Hirdetés
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- E-számmal készül egy ismeretlen Honor
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thrawn
félisten
válasz
t-bali3
üzenetére
CMOS Clear más néven BIOS reset. Az alaplapon az elem környékén találsz egy jumpert ami most Normal állásban van. Kapcsold ki a gépet és áramtalanítsd (tápkapcsoló le, vagy tápkábel ki). Utána a jumpert rakd át 10-15 mp-re a Clear állásba majd vissza. Ez minden beállítást töröl a BIOS-ból, szóval az első dolgod ezek újrabeállítása lesz (ha nem tudod pontosan mi micsoda akkor akár le is írhatod egy papírra a művelet előtt).
-
t-bali3
senior tag
Sziasztok!
Hát nagy nehezen eldöntöttem, h frissítem a BIOST (én h*lye) és sikerült valamit elrontani (még nem biztos teljesen)
ASUS Udpate-rel csináltam, először telepítettem v6.65 chipsetet, majd leszedettem vele a netről a fájlt és utánna a leszedettel csináltam. Kiírta, h minden rendben újra kell indítani a gépet, újraindítottam és utánna sajna már nem akarta elindítani.
kiírás: "Disk boot failure, insert system disk & press enter"Ezek után már, csak CD-ről volt hajlandó bootolni....
És csak akkor hajlandó, ha elsődleges devicera a cdromot állítom, amúgy ha harmadik helyen van, ugye default után alapból, akkor nem is hajlandó.
Amikor cdről bootol be , akkor indulás előtt kiirja Boot.ini érvénytelen + vmi windowsos hiba és utánna betölt az xp semmi baja.Most azt nem tudom, h a BIOS-sem jó vagy csak az XP.....
Asus Update -leinformálásnál nem jelez hibát kiírja, h 1013-as van fennt és kész...Legszívesebben felraknám újra az xp-t és megnézném jó e úgy, ám félek ha letörlöm még a végén örökre elromlik és soha többé nem tudom felrakni.....
Szerintetek, h tudnám megnézni, h teljesen jó e BIOS??????? vagy lehet, h ennyiből mát látható h jó????
Üdv
-
t-bali3
senior tag
Sziasztok!!
Léci mondjátok meg, hogy hol tudom megnézni, h milyen chipset driver van a gépemen???
Üdv
-
t-bali3
senior tag
Sziasztok!!
Tudom, hogy már biztos volt róla szó, de nagyon fontos lenne, hogy megtudjam hogyan kell frissíteni a biost???
Megköszönném, ha leírná nekem vki, lehetőleg úgy, hogy még egy analfabéta is megértse
(A legbiztonságosabb módját persze)Üdv
-
danesz79
csendes tag
HY!
Nekem is van a szekrényben egy ASUS A8N-SLI alaplapom, amiből hiányzik a selector kártya. Szeretnék hozzá venni CPU-t és VGA-t de eddig senki nem tudott rá választ adni , hogy működni fog-e rendesen 1db VGA-val (esetleg 2 VGA-val)??? Aki esetleg kiprobálná selector kártya nélkül, hogy dolgozik a lap nagyon megköszönöm.
-
lszb
csendes tag
Sziasztok, vettem egy Zalman NB47J-t passzív hűtőt, de nem tudom hogy kell leszedni a régit. Megköszönném, ha segítenétek.
-
Bee-Beep
tag
Hali!
Asus A8N-sli alaplapban nincs meg a selector kártya.
Ha 1 vga-t rakok bele, akkor az normálisan fut 16x-ban? -
edeleny
őstag
NA vissza csináltam mindent.
Venti nélkül is meleg volt a VGA,a Chipset hütö,viszont a kézmeleg kategoriábol átkerült,a nem állja a kezem kategoriába,de fagyás nem volt.
Most ugy probálom,hogy szigetelöszalaggal leragasztottam,a bordák tetejét,hogy a meleg levegö a kártya alatti kis résen menjen fel a proci felé.
Ugy látszik ez jo.
Most 45 fok a VGA alapon,szemben az elötti 58-al. -
edeleny
őstag
Igen X2.
Most már birom,azért is próbálgatom.
CollingMaster Hiper TX2 váltotta a Titán valamilyen hütöjét,nem hidegebb,(alap 30-32,használat 45-47,fesz emelve 52 fok),viszont sokkal csndesebb,az a 8 cm-es 4500 fordulatos helikopter igen zavaró volt,igaz csak,ha piszkáltam a feszt,egyébként konszolidált volt. -
-
-
edeleny
őstag
Nem pont onnan sziv a venti.Épp,hogy elfér a kettö egymás mellett.
Ha a tetejére teszem,akkor eltakarja a VGA venti 3/4-ét,aoldalra nem fér a csatlakozók,kondik tól,cak alol lehet,igy meg pont bele fujja.
A zalmi,középsö pár kiemelkedö sora már benne van a VGA ventilátor lapátok forgáskörébe.HA tulmelegszik a chip,meghal azonnal,vagy csak fagyogat?
Mivel nem nagyon lehet már ilíyen lapot kapni,nem naygon pusztitanám el.Más,
S939-es X2-ed van még? -
edeleny
őstag
Srácok,használja valaki a Zalman ZM-NB47J bordát valaki passzivan?
Egyáltalán passziv bordát a chipseten?A probléma az,hogy beraktam egy HD3850-est,és akár hogy csinálom a zalamira szerelt kis venti,pont belefújja a meleget a VGA ventilátorába,vagy elveszi elöle a teret.
Arra gondoltam,hogy megpóbálnám passzivan.Aház oldalán lévö szellözökröl ráfujatni a hideg levegöt egy ventivel.
-
nyunyu
félisten
válasz
n_stolz
üzenetére
Ezzel bírná az alaplap a tuningmentes üzemet
Siman.
Nekem fel evig ment a kicsi NB32-vel a tuningolt A8N-E (3200+@2600MHz), mielott osszeraktam a vizet.
Illetve nem pont ezzel, hanem a NB32J jelu elodjevel, de annak csak a lefogatasa volt benabb, mint a mostani NB32K-knak.
Meg akkoriban meg adtak ketkomponensu ragasztot hozza, hatha valaki ragasztani akarja. -
Thrawn
félisten
válasz
t-bali3
üzenetére
Van egy 4400+ a támogatási listában ami csak az 1010-es BIOS-tól támogatott, jobban jársz ha BIOS-t frissítesz.
-
t-bali3
senior tag
Sziasztok!!
Az lenne a kérdésem, hogy biosfrissítés nélkül (ami: ACPI BIOS Revision 1008, már ha ez az
) elviszi e gond nélkül az x2-es procikat, mert régi 3200+-omat lecserélném.
Egyúttal megkérdezném azt is, hogy szerintetek kb. mi a reális ára egy nem agyonhúzott használt x2-nek.
Engem leginkább a 4400+ és a 4800+ érdekelne.Üdv mindenkinek!!
-
n_stolz
tag
Sziasztok!
Leírom a bánatomat ezzel az alaplappal kapcsolatban.
Másfél éves volt a lap, mikor elkezdett hangosan menni a gyári chipsethűtője, és néha meg is állt, amit a bootoláskor jelzett is. Mivel 2év garancia járt hozzá, visszavittem a vásárlás helyére, hogy csináljanak vele valamit. A boltban azt mondták, hogy ki kell küldeni Tajvanra
, az asus gyárba garanciális bevizsgálásra. Eltelt 2hónap, és ugyanolyan állapotban visszakaptam az alaplapot, a bolt közlése szerint nincs semmi baja, erre én némi basszamázás után hazavittem a lapot, és visszaszereltem, ugyanolyan hangos volt, mint annakelőtte. Eltelt pár hónap, és mostanra minden indulásnál kiírja, hogy nem műkszik! Kézzel kell "belökni" rajta a ventilátort, és akkor forog! Persze közben a garanciaidő letelt, de úgysem érnék vele semmit
.Ekkor megfogadtam, hogy asus terméket soha nem veszek többet.Mit javavasoltok a probléma megoldására
milyen fajta hűtőt érdemes rászerelni?n_stolz

-
Gyusz
őstag
Javítanom kell magam, a legutóbb elhalálozott kártya életre kelt. Kicsit hosszú lenne most mindent elmagyarázni, de a két gépben is képet nem adó kártyát ma próbaképp visszaraktam és csodák csodájára megy. Fogalmam sincs mi lehetett a gond, a meghibásodás megállapításakor nem volt meleg a kártya mert épp bekapcsoláskor okozott sípolást (passzív hűtésű). Úgy néz ki az alaplappal mégsincs gond.
-
fody73
tag
válasz
---Lasali---
üzenetére
A húzásról annyit, hogy ez szinte alap a 2140-nél
, persze nem mindegy melyik széria, de jobb helyeken lehet válogatni.
A stabilitással meg még nem volt gondom, pedig én is használom rendesen a gépet. (videó vágás, konvertálás) Ha meg nem a játék az elsődleges cél akkor bőven elég. Viszont később rakhatsz bele jobb procit, több memóriát.
Ez nem igazán mondható el az A8N-E -ről. Leginkább én is ezért cseréltem le az X2-esem. A memóriabővítés árából le tudtam cserélni a gépem egy jóval korszerűbb konfigra.
Régen én is nagyon AMD, ATI párti voltam, most már pénztárca párti lettem.
Az most csak
véletlen,hogy most éppen Atim van.
Ja, az A8N-E is nforce-os.
Na mindegy nem akarlak rábeszélni semmire, a te választásod, csak ne A8N-E-t vegyél ha hosszútávra tervezel.
-
---Lasali---
Közösségépítő
szia
húzni nem akarok semmit, eddig csak rossz tapasztalatom volt
másik hogy non stop megy a gép, ezen van mindenem, tv rádió net összes zene meg minden ami persze mindig szól stb, meg má annyira hozzánőttem hogy nem tudom kiakapcsolni se, meg utálom ha nem tudnak elérni msn en vagy nem tudok azonnal megnézni valamit vagy áthúzni itthon hálózaton valamit stb... szal egyik leglényegesebb dolog a stabilitás és az időtállóság, mostani konfigba is több van mint 900nap üzemidő, van amikor 20 napig nincs újraindítva se a gép és má akkoris elpattan egy ér ha 20 nap után nyom egy kékhalált
, meg igazából nem játszok sokat, sőt egyre kevesebbet, új játékokat legtöbbször kipróbálom csak aztán shift del, egy párra rákattanok akkor azzal elvagyok 1-2 hétig aztán kész, vagy van egy két kedvenc ami fent van a gépen 1-2 évig aztán havonta előveszem
nvidiát semmiképp nem veszek
még az nforce os lapoktól is húzom a szám 
meg a telómat is majdnem azé nem vettem meg mert goforce csip van benne XD annyit is ér XD -
fody73
tag
válasz
---Lasali---
üzenetére
Szia
Én A8N-e,4200 x2, 2x512 Geil -ről váltottam Asus p5k, E2140, 2x1gb kingmax 1066-ra váltottam és nem bántam meg. A procit idáig 3,2Ghz-ig sikerült felhúzni. És mindez kijön a 6750-es árából, és a teljesítménye nem sokkal marad el. Plusz veszel bele egy 9600Gt-t ami nyárra már szerintem 30-35-ért meg lehet kapni és máris van egy nagyon ütős kis géped.
-
KOKO5
csendes tag
válasz
greatchaos
üzenetére
Csinálja akkor is!

-
---Lasali---
Közösségépítő
válasz
greatchaos
üzenetére
rere
hááttt az eleje, az alap amd-s gépet venném meg nyáron kb, akkor olyan 25 ért sztem odadja, annyiért nem is sok nem is kevés...
ami nincs meg: "amit gondoltam bele:
3800+ x2
3850 vagy 3870 es Radeon
most van benne 2x512 mega kingmax 400 as, mostani 1 gigámat becserélem ráfizetéssel még kettő ilyen 512 es kingmaxra, akkor faszányosan lesz 2 giga ram benne meg tele a slotok..."szal ezeket kéne megvenni, a többi cucc megmegvan, azokat meg beadom a boltba ahol veszem szal mindent összeszámolva 45-50 ezer közt kijönne az egész variálás
3800 asról végignéztem az összes tesztet tomshardwaren, kb 30% al lassabb egy 6600 as core 2 nél, pl ut ba 76 fps-t megy míg az intel 109 et. Ezt ha visszaosztod az én igényemre (25-30 fps) akkor ott kb minimális a különbség
másik hogy 3800 ast lehet újba kapni 9750 forintért most, 6600 as meg olyan 40 körül van, 6750 es 45, szal 4 szeres ár, +30% teljesítmény? szerintem nem éri meg
másik hogy akkor kéne egy alaplap, abból meg egy normális intel 35 ezer szal már csak 70 ezer körül lenne amit rá kell költeni (úgy 45 ért el lehetne paszolni a felesleget, kb 23 at kéne ráfüzetni a többi cuccra amiket írtam, plusz az eredeti gép 25 ért szal 48 at összesen)
ramból kapok két 512 est az alaplappal, nekem meg van 1 gigám itt a gépbe 256 osokból, ezekis beadom kb 5 ezer forint ráfüzetéssel kapnák 2 darab 512 est így lenne az amd-s lapba 2 giga -
KOKO5
csendes tag
Ok!Kiprobálom!Köszi!
-
KOKO5
csendes tag
válasz
greatchaos
üzenetére
Folyamatossan!Áll a gép és 1mp-ként felvillan!Hihetetlen!29 folyamat van!
-
KOKO5
csendes tag
Szevasztok!Megtudja valaki oldani egy problémámat?Arról van szó,hogy a számitogépemen a töltésjelző(piros led) másodpercenként felvillan!!!Nem fut semmi...tudtommal!Mind vistán és xp-n is!Kicsit idegesitő miért mocorog a vinyó!Ha tudtok megoldást irjatok(a ledet nem akarom kikötni)!Kösz!Hy!
-
greatchaos
addikt
válasz
---Lasali---
üzenetére
kérdés, hogy tételesen ezekből mi van meg. mert ok, hogy jó lap, de a 3800x2 még kevéske a hd3850-hez is, a ram meg drága. esetleg nem lenne-e célszerű, egy olcsó am2 vagy 775-re átültetni az egész gondolatmenetet? - sztem teljesítményben mindenképpen jobban járnál, anyagiakban közel ugyanaz maradna
-
---Lasali---
Közösségépítő
hali!
gondolkodtam hogy veszek egy ilyen alaplapot haveromtól, aztán szerkesztek bele valami mai cuccokat mostani gépem meg a lapba lécő cuccokat becserélve stb..
ami van benne:
athlon 64 3000+
2x512 kingmax
x1600pro
amit gondoltam bele:
3800+ x2
3850 vagy 3870 es Radeon
most van benne 2x512 mega kingmax 400 as, mostani 1 gigámat becserélem ráfizetéssel még kettő ilyen 512 es kingmaxra, akkor faszányosan lesz 2 giga ram benne meg tele a slotok...aztán mennek át a cuccok...:
audigy 2 zs
leadtek pvr 2000-res hardwares tv tuner
meg egy régi scsi kártyasata 2 seagate 320gb
sata 1 seagate 120gbplextor, pio dvd író/olvasó
chieftec 420wattos táp
vélemény tanács?

-
Gyusz
őstag
Amint látható az adatlapomon, beruháztam egy új gépbe és a régiből a 6600GT-t áttettem az erősebbe. Szereztem egy másik PCIe-es kártyát az A8N-E-be, ami egy kis tesztelés után meg is adta magát. Aztán kaptam egy másik kártyát, ment egy ideig, majd ma mi történik, hát nem ez is beadja a kulcsot? Mindkét kártya ATI volt, de azt hiszem a PCIe port az alaplapon szereti öldösni a kártyákat. Még jó, hogy szegény 6600GT megmenekült.
-
Narancs
őstag
Hali!
Sztetek melyik a legjobb BIOS a laphoz?
Van olyan amelyikben több a beállítható Vcore mint 1.55V? -
Ghostface
senior tag
Comodo jól van beállítva szerintem. Mikor elindítom Azureust kiírja hogy talált egy filet ami az Nvidia firewall része és ez okozhat működésbeli problémákat! Újra telepítésen kívűl nincs ötlet hogyan tudnám esetleg megoldani? Új driverrel talán? És azt honnan tudnék letölteni? (Tudom Google a barátom
de most munkába vagyok itt nem tudok ilyet keresni.) -
nyunyu
félisten
válasz
Ghostface
üzenetére
nV alaplapi driver telepitesekor vedd ki a pipat az Ethernet elol, hasznald a Win defaultjat.
Akkor meg veletlenul sem telepul a NAM+nV Firewall, es rendesen mukodik minden.Ha ugy sem mukodik, akkor a Comodo van szarul bekonfiguralva.
(Nalam tokeletesen ment az Azureus a sima XP SP2 tuzfal mogul A8N-E-vel.) -
Ghostface
senior tag
Sziasztok!
Nekem is A8N-E tipusú alaplapom van és lenne vele egy problémám!
Nemrégiben netszolgáltatót váltottam (Invitelre) és ha nem telepítem a NAM-ot akkor nem működik a net rendesen, állandóan szakad. Ha viszont telepítem akkor felmegy vele az Nvidia Firewall is ami miatt nem működik normálisan az Azureus. Pár perc működés után kikapcsol magától! Tűzfalnak használom a Comodot tehát nvidiásra nincs szükségem viszont vezérlőpultba telepített programok között nem találtam a driverét hogy eltávolíthassam és BIOSban sem tudtam letiltani! Hogyan tudnám kikapcsolni vagy eltüntetni hogy a különböző p2p alkalmazások megfelelően működjenek? Floppy meghajtóm nincs így biost frissíteni nem tudok. Ha esetleg volt már erről szó elnézést de nem volt időm több ezer hsz-t végigolvasni. Válaszokat előre is köszönöm! -
barni00
tag
Viszi ez a lap az sata 2 winyókat is rendesen?
-
Rica
senior tag
Én is rengeteget kínlódtam a ramokkal, nem mentek többet 540-nél az 566-os A-Data-k. Most 400-as OCZ Platinum 2 Gb megy 470-en. Viszont az enyém is viszi a 300 feletti fsb-t stabilan.
Apol77: Sztem nyomj egy gyári deafultot, hagyjál mindent autón és először nézd meg a proci stabil végét (közben ha kell, a ramokat oszd vissza és a ht szozót vedd le). Ehhez érdemes hozzáhangolni a ramokat. Minden újabb állítás és boot után ajánlott első lépésként everesttel megnézni, hogy mi mennyin megy , mennyi feszt kap és amíg nyomod mondjuk a cpu stress-t 9-en az orthossal maradjon is az érzékelőnél nyitva, hogy lásd a hőmérsékletet. -
pappen
tag
Szia!
Nincs fix recept. Próbáld 5 MHz-enként emelni az FSB-t, ahol már nem indul, valószínüleg ott van vége a RAM-oknak. Innen próbálkozhatsz a RAM-ok visszaosztásával 333-ra, majd 266-ra és emelheted tovább az FSB-t. Vagy próbálkozhatsz a memóriaidőzítések csökkentésével is. A HT szorzót is át kell állítani 4x-re, majd 3x-re. A HT-t 1000MHz körül, vagy inkább alatta kell tartani. HT <= FSB x a HT szorzó ( 5,4,3,2,1). Ha nincs a gépedben kislemezmeghajtó akkor is engedélyezned kell a tuninghoz. A tuning mértékét igazitsd a használathoz. Pl.ha játszol a gépen és egy bizonyos MHz fölött a proci már nem hoz 3D-s teljesítménynövekedést ( videókártya a szűk keresztmetszet) szerintem ne tuningold tovább. Esetleg tuningold meg a v.kártyát is.
Tuning közben folyamatosan figyeld a hőmérsékleteket. A proci ne menjen 60 fok fölé terhelt állapotban! Tesztprogramokkal ellenőrizheted a stabilitást és az eredményt.Üdv.
-
Apol77
tag
Sziasztok !
Segítséget szeretnék kérni tuning beállításhoz.
A8N-E lap, 2x 1 giga Kingmax ram. X2 4400+ proci.
Tudnátok ajánlani valami jó tuning beállítást?
Amugy teljesen megvagyok elégedve a lappal.Köszi: Apol
-
(Kolombusz)
veterán
Ez egy 3500+ volt.
Nekem a következő lapom tuti gyári Intel lesz.
De hogy mikor, azt nem tudom. Egyelőre marad ez, amíg valami megint el nem romlik benne, itthoni gépnek tökéletes.Egyetemre noti kell, játékra ott lesz az Xbox360, de ha valami perverz ötlet arra késztet, hogy asztali gépet rakjak össze több havi spórolás árán, tuti gyári Intel lesz.
-
Thrawn
félisten
Azért van most is ASUS lapom, mert nem őket hibáztatom a lap miatt. Ők mindent megtettek, hogy a tuneres gondom megoldódjon, még egy BIOS-t is írtak a kedvemért. Ellenben a chipset okozott épp elég bajt, pont annyit, hogy többet ne vegyek nVidia chipsettel szerelt alaplapot...
-
pappen
tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Akkor a lap hibája. Tény, hogy a 4 mudult egyszerre nem nagyon szereti.
Thrawn-nak most is ASUS van valamiért.
Lehet, hogy legközelebb visszatérek az ABIT-hoz, már volt kettő is. -
pappen
tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Ha a procifeszültségre gondoltál az nálam is érdekes. AUTO-ra állítva is szépen emeli magától ahogy állítom feljebb az FSB-t. 305 MHz-nél 1,55 V-ot állítottam be és a CPU-Z majdnem 1,6 V-ot mért emlékeim szerint.
Milyen proci volt a lapban? -
Thrawn
félisten
válasz
(Kolombusz)
üzenetére

Szerencsére az is elhalálozott a gariidő alatt. Nekem a tuneremet nem kedvelte (többek között). -
pappen
tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Mint tudjuk a memóriavezérlő a prociban van. Lehet, hogy a Te procid nem szerette a ramokat, hacsak nem u.a. procival próbáltad az AN8-ban is. Az én 2x 512MB-os 400-as PQI ramjaim 480-on mennek.
A chipsethűtő valóban gagyi, még kinézetre is. Ezt szerintem szinte mindenki lecserélte.
Nekem tökéletesen működik a Q-Fan, jól szabályozza a proci ventijét.
Ezekhez a felhaszáló által összeválogatott gépekhez szerintem kell egy kis szerencse is.Üdv.
-
Borokafa
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Már én is csak múlt időben beszélhetek róla, sok örömet szerezhet új gazdájának
Bár nem panaszkodom rá, mert gond nélkül üzemelt végig 30% tuninggal erősítve. Először 3,7-es Sandi, majd később x2 procival. -
golyani
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
nekem enyhe tninggal két tök más rammal is jól megy. ventikezelése is jó. a hangos alaplapi ventit meg 2500-ből megoldottam.
sztem a tied bibis volt

-
(Kolombusz)
veterán
Hogy mi baja van azt nem tudom, csak azt, hogy nem bootol.
Sorolom a hibáit: idióta memóriakezelés, hangos hűtés, rossz ventilátorkezelés.
Részletezem: memóriacsereberével én még ennyit nem foglalkoztam, mint ennél a lapnál. Nem volt mindegy neki, hogy a 4 egyforma modulomot milyen sorrendben pakolom be. Tuningról ne is beszéljünk. AN8-ban 4en mentek 500mhz felett, ebben a lapban a 460-at sem vitték.A chipsethűtő gyenge és hangos, ez cserélve lett.
Mondjuk vicces, hogy az alaplap csak úgy indult egy idő után (eleinte nem), hogy kikapcsolt ventiellenőrzés mellett is rá kellett dugnom egy ventit, különben csak sipolt mint a veszett. A Q-Fan bugyuta, nem emel fordulatszámot, majd hirtelen maximumon bőgeti a ventiket (mióta passziv vizem van, ez nem zavar).Továbbá ronda és a sok kellemetlenséghez képest drága lap volt. Egy fapados Asrockkal jobban jártam volna.
Örülök, hogy elromlott, de tényleg.

-
pappen
tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Szia!
Béke kondiajira. Mi baja lett?
Miért nem tetszett ez az alaplap?
Az enyém 300 MHz-es FSB fölött is ment már.Üdv.
-
(Kolombusz)
veterán
Örömmel jelentem be, meghalt az A8N-E lapom.
Hálistennek.Ekkora fos szar alaplapom még nem volt mint ez.
-
nyunyu
félisten
Passzívan a Zalman-t nem ajánlom, mindenképpen legyen valami légáramlat körülötte. Tuning nélkül talán elviszi.
Naaaa, ne tulozzunk.
Nalam anno rohogve elvitte a kisebbik Zalman borda a tuningolt A8N-E-t.
Legaramlat meg a kornyeken sem volt, mivel a prociventi fuvallatat elfogta a passziv 6600GT hata![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Volt vagy 50C a borda, de kit erdekel, ha csendben mukodik?Szoval az NB47J boven jo ra, csak arra kell figyelni, hogy a ketslotos VGA hutesekbe beleloghat.
-
pappen
tag
-
pappen
tag
válasz
WikingBeast
üzenetére
Szia!
Ezt ajánlom: [link]
Kb. 2500 Ft, nekem is ez van. A felfogató két végét le kell reszelni, mert beleér a kondiba és a venti csatlakozóba. És a tekercshez eső részre a biztonság kedvéért egy kis szigetelést.Üdv.
-
Thrawn
félisten
válasz
WikingBeast
üzenetére
Volt aki egy réz VGA hűtőt kötött rá, itt volt valahol a topikban leírva és képekkel illusztrálva (vagy valamelyik archívban) csak nem találom

Passzívan a Zalman-t nem ajánlom, mindenképpen legyen valami légáramlat körülötte. Tuning nélkül talán elviszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- E-számmal készül egy ismeretlen Honor
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-roller topik
- Le Mans Ultimate
- Assetto Corsa EVO
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast 1x16GB DDR4 3200MHz (KF432C16BB1/16)
- GIGABYTE B650 EAGLE AX +bontatlan 32GB 6000MHz hűtőbordás DDR5 kit! GAR/SZLA! Bolti ára 200e fölött!
- Kingston HyperX és FURY 16Gb (20-22k) és 32GB DDR4 (47k) laptop ramok párban is 2666Mhz/3200Mhz
- MSI A78M-E35 (MS-7721) AMD FM2+ alaplap
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z RGB 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG 34WR50QK-B VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / 5ms / FreeSync / sRGB 99%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G2i - i5-11G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG UltraGear 34GS95QE OLED Monitor! 3440x1440 / 0.03ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK!
- Logitech MX Master 3S for MAC
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, nekem persze nem az volt vmi 4.8-as, de már szedem lefelé

, persze nem mindegy melyik széria, de jobb helyeken lehet válogatni.
Ja, az A8N-E is nforce-os.