Hirdetés
- Redmi Note 13 4G
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
kp78
veterán
Megjött Asus ügyfélszolgálat válasza az xp driver kérdésre, sajnos semmi konkrétum nincs benne.
"Az ASUS Magyarország ügyfélszolgálata nevében tájékoztatni kívánom, hogy készüléke valóban kompatibilis a Windows XP operációs rendszerrel, azonban az illesztőprogramok jelenleg még tesztelési fázisban vannak külföldi központunkban. Bár kikértük az illetékes szakemberek véleményét, határozott időponttal a szükséges illesztőprogramok kiadásának vonatkozásában még nem rendelkezünk, így csak szíves türelmét tudjuk kérni, míg a jelenleg zajló tesztfolyamatok a vásárlóink legnagyobb örömére lezárulnak.
Üdvözlettel:"
-
NÓPARA
aktív tag
Hát ez elég gáz részükről hogy nem írnak vissza a levélre. Lehet hogy túl messze vagy
tőlük és még a levél nem ért oda
. Majd meglátom hogy mire jutok én is ha más nem akkor két dolog jön szóba. Az egyik amit fentebb már javasoltak vagy virtuál PC. Majd ha lesz gép akkor többet tudok már én is.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Pavilion Gaming 15 144Hz, GTX 1660 Ti 6GB, 16GB RAM Dobozában, megkímélt
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ASUS TUF Gaming A15 FA506N Ryzen 5 7535HS / RTX 3050 4GB / 16GB DDR5 / 512GB SSD / Garanciás
- ASUS X513EA-BQ1998C (Bontatlan)
- ASUS X513EA-BQS62T(Bontatlan)
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- iPhone 15 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro P4000 // Nvidia Quadro P5000 --- Budapest MPL Foxpost
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

tőlük és még a levél nem ért oda
. Majd meglátom hogy mire jutok én is ha más nem akkor két dolog jön szóba. Az egyik amit fentebb már javasoltak vagy virtuál PC. Majd ha lesz gép akkor többet tudok már én is.
Pyttawrx