- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nem lesz iPhone 19
- Telekom mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Apple iPhone Air - almacsutka
Új hozzászólás Aktív témák
-
kp78
addikt
Megjött Asus ügyfélszolgálat válasza az xp driver kérdésre, sajnos semmi konkrétum nincs benne.
"Az ASUS Magyarország ügyfélszolgálata nevében tájékoztatni kívánom, hogy készüléke valóban kompatibilis a Windows XP operációs rendszerrel, azonban az illesztőprogramok jelenleg még tesztelési fázisban vannak külföldi központunkban. Bár kikértük az illetékes szakemberek véleményét, határozott időponttal a szükséges illesztőprogramok kiadásának vonatkozásában még nem rendelkezünk, így csak szíves türelmét tudjuk kérni, míg a jelenleg zajló tesztfolyamatok a vásárlóink legnagyobb örömére lezárulnak.
Üdvözlettel:"
-
NÓPARA
aktív tag
Hát ez elég gáz részükről hogy nem írnak vissza a levélre. Lehet hogy túl messze vagy
tőlük és még a levél nem ért oda
. Majd meglátom hogy mire jutok én is ha más nem akkor két dolog jön szóba. Az egyik amit fentebb már javasoltak vagy virtuál PC. Majd ha lesz gép akkor többet tudok már én is.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Vivobook16X Multimédiás laptop 16" -30% AMD Ryzen 5 5600H 8Mag 16/512 FHD+
- Asus ROG FLOW X13 x360 Érintős MINI Gamer laptop -50% Ryzen 9 6900HS 16GB/1TB RTX 3050Ti 4GB FHD+
- Deltaco laptophűtő 5x140mm 17.3-as méretig,alig használt,garis.
- Lenovo Thinkpad L580, 15,6" FHD kijelző I5-8250U, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3624
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

tőlük és még a levél nem ért oda
. Majd meglátom hogy mire jutok én is ha más nem akkor két dolog jön szóba. Az egyik amit fentebb már javasoltak vagy virtuál PC. Majd ha lesz gép akkor többet tudok már én is.
Pyttawrx