesz mozgatva az asztalról. Optikai meghajtó nincsen ! / mint a mai modernebb notik 90%-ban/ De , a dobozban van egy kis kiegészítő HDD kit néven.. Fotó : [kép]
FHD kijelző, belsőileg annyira nem volt ideje kitapasztalni, én mikor telepítettem a W11et, és a kért programokat,nem volt lassú.. nyilván az SSD teszi a dolgát,ami nem SATA hanem " M.2 via PCIe " (a linkelt oldalról másoltam)
Irodai dolgokra,szerintem megfelelő lehet még esetleg kisebb multimédiára is.. de 3D játékra szerintem te sem gondoltál..
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3667 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pyttawrx