- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Redmi Note 13 4G
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
nbali88
üzenetére
én ezt nem értem, gyerekek. ugyanezt eljátszom, a sémánál kiszedem az adaptív fényerőt, és mégis, ha mondjuk 10 mp erejéig az onedrive képnézegetőjében (sötét lap) időzök, majd átváltok a gmail felületére (világos lap), elsőre tompa, sötétebb, szar kontraszttal, és kell neki egy 5-10 mp mire visszaáll rendesre.

még azt is beállítottam, hogy a halványított kép fényereje egyezzen a normál fényerővel (hátha azok között váltogat), emellett az adaptívot kiszedtem, és mégis, még mindig sötétül-világosodik.

-
csibusz0314
aktív tag
válasz
nbali88
üzenetére
Plusz ha esetleg valakinek ezek után is fennáll a probléma, mert nekem így volt akkor:
- jobb klikk az asztalon
- grafikus tulajdonságok
- energiaellátás
- fülecske -> akkumulátorról
- megjelenítő energiatakarékosság technológia letiltása
Nekem ezzel működött, az adaptív fényerő annyi volt, mint halottnak a csók

-
fmfizikus
tag
válasz
nbali88
üzenetére
Köszönöm.
Ezt biztos nem találtam volna meg magamtól. Sajnos úgy érzem, hogy még nem tökéletesek a beállítások. Épp ezért nekem egy picit csalódás az N56 a Z580 után, de valószínű azért, mert még nem állt be a rendszer. Én egyébként szerettem a Lenovót, de túl nagyok voltak az elvárásaim az Asus felé. Még szoknom kell a matt FHD kijelzőt is. Ami viszont óriási találmány az a billentyű háttérvilágítás. Nem is tudom, hogyan tudtam eddig nélküle élni. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Windows 11
- Linux Mint
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- ASUS ROG Flow Z13 (2025) GZ302EA-RU004W - 3 év garancia - GYÁRI, MAKULÁTLAN ÁLLAPOT!!
- Eladó Dell G5 Laptop
- HP ELITEBOOK X360 1030 G4 i5-8365 4G/LTE SIM, 16G/250G Ultravékony Noti, üzletből, garanciával
- Microsoft Surface Book 13.5" 3000x2000 i5-6300U 256GB érintőkijelzős notebook garanciával, üzletből
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 TI 16GB Gamemax Brufen C3 BG 650W
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- Delta ADP-65VH D 65W töltő eladó
- Corsair K70 RGB TKL // EU // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Ezt biztos nem találtam volna meg magamtól. Sajnos úgy érzem, hogy még nem tökéletesek a beállítások. Épp ezért nekem egy picit csalódás az N56 a Z580 után, de valószínű azért, mert még nem állt be a rendszer. Én egyébként szerettem a Lenovót, de túl nagyok voltak az elvárásaim az Asus felé. Még szoknom kell a matt FHD kijelzőt is. Ami viszont óriási találmány az a billentyű háttérvilágítás. Nem is tudom, hogyan tudtam eddig nélküle élni. 
Pyttawrx