- Poco F7 – bajnokesélyes
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louloudaki
aktív tag
válasz
ro_bert17
üzenetére
no, tapasztalatok: asus mo-t felhívtam, bejelentettem a hibát, még el se köszöntem és az ügyintéző rámbatyta a kagylót
szerdán betalicskáztam az árut hrp-hez, átvették, ok, ügyintéző srác helyesírás terén kihívással küzdött (táncsin mihály út, tartokzékok). amúgy már kész is, péntek estefelé jött mél róla, ha még munkaidőben megkaptam volna, ma már szaladtam volna érte.
remélem minden oké és végre tudok win7et tolni rá, ez az xp sp3 ritka trágya, nem ismeri fel az akksit és letölteni se tudok hozzá semmit mert nem talál, így nem igazán tudtam használni tápkábel nélkül, hogy szó szerint fingom nincs az akksi töltöttségéről... -
longjoe
csendes tag
válasz
ro_bert17
üzenetére
Nekem volt velük dolgom,sokan járnak oda szervizelni ezért egy kicsit várnom kellet.Garis ügyintézés amit a neten keztem intézni.Vállalási határ időre készlet a gép,és olyanokat is cseréltek ami nem lett volna garis,mert a használatból eredtek /tapipad gomb kopás/kértem a win matrica mentést megcsinálták.Hibája a gépnek háztörés a csukló pántnál.Comagolás a mibe vittem ugy kaptam vissza,tételes ellenörzés után.Ha visztek gépet csak azt kell vinni semmi mást Rendesen becsomagolva.Ha nem is voltak tulkedvesek,de igen gyorsan tették a dolguk,ami nálam pozitiv.Ennyi Ez a Véső utcai szerviz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F7 – bajnokesélyes
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Arc Raiders
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- Bittorrent topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Gigabyte alaplap topik
- További aktív témák...
- RITKA ASUS ROG Strix G15 Electro Punk gamer laptop, i7-10750H, GTX 1660 Ti, szép állapotban,dobozzal
- Lenovo ThinkPad P15s i7 / 16GB RAM / 512GB SSD / NVIDIA T500 / FHD IPS / Garancia!
- HP EliteBook x360 830 G8 i7 / 32GB RAM / 512GB SSD / Érintőkijelző / 2in1 Prémium üzleti laptop!
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027-ig!
- Alienware m15 R5 gamer laptop, Ryzen 9 5900HX, RTX 3070, karcmentes, 360Hz!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

szerdán betalicskáztam az árut hrp-hez, átvették, ok, ügyintéző srác helyesírás terén kihívással küzdött (táncsin mihály út, tartokzékok). amúgy már kész is, péntek estefelé jött mél róla, ha még munkaidőben megkaptam volna, ma már szaladtam volna érte.
remélem minden oké és végre tudok win7et tolni rá, ez az xp sp3 ritka trágya, nem ismeri fel az akksit és letölteni se tudok hozzá semmit mert nem talál, így nem igazán tudtam használni tápkábel nélkül, hogy szó szerint fingom nincs az akksi töltöttségéről...
Pyttawrx