Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeltaPower
addikt
geráppáá, up
(hátha jár erre valaki) -
DeltaPower
addikt
Hali!
A7N8X-X lappal kapcsolatban lenne 3 aprócska kérdésem.
1. USB valamiért baromi lassú, mitha csak 1.1-en menne. XP SP2 van fent, biosban engedélyezve van az 1.1+2.0 USB. Driverek mind fent vannak, mégis baromi lassú, miért?
2. Másodlagos IDE csatorna szintén baromi lassú, 20 mega fölé sem nagyon megy a másolási sebesség, elsődleges csatornán ennek akár a duplájával is megy. Előzőleg NF7 volt, azon is ugyanezt vettem észre, hasonlóan MSI, nem X-es Asus esetén. Egyedül Pro2-es Gigabyte-ban volt normális a sebesség, és egyedül ebben volt külön hangkártya. Valaki tapasztalt hasonlót?
3. A-Data Vitesta DDR500-CL2,5-es ramot próbált már valaki ilyen lapban?
köszi a segítséget
DP -
DeltaPower
addikt
Hali!
A7N8X-hez van olyan bios verzió amiben lehet állítani a riasztás és shutdown hőmérsékletet? Nekem előtte NF-7 volt, sajna Asusra kellett váltanom, már meg is sült benne 1 proci. Az Abitban még volt ilyen fícsör, ezen már nem találtam. Ezért kellene valami olyan amivel megóvhatom szegény kis 2,6+-os barcimat. Az Asus Probe nem megoldás, nekem még game alatt sem csipog be, csak feldobja az ablakot aztán mikor kilépek nézem hogy bizony hűteni kellene (fordszabos hűtő)
DPI
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós kamerák
- Gaming notebook topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali fotós kérdések órája
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Azonnali mobilos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3066, 100% Akksi
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- 4 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest