- Jimmy Choo felel a Magic V Flip 2 dizájnjáért
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Erős hardverrel érkezik a Honor 10 000 mAh-s mobilja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Battle
csendes tag
Asszem beszerzek helyette egy ABIT nf7-et. Mi a leirasaban az az SPP ?
-
Battle
csendes tag
Ahh kossz. nf7 -et vagy nf7-s et ajanlotok inkabb? bar az elobbi 24e mig a masik 32. hmm.. mi a kulonbseg koztuk? 333mhz-es infineot 512megasat szeretnek belerakni egyedul. aztan kesobb a tobbit.
-
Battle
csendes tag
Tatabanyan lakom, de abban a boltban vettem egy hazat es egy sulientes procit. azokkal egyutt vettem egy alaplapot. namost ezt a hazat mashol nemigazan lattam meg sose, valamint a proci mar megjott es azt nemigazan lehet visszacsinalni, szal most ezekkel szaladjak el mashova es mashol vegyek lapot?
-
Battle
csendes tag
-
Battle
csendes tag
Nos igen, erre en is gondoltam. Rafizetessel csak annyit, hogy nemtom mit valasszak helyette ami megy is es ott lehet kapni, van pl ABIT NE7 nvidia Nforce 2 SPP Socket A 5pci 8xAGP ata 133 stb stb, de semmit se tudok nvidia nforcerol es nemtom holnapig mit tudok megtanulni rola. mert utana jarni meg csomo fajtanak csomo ido.
-
Battle
csendes tag
Hi!
Az ilyen tipusu alaplapom amit mellesleg tegnapi nap folyaman vettem ma a szervizben van. semmilyen memoriat sem volt hajlando befogadni. a boltban sem. aztmondtak valszeg hiba, es kicserelik.
De sajnos olyan informaciot kaptam egyik ismersomtol, hogy rengeteg memoriaval gondja van ennek az alaplapnak es csak parat fogad be. Nos en ezt nem hiszem es nem is akarom elhinni. Ez szinte keptelenseg. A boltban legalabb 8-10 fele memoriat probalt ki a csako, es a legjobbak kozul. kingstonok, az enyem pl infineon.
Az alaplaprol par szot: 3gb-ig lehet pakolni bele a 266-os es 333-as DDR-eket 3 foglalatba, es nem igenyli parosaval. Foleg mivel nem is lehetne, mert paratlan a slotok szama. a 400asbol minimum 2 kell bele. 6PCI 1db 8x-os AGP. 2200+os AMD van benne.
Mar probaltam neten kutatni, de nemtalaltam erre utalo dolgot. Remelem tenyleg csak az alaplap hibas, es csak ki kell cserelni.
Varom a kommenteket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Videó stream letöltése
- Jimmy Choo felel a Magic V Flip 2 dizájnjáért
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Energiaital topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Corsair Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz DDR4 kit
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS PRIME X670-P WIFI ÚJSZERŰ - GARIS
- Gigabyte GA-F2A88XM-D3HP Alaplap + AMD A10-7800 Radeon R7 + 2x4GB ADATA DDR3 RAM
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest