- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
kovacszk
senior tag
válasz
parandroid #25 üzenetére
Soha nem tanultam angolt ezért csak az megy amit saját kút fejből tanultam az meg csak az életben maradáshoz elég, azt a numerikus +- nem próbáltam mert pont előtte jöttem rá erre az esc!!
Isten álgya az Abit biosokat ém már úgy meg szoktam hogy nem is tudnék élni nélkülük hál isten ezé az MSI deszkáé is hasonló :))
De csak winfos telepítésénél az esc egyszerűbb nem de??? -
kovacszk
senior tag
Na szóval mikor elindítod a gépet a del gomb helyett folyamatosan püfölöd az esc et ha ugyan ilyen akkor bead a bios helyett egy képrenyőt és felajánlja hogy a biosban a BOOT képernyőn bállított lehetőségeg közül válassz, utánna rányomsz egy entert és már bootol is a cd-ről
Ugye mondtam hogy ilyen nincs, és ismétlem nem lehet a biosban beállítani de gondolom ezt Slax is megerősíti nekem!
Nem vagyok egy ma kezdő óvodás de ilyet még nem pipáltam!! -
kovacszk
senior tag
Ilyet én még nem basztam!!! már bocsánat :DD
Itt van mellettem ez a szat mondom ujraindítom hogy hátha valahol meglátom az alaplap tipusát mikor be akarok lépni a biosba véletlenül nem delt nyomok hanem esc-et erre bead egy külön képernyőt amin belőhetem hogy per pillanat miről akarom bootoltatni!! Jesszus mama ilyen a földön nincs
Na az biztos hogy asus alaplapom nem lessz még világ a világ!!
Mindnenkinek köszi aki próbált segíteni!! -
kovacszk
senior tag
Na most ugrok neki!!
Ez egy awardbios a BOOT képernyőn van ugyan sorrend de az első mindenképp flopy a második vinyó és csak a harmadik cdrom, és sehogy sem tudom beállítani hogy a cd legyen az első help valaki!!!! -
kovacszk
senior tag
Na ez az amit nem tudok jellen pellanatban nincs bekapcsolva, könyvem nincs megbontani a gari miatt nem tudom!! De valamilyen AMD asus
-
kovacszk
senior tag
Hello mindenkinek
A problémám az hogy a haveromnak van egy asus alaplapos AMD gépe!!
Formáznom kellene azt a meghajtót amin a windows xp van!! Ahogy ezt én szoktam vagyis xp cd be cdről boot nem megy mert nem akar cdről bootolni, nem találom abban a szar biosban hogy hol lehet bállítani hogy miről bootoljon elsődlegesen ezt a biost nem ismerem.
Na ez elég kusza lett de remélem valaki rajtam kívül még érti!!!
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15 - eladva Pál úr kollégának, értékelésre vár
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- ASUS x870 Hero + 7800x3D
- Asrock B760M PRO RS
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged