- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
NTonee
veterán
válasz
Gigabyga #20931 üzenetére
nem kell fázni a win8.1-től. Kiválóan működik, hiba és bugmentesen, totál win7 kinézetre is lehet formálni, meg start menüt is rá külön progival. Az enyémhez meg már win8.1 driver nincs, csak win7 hivatalosan, semmi gondja, szalad, ahogy kell.
A G széria minőségével különösebb problémád, mint felhasználó nem lesz, kifejezetten jók. Viszont a melegedés borítékolható, mert a hűtés nem sikerült túl acélosra. Erről már vannak tesztek a neten. Tudtommal a G-hez nincs külső hangszóró, csak az N-hez. -
-
NTonee
veterán
válasz
tsonyka #20911 üzenetére
Nem olyan általános hiba ez, hogy most hirtelen 20 ember jelentkezzen ugyanezzel, meg attól még nem is lennél előrébb. Letérdelt, előfordul, szerviz javítja. Legalább neked gari időn belül van. Nemrég egy x54 járt nálam félig halott billzettel éppen túl a garancia időn. Cserélni kell, nekik 10e, neked ingyen lesz a szervizben. Hogy mennyi idő, az megjósolhatatlan, a szerviz is csak hasraütés jellegű választ adna szerintem.
-
NTonee
veterán
Rád csak a hozzászólás első fele vonatkozott, a hdd-s rész. A második része a címzett nevével kezdődik.
Nem irreális. Ha épp nincs használatban, akkor lekapcsolja win, hogy ne fogyasszon. A legtöbb dolog úgyis az ssd-ről megy ezek szerint. Netezéskor pl feleslegesen menne. -
NTonee
veterán
Semmi baja nincs, gyárilag többnyire elég gagyi hdd szokott bekerülni. Nem tudsz mire panaszkodni a szerviznek. Ha ki is cserélnék valami hihetetlen csoda folytán, akkor is ugyanilyet raknának bele. Ezért (is) vettem én egy wd black-et az enyémbe (az ssd mellé).
ubid: most vagy túlságosan magasak az elvárásaid egy notebookkal szemben, vagy valami hiba van a géppel. Ha nem recseg, zúg, kattog, bármi egyéb rendellenes, akkor olyan. Rendesen fel van rakva a drivere (+kiegészítők ha van)? Speciális hanghatások nincsenek véletlenül bekapcsolva? EQ-t lődd le azonnal, ha be van kapcsolva.
-
NTonee
veterán
válasz
Theo89 #20899 üzenetére
ha a windows által felrakott driverrel jobban működik, akkor hagyd a fenébe, ne kínlódj a driver lemezzel. Amúgy sem biztos, hogy pont azt a drivert tetted fel, ami kell hozzá. Általában többféle kártyával szerelik a gépeket, így több wifi driver is van a lemezen.
feco93: Biztosat nem tudnék neked mondani, de ha a gépben lévő hdd jól működött, akkor a sata-s ssd-nek is mennie kell. Elképzelhető, hogy ez az msata-sata átalakítós izé okozza a problémádat. Ha tudsz kölcsönkérni valakitől sata ssd-t, akkor próbáld ki.
-
NTonee
veterán
-
NTonee
veterán
válasz
szaporv #20883 üzenetére
G75VX-et vegyél, amiben 670mx vga van. HA-n láttam pár napja 270 alatt is. Természetesen a hűtése miatt is vastagabb és nagyobb, mint egy átlag noti. A G75 egy nagyon jól összerakott gép volt, kiváló hűtéssel.
A G551-ben sincs forrasztva a vga egyébként, de igazából teljesen mindegy, hiszen upgrade úgysem lehetséges egyikben sem, max csere, ha letérdel.(#20881) benyito: ettől függetlenül figyelném egy darabig a helyedben valami folyamatosan futó monitorozó programmal. Ha nem melegedés okozza és hirtelen megszűnik a gép, akkor elképzelhető, hogy valamilyen hardveres gond van. Egy teljes win reinstallt még csinálhatsz, hátha... utána viszont szerviz.
-
NTonee
veterán
válasz
benyito #20879 üzenetére
Cseregép nincs, javítási idő attól függ, hogy a szervizesek épp jóllakottak e, volt e otthon unga-bunga, esik e az eső. Számítani kell 2hétre és félni kell a 3-tól. Legfeljebb meglepődsz, ha gyorsabb lesz.
Amúgy win reinstall először, vagy reset, ha van recovery. Amúgy nagyon túlmelegedés gyanús, amit írsz. -
NTonee
veterán
válasz
knight1987 #20859 üzenetére
hajtsd meg valami cpu stress testel azt a gépet és akkor kiderül, hogy felkapcsol e rendesen.
-
NTonee
veterán
válasz
knight1987 #20857 üzenetére
milyen proci van benne?
-
NTonee
veterán
válasz
KisBundi #20854 üzenetére
Van valami oka/értelme ennek amúgy? Nem tudom, nem is láttam még ilyet, én ha standby állapotba teszem, akkor ott is marad, amíg le nem merül az akku.
knight1987: nem lehetetlen, hogy normális, nem olyan borzasztóak azok a hőmérsékletek még. Azonban arra a gépre már ráférne egy szétborításos takarítás és újrapasztázás, ha még nem volt. Valószínűleg csökkenne valamennyit a hőfok terhelésen.
-
NTonee
veterán
válasz
adatfalo #20845 üzenetére
A G750JZ-ben jól működik a hűtés. Ha megteheted, akkor azt vegyél, vagy várd meg a G751et. Hardveraprón is találsz, west fórumtársnál van egy érdekes példány.
Alternatíva legfeljebb egy alienware lehetne.
A G551 a vékonysága, gyenge hűtése miatt bukó az i7 verzió esetén. -
NTonee
veterán
be kell szerezni egy normális win8.1 64bit telepítőt, usb-re bootolhatóként felrakni (rufus-al). A pendrive-ot USB2.0 port-ba kell dugni(!), úgy a telepítő is menni fog rendesen. A telepítővel töröld az összes partíciót, aztán hozd létre újra, mehet a tiszta telepítés. Amikor kész, akkor a windows fel fog ismerni lényegében minden eszközt, amit mégsem, azt a gép support oldalán a win8.1 és win8 letöltései közül pótolod.
Az xp-nek nincs köze ahhoz, hogy mennyi memóriát lát. 64-bites operációs rendszer kell a gépre, xp-ből is van ilyen, de azt inkább ne próbáld a gépre tenni. -
NTonee
veterán
a processzorban van integrált vezérlő, az igp. Alap helyzetben ez működik, alacsonyabb a fogyasztása, általános felhasználásra elég. Amikor nagyobb teljesítményre van szükség, akkor kapcsol be az nvidia vga, ami már komolyabb feladatok elvégzésére is alkalmas. Amikor a nagyobb teljesítményt kérő program futása befejeződik, akkor a nv kártya kikapcsol és az igp folytatja munkát. Nvidia Optimus.
Normális esetben a kettő közti váltás automatikus, de az nvidia vezérlőpultban te is tudod állítani, hogy melyik program melyik vga-t használja.Az alaplapi illesztővel arra célzott, hogy ennek a váltogatásnak a feltétele az is, hogy az alaplapi driverek megfelelően legyenek telepítve. Tehát telepítési sorrend van. Minden gépnél így kéne, de ebben az esetben főleg fontos, hogy először mindig az alaplapi driverek kerüljenek fel a windowsra (intel inf update és társai), utána igp, utána nv vga.
-
NTonee
veterán
nem úszod meg szerintem, de próbáld ki a DDU-t, szedj le vele minden vga drivert, aztán reboot, intel vga driver, utána nv vga driver.
(#20800) KisBundi: az céges környezet, más téma. Ott nem is felhasználónak kell gépet vennie munkára, hanem munkáltatónak. Oldja meg, ahogy akarja.
-
NTonee
veterán
válasz
v.attis #20797 üzenetére
Win8.1 alatt asus driver nélkül sem megy a wifi? Az esetek többségében a win8.1 felismeri wlan kártyát és felrakja a hozzá szükséges drivert. Ha mégsem, akkor hardverazonosító alapján keress hozzá.
A lan driver amúgy pont működött volna szerintem 7 alatt is, ha a lan kártya gyártójának weboldalán ketestél volna drivert. -
NTonee
veterán
válasz
KisBundi #20795 üzenetére
ez borzasztóan rossz kifogás. Ennyi erővel 20év múlva is elő lehetne húzni ezt a dumát. "Há' nem volt support szerződés, a fejlesztő béna volt, így win7 kell" Pff... rengeteg programom van, amit megvettem és igen, van köztük olyan, ami már win7 alatt sem ment. De könyörgöm, akkor új alternatívát kell keresni, vagy olyan gépet használni, amihez még készültek driverek és amin az adott program működik. Én meg tudtam oldani, hogy egy könyvelő programohoz, ami DOS-ra (!!!) íródott, legyen egy külön gép otthon? Amikor végleg betérdelt az öreg gép, akkor fel lett bontva a szerződés a fejlesztővel és jött az új, már windowsos alkalmazás.
Ne várjuk már el, hogy egy régóta elavult operációs rendszert a gyártók az új gépeiken is támogassanak. Amikor már win14 lesz, meg 24magos procik, 256gb ramos gépek, akkor is win7 kell majd, mert ki lett fizetve a program és nem kompatibilis az új verziókkal? -
NTonee
veterán
válasz
v.attis #20791 üzenetére
viccet félretéve...
7éves (!) op.rendszerről beszélünk, azért nincsenek már a support oldalon win7 driverek. Elavult, kész. Váltani kell, semmivel sem rosszabb a 8.1. A kinézetét úgy szabod át, ahogy akarod, én észre sem veszem a különbséget. Ráadásul pár hónap múlva már win10 lesz.
Ha valami miatt komolyan feltétlenül szükséges a régi rendszer, akkor lehet vadászni drivereket az egyes hardverek gyártóitól is (pl atheros wlan, realtek lan, stb), ott még valószínűleg lesznek win7-hez készültek is. Viszont nem szabad meglepődni, ha nem fog megfelelően működni, vagy nem lesz stabil a rendszer. -
NTonee
veterán
válasz
telefonfulke #20763 üzenetére
Nem. Viszont ha működne is, akkor pont az igp-t akarnám letiltani, nem a dedikáltat.
-
NTonee
veterán
válasz
muhaha01 #20758 üzenetére
Egy szintén furcsa példát hoznék a "rájött az öt perc" elképzelésre. Kollégám G750 gépénél fordult elő, hogy egyszerűen nem indult be a hűtés. Még szerencse, hogy be volt állítva sípolás, ha túl magasra ugrana a hőmérséklet. Egy kikapcsolás-újraindítás után semmi baja nem volt.
Nyilván az általad tapasztalt dolognak is van valami konkrét oka, de így nehéz lenne kinyomozni, hogy most meg gond nélkül működik. A hwinfo-t érdemes lenne elindítani a játék előtt, aztán a végén visszanézni az értékeket. Én minden adatot látok közben is az msi afterburner progi osd beállításaival. -
NTonee
veterán
válasz
muhaha01 #20754 üzenetére
A 69 jobban hangzik (minden értelemben
). Bár még mindig keveslem egy csöppet.
Amúgy ma borderlands2-vel múlattam az időt. Meglepő módon nálam sem volt a toppon ma a dolog. Nem tudom mire fogni a dolgot. Amikor nagy volt a hentelés, akkor betérdelt többször is, pedig nem szokott. -
NTonee
veterán
Olvasom közben a gamer notis topikot is. Az asus azzal is szokta szívatni a jónépet, amit kreten67 írt:
,,az Nvidia kártya nem biztos hogy elindul,pláne ha a vbios chip az alaplapon van és nem a vgán."
Elég esélytelennek tartom ezt az upgrade dolgot sajnos.
Szerk: amúgy KillHates is ott szokott bóklászni a gamer notebookok topikban, szóval szerintem fog reagálni a témára. -
NTonee
veterán
válasz
muhaha01 #20749 üzenetére
A disznóNálam látja azt is, legalul ott van a sensor ablakban a cpu, hdd, stb után.
Jahh várj... A hwinfo progit add hozzá a vga-hoz az nvidia vezérlőpultban, mert az optimus lekapcsolja és akkor nem látszik.
Akkor már megvan. És játék közben 60 körül? Biztos, hogy megy az vga játék alatt egyáltalán? Milyen géped van neked pontosan? -
NTonee
veterán
Olyan érdekességet találtam, hogy gt555m ebay hirdetés k53s géphez. A fizikai paraméterei látszólag egyeznek, a chip is ugyanott van, szóval a hűtést is fel tudnád tenni rá valószínűleg. Azonban a bios is gond lehet. Ehhez a témához már Dell XPS, vagy KillHates fórumtárs kellene. Én kétlem, hogy menne.
-
-
NTonee
veterán
válasz
muhaha01 #20741 üzenetére
Hwinfo lenne a leghasznosabb. Azt elindítod,megnyitod a sensor ablakot, aztán játszol vagy fél órát, vagy ameddig nem tapasztalod, amit írtál. Akkor átlépsz a hwinfo ablakra és írni fogja a cpu és gpu aktuális, min és max értékeket is.
Nem teljesen biztos, hogy throttling az oka, de így ki fog derülni.Szerk: nálad ilyen pasztás problémának még nem szabad lennie, túl új a géped. Bár azt meg kell jegyezni, hogy a gyári paszta egy kalap... az.
-
NTonee
veterán
válasz
benyito #20720 üzenetére
A radium az, aminek még az utcáját is kikerülöm inkább. A digiprime egy fokkal jobb, ők árulnak gépet hazai forrásból is. Attól függ, hogy a gép elérhető e, vagy elérhető lesz e itthon. Például: Asus G751-ből van JM, JT, JY. Az eddigi információk alapján itthon csak JY lesz hivatalosan, de ők hirdetik a másik kettőt is. A másik kettő 100%, hogy matricázott külföldi. A digiprime-hoz be kell menni, személyesen átvenni a gépet, kibontani és átnézni. Csak akkor szabad elhozni bármit is, ha minden rendben van. Lehetett olvasni bolti memóriabővítésről is, amit már bővítetve hirdettek. Aztán persze utólag derült ki, hogy nem gyári memória volt benne. Igaz, hogy vannak más boltok is, akik bővítenek, de nem úgy hirdetik, hanem az alap van kint a webshopban és kérés alapján teszik bele, akár az ember orra előtt. A végeredmény ugyanaz persze, de én mégis korrektebbnek tartom az utóbbit.
A garanciánál annyiból lehet más a küföldi asus gép, hogy tudomásom szerint a hazai garanciás gépek élveznek előnyt szervizeléskor. Ebből adódóan az alkatrészbeszerzés és javítás is lényegesen hosszabb időt vehet igénybe. Viszont legalább az asus szervizeli ezeket is, ugyanis vannak olyan gyártók, akik nem adnak ám nemzetközi garanciát és ha pont olyan gépet veszel a dp-tól például, akkor lesz nagy pislogás, ha javíttatni kéne.Edigital nem tud bővíteni tudtommal.
Az az x550jk jól le van akciózva valóban.Ha ennyiért adnák az fhd kijelzőset, az lenne a kánaán.hmm... ebből a gépből nincs fhd? -
NTonee
veterán
Omg! hol vetted? Radium/Digiprime? Bekérdezhettél volna ide vásárlás előtt, de még egy kis google is segített volna. Vannak ismert átverős boltok, ahol külföldi gépeket árulnak matricázva. De még az esetleges gariztatás is lassabb lesz így.
Én visszavinném és a fejükhöz csapkodnám a helyedben! -
NTonee
veterán
válasz
Robertoq #20682 üzenetére
Nekem is az a gyanúm pedig, hogy valami hiányzik. Lehet, újrakezdeném az egészet (tiszta win) és azt csinálnám, hogy először chipset (inf update driver), atkacpi, aztán minden inteles vackot felraknék a support oldalról, amit találok (van többféle is az other, meg mindenféle fülek alatt), végül a vga-t.
-
NTonee
veterán
válasz
Robertoq #20677 üzenetére
próbád úgy, hogy a hardverazonosítókat kimásolod google keresőbe és a találat alapján tölts le újabb drivereket a hardvergyártó support oldaláról. Pl az inteltől a legfrissebb intel hd graphics drivert szedd le... itt vannak.
-
NTonee
veterán
válasz
csibusz0314 #20671 üzenetére
lenovot már csak azért sem vennék, mert az itthoni szervize még viccnek is rossz. Amúgy nem lehet ráhúzni egy komplett márkára, hogy jó, vagy rossz. Asusok között is vannak olyan gépek, amiket inkább kerülni kell, ahogy minden más gyártónál is. Ezért is írtam úgy, hogy hardveresen korrekt a gép és az ára is jó. Ebben a felbontásban a vga azért elviszi a játékokat is, a proci 4200H, ami azért elég lesz mindenre, de mégsem fog megfőni a gép tőle.
-
NTonee
veterán
válasz
csibusz0314 #20667 üzenetére
hardver alapján elég korrekt és nekem az ára is jónak tűnik.
-
NTonee
veterán
válasz
csibusz0314 #20648 üzenetére
-
NTonee
veterán
válasz
csibusz0314 #20646 üzenetére
hát nem lesz nagy élmény azzal a vga-val. [link] De attól függ, hogy mivel akarna játszani.
-
NTonee
veterán
válasz
dkpisti #20617 üzenetére
a hdd-t vedd ki és az kerüljön az odd helyére a caddybe! Az ssd-t tedd a hdd helyére.
milyen ssd-t vegyek topikba mehet az ssd kérdés.
Ilyen caddy kell a gépedbe, de elvileg ennél olcsóbban is találhatsz. A hardveraprón is nézz körül, hátha van aki ezzel foglalkozik.KisBundi: hirtelen nincs más ötletem. Hidd el, működnie kellene, ez nem az az intel-amd-s enduro kacat dolog. Az azonnali notebookos kérdések órája topikba dobd be, hátha valakinek lesz ötlete.
-
NTonee
veterán
válasz
KisBundi #20615 üzenetére
Display Driver Uninstaller
csökkentett üzemmódban indítsd el, távolítsd el vele az intel és az nvidia drivert is. Reboot normál módba, intel driver fel, reboot, legfrissebb nvidia driver fel. -
NTonee
veterán
válasz
Cickánykoma #20589 üzenetére
Valószínűleg windows update a ludas, legalábbis többször olvastam már ilyenről. Windowst telepítsétek újra, és szerintem működni fog. Az automatikus frissítéseket meg letiltanám.
ZavaBalazs: és még ez sem pontos, mert van ips kijelzős fhd is. Az már megint más, hogy a laptopszalon (spyduck), vagy az importőr nem ilyet hozott/kapott.
-
NTonee
veterán
válasz
ZavaBalazs #20587 üzenetére
hasznos, csak pontatlan megfogalmazás.
-
NTonee
veterán
válasz
#21346560 #20572 üzenetére
mondjuk egész nap alatt nem elképzelhetetlen, hogy alvás közben lemerül. Mindenesetre ha ismét előfordulna, akkor valami akkufigyelő progit nézz hozzá, mert nekem hirtelen még a meghibásodott akku jut eszembe.
Cickánykoma: billentyűzet driver? Mire gondolsz pontosan? A billzetnek a windows rak fel drivert, külön még nem láttam, de gép support oldalán sem találok ilyet. Az egész billzet leállt, vagy csak bizonyos billentyűfunkciók nem mennek? Egy live linux-al érdemes lenne ellenőrizni a dolgot.
-
NTonee
veterán
válasz
vagabor #20546 üzenetére
viszont eddig az összes megjelent 15,6" gép, amiben i7+860m van, az gázos, throttlingol, elégtelen a hűtés. A G551-ről nem tudunk még egyelőre konkrét hőmérsékleti adatokat, de mivel a gép lényegében megegyezik az N551-el, így várhatóan ezzel is gond lesz (ne legyen igazam).
ZTE_luky: jut eszembe... egyáltalán van otthon bármilyen widi kompatibilis megjelenítőd? A megjelenítőnek is támogatnia kell.
-
NTonee
veterán
válasz
vagabor #20543 üzenetére
amúgy nem hiszem, hogy kevés lenne a fhd-hez a 760m. Ez attól függ, hogy milyen igények vannak. Nyilván a legújabb játékok esetében nem lehet elvárni 30fps-nél többet, de kompromisszumokkal elég lehet. Az én gépemben 560m van, még mindig fhd-ban játszok, de több játék esetében már csak low beállítások mellett.
-
NTonee
veterán
válasz
ZTE_luky #20542 üzenetére
szerintem itt tedd fel a kérdést inkább, hátha valaki ismeri ezt a widi dolgot. Nem asus specifikus a dolog, így talán már valaki foglalkozott ezzel.
vagabor: az asusnál is van msata, csak nem ebben a gépben és nem ebben az árkategóriában. Viszont eddig tudtommal csak abban volt ilyen, amit gyárilag is msata ssd-vel szereltek. Ha nem msata ssd-s a konfig, akkor a csatlakozó sem volt benne (de ez nem biztos). A legújabb gépben meg már ngff lesz (G751).
A caddy egyáltalán nem lehet bent úgy, hogy a garancia miatt ne hisztizzen a márkaszerviz. Az optikai meghajtót többnyire egyetlen csavar tartja a gépen belül, amihez az alsó burkolatot kell levenni. -
NTonee
veterán
válasz
telefonfulke #20510 üzenetére
persze
-
NTonee
veterán
válasz
benyito #20502 üzenetére
Most a márkaszervizre gondolsz? Természetesen ott nem fognak belerakni olyan alkatrészt, ami nem a gyártótól származik. Akármilyen egyéb notebookszervizben berakhatják, de attól még a gari ugyanúgy ugrik, ha emiatt történik a géppel valami, vagy ha valami más miatt a caddyvel együtt kerül a márkaszervizbe.
-
-
NTonee
veterán
válasz
benyito #20495 üzenetére
ha túlmelegszik lekapcsol. Viszont a vga-nak az már régen rossz.
Mehet a gép non-stop is, ettől nem lesz baja. A gond akkor lehet, ha nagy a terhelés, pl játékok alatt. Említetted pl a Borderlands2-t, ami igaz, hogy nem mai játék, de attól még meg tudja izzasztani a vga-t (is).A garanciánál az a helyzet, hogy alapvetően lehetne cserélni ssd-re a hdd-t, és ramot bővíteni is, de csak akkor, ha ezekhez külön nyílás van az alsó burkolaton. Ha a komplett alját le kell szedni, azt nem szeretik. Az optikai meghajtó eltávolítása pedig kifejezetten garanciamegvonással jár, amennyiben a művelet miatt valamilyen meghibásodás történik. Ha ügyes vagy, akkor megteheted ezeket, de ha bármi gond adódik és kiderül, hogy piszkáltad, akkor csúnyán fognak rád nézni a szervizben.
-
NTonee
veterán
válasz
KisBundi #20481 üzenetére
még jó, hogy annál a hp-nál használ a hűtő, tiszta lyuk az alja
Ez meg az X550JK. Igaz, egy aprócska ezen is van. -
NTonee
veterán
válasz
KisBundi #20479 üzenetére
nézd meg a gép alját ezen a videón. Gondolod van bármi értelme itt a notebookhűtőnek? A kis rácsok mögött csak a háttértár és a memória van elzártan, nem jut be levegő a gép belsejébe. Felesleges.
-
NTonee
veterán
válasz
KisBundi #20477 üzenetére
legalábbis az biztos, hogy ebben az esetben nem működik megfelelően. Állítólag az acer hasonló hardverű gépénél is ez a helyzet. Viszont ha meg normális hűtést kapna, akkor meg nem lennne ilyen szép vékony, elegáns, hanem pl így nézne ki, mint az enyém. Ez pedig sokaknak "nemgyerebe".
-
NTonee
veterán
válasz
telefonfulke #20475 üzenetére
ez vicces, mert épp az ő általuk készített videóból loptam a fenti képet
-
NTonee
veterán
válasz
telefonfulke #20472 üzenetére
az a bibi, hogy a 95fokig melegedő cpu-t és a throttlingolást nem szeretik az emberek.
Nem valószínű, hogy a G jobb lesz, mivel ugyanaz a két gép, de hátha mégis valami csoda történik és azért csúszik ennyire megjelenése.ubid: nem a windows a gond, 8.1 kell arra a gépre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Milyen routert?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged