Aktív témák
-
Arnold2
őstag
Eladó még az alaplap? /Asus A7N8X/
Mennyire alkuképes az ár? -
thaler2
senior tag
up
-
Dryman
őstag
Nem árulok most sajnos semmilyen Bartont, ha netalán láttad a Bartont keresek topikokban az ajánlatomat, az mind ide Balinov kollega Cuccára volt irányítva, azt hiszem 3 topikban keresgéltek ilyet, és mivel a Mester nincs hétvégén net közelben, ugy dobtam egy-két hsz-t célzott linkkel ide....
-
Dr.Burn
őstag
Örülök neki hogy sikerült eladnod a cumost egyben.
-
Balinov
titán
Köszönöm Dry,a jókívánságot...mi a siker titka? hát a jó topikelnevezést mindenféleképpen...az ilyen ''Balinov elad..'' senkit se érdekel,de a mostani informatív topikcímre azért mozdulgattak. Nomeg 2-3 kedves Ph!-s cimbi uppolgatása is...
Mi lesz helyette? Giga K8NS+2800+, hűtőm már megvan,egy fasza kis Thermaltake... -
Balinov
titán
Mélyentisztelt Csontváz,Speeder,00 és Bigi urak,
Efgével meg tudtunk egyezni a lap+proc+cooler adásvételének mikéntjében,így
örömmel (nekem az) jelenthetem,hogy a topikom ezen része már nem aktuális.
Elnézést kérek mindenkitől,aki rámozdult az alkatrészekre,de mivel a proci+lap egyben történő eladása volt a cél,így nem sok választásom volt.
Üdv és további jó fórumozást
Balinov -
Dr.Burn
őstag
A proci meg van még?
-
Balinov
titán
Igen,a tuner az a Deluxe változat. Kiegészítés hozzá,tegnap du. egy MSI KT400-as deszkába 1700+-szal próbáltuk belőni a vevőmnél xp és w98 alatt,de akárhogy próbálkoztunk,a PVR progi állandóan azt pofázta,hogy nincs capture device...Szóval úgynézki buktam 1 tunert.
Tihi,most láttam csak a 2nd postodat, nem,nem tudja, csupán az FM tuner része a sztereó. a deluxon csak mono a tv tuner,expert-től (és tán az annál is újabb típusok) felfele nicam sztereó
[Szerkesztve] -
thaler2
senior tag
válasz
# Speeder # #71 üzenetére
Megvan még neki a lap, és az első hozzászólásban irt árak az érvényessek.
-
tihi_
tag
A TV tuner tudja a Nicam sztereót is?
-
thaler2
senior tag
up
-
thaler2
senior tag
up
-
# Speeder #
csendes tag
Az A7N8X megvan még?Ha igen,mennyiért adod?
-
thaler2
senior tag
vegyétek, brutális cucc
-
tihi_
tag
A TV tuner ez? Bővebben: link
-
Balinov
titán
Csontváz és Efge Uraknak:
Csontváz: Efge vinné a lapot is,így övé az elsőbbség a tegnap,msn-en említett okok miatt.
Efge,ha tuti,dobj egy sms-t (adatim), és megbeszéljük.
elnézést uraim,de ma kissé Ph!- inaktív voltam. Rövid napos vagyok,így kicsit qrva sürü volt a napom és nem tudtam úgy leügyezni a témát,ahogyan azt terveztem és szerettem volna.
üdv és sry
Balinov
PS: Telefonon egész hétvégén Lérhető vagyok,neten/msnen/emailon csak hétfő reggeltől. -
thaler2
senior tag
up
-
Mi a baja a hibás ramnak?
-
Balinov
titán
UP!
-
Balinov
titán
Uraim,
adalék a procihoz: előző tulajának postja,mikor érdeklődtem,mit bír. Idézem
Hektor szavait:
''Fsb 230-ig tuningoltam mert a ram eddig bírta(Memtest),a proci még bírta egy darabig 9,5*230-on használtam,Aida mem olvasás 3500 feletti volt.Sorozatszámát nem tudom,ketyeg a gépben.''
Bali -
Balinov
titán
igen, ezen nincs sata.
ő lenne az:
Bővebben: link
a hátlapi csatlakozóknál én nem emléxem,hogy lenne olyan sárga színü,mint amilyet a kép mutat.
Egyben mennyit adnál érte? Fehérvár nem a világ vége,féluton talán még találkozhatnánk is. -
Balinov
titán
Szia,
Megmondom neked őszintén fél éve én is gondolkoztam,hogy lecserélem nf7-s2g vagy milyen abit lapra,(sata vinyó projekt volt anno,de elvitték orrom elől)de lebeszélt a boltos,lebeszéltek a Ph!-n és lebeszélt ismerős srác a PH!-ról,aki amd lapok javítására is specializálódot...
a döntés természetesen a Tiéd.
az én lapom pontos típusa:
2004.05.12-én vettem,tehát már nem garis.Asus A7N8X Basic, Rev 2.0, nf2-ultra400 chipsettel,3 DDR slot,SATA,FireWire nincs rajta,SoundStorm úgyszintén nincs, csak az ALC650-es hangkodek, a hátlapi I/O shildet meg kell keresnem,egyébként dobzoa,ide,flopykábelek megvannak,van hozzá még egy bracket is,amin asszem még 1 soros port van.CD,manual is megvan.Az asus matricát,amit adtak hozzá azt sajnos már elhasználtam. Ha elviszed procistól, coolerestől,akkor engedek valamennyit.
UI: Ramról nem volt szó a topikomban.
Balázs -
Bigi
tag
Mit is tud pontosan ez a lap (van egy jópár verziója ennek is ha jól rémlik, biztosabb, ha te írod le
) az ár ettől is függ, NF7-S-t 8ért tudnám elhozni a havertől. Meg tőled a lapot idejuttatni macerásabb és egy lap jóval sérülékenyebb mint 1 proc+cooler
proc+cool = 15000 (én utalok, te fizeted a postát)
ramról hol volt szó? lemaradtam valamiről?
[Szerkesztve] -
Reggeli up!
-
00
tag
Ha nem jön össze, valószínűleg érdekelne a proci.
-
Supr@
senior tag
up
-
Balinov
titán
délutáni áp
-
müxik a mailod mert megint egy levélre sem válaszolsz
-
Balinov
titán
Ok, itt a topikba,vagy adatimnál lévő msn/telefon/emil elérhetőségen el tudsz érni. Netközelbe csak hétfőtől-péntekig vagyok. Jelzem,Győrben leledzik a lockmentes,alapfeszen 11x200-on működő proccantás. Posta megoldható, utánvéttel is,de jobb lenne,ha megegyezés után mélen küldöm bankszámlámat,mikor jön az sms,hogy megjött a zsé,én megyek a postára és feladom. Cooler kell hozzá? Lapra esetleg nem alkuszol meg?
Üdv
Balázs -
Dr.Burn
őstag
Lehet hogy engem érdekelne külön a proci, de csak akor ha nem jön össze a másik ugyanilyen procira való üzletelésem.
-
up !
-
ilba
tag
Szia!
A proci+hűtő 16K-ért? -
Balinov
titán
Utolsó UP,mielőtt a moderátor urak átrakják a topik cimét valami informatívabbra.
-
up!
-
du up!
-
Boxer001
veterán
áp
-
Korán reggeli up!
-
Balinov
titán
Délutáni Ápp, gúdbáj!
-
Boxer001
veterán
up
-
Balinov
titán
Mennyi is a megendedett napi up? 2db/nap?
-
up!
-
Boxer001
veterán
up neked! Kár hogy búcsút mondasz az athlon xp-nek...mi lesz így a fórummal?
(én is A64et akarok!)
-
Balinov
titán
SZiasztok!
Platformváltás miatt eladósorba kerültek a következő cuccok:
Asus A7N8X Basic, Rev 2.0, nf2-ultra 400,doboza,cd,hátlap,kábelek,megvan.
Ha megtalálom a számláját,akkor június közepe-végéig bitbolt garis.
AMD AthlonXP 2500+, Barton mag, 2003.36-ik heti gyártású,lockmentes.
alapfeszen 11x200-at viszi,én 10x200-on járaom már kb karácsony óta.Hektor úrtól vettem komáromban, neki fsb-be a max 230Mhz volt, 9x-s szorzóval,1,8v-on.
hozzá való spire falconrock II hűtő (ajándék a proci mellé)
Leadtek WinFast TV2000 XP Deluxe,dobozában,távirgentyű,3,5''-3,5'' jack audió loopkábel,drivercd-vel, Ulead Video (Visual) stuodio 6.0SE DVD és valam ulead cool3d bundled sw. Kiválló leadtek supporttal (kb 1-1,5 havonta friss wqhl driver és PVR progi) 3rd party tv szoftverek felismerik. PIP,Timeshift,capute,TXT funkciók,stb.
Umax PageOffice IIC, lpt portos NEM síkágyas A4 scanner, driver csak win9x vonalig létezik hozzá.
Hibás OPU-k alkatrésznek.
1db Acorp 56x-os CD-ROM,1db noném CD-rom,1db 12/40-es Aopen DVD-ROM
(Aopent normálisan újra össze kéne rakni, és valszeg működne,nekem nincs hozzá affinitásom)
Hibás 1db 128MB DDR266-os modul.
Árak:
lap: 10k
proc: 17k (bundled cooler,pasztával)
proc+lap+cooler egyben: 26k
tuner: 7k
scanner: 1,5k
hibás,javítandó cuccok: ki mennyit ad érte
A cuccok győrben vannak helyileg, személyes átvétel ill. ellenszolgáltatás fejében ~30km-es karikába elviszem kocsival,ha arról lenne szó!
Lehet ajánlatokkal bombázni! hajrá!
Balinov
Elérhetőség:
ímél,fórum,msn:
h-cs: 7-16
p: 7-13,30
telszám adataimnál
Aktív témák
Hirdetés
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Milyen légkondit a lakásba?
- Yettel topik
- Sorozatok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okos Otthon / Smart Home
- Poco X6 Pro - ötös alá
- The First Berserker: Khazan
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest