- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
eM'82
addikt
elképzelhető, de biztos vannak a win98-hoz is frissítések ill. az usb-hez vannak driverek, + majd' minden programhoz.
Elviekben tehát nem lehetne gond. Szerintem ''csak'' az illesztőprogramokon múlik s nem az oprendszeren. (ezt abból gondolom, hogy winXP alatt az USB2.0 nálam csak akkor müxik rendesen, ah felraktam a ServPack1-et)
Elmaradottnak, csak a ''gyártási'' éve miatt lehetne nevezni a win98-at, de sztem (magamat ismételve) vannak hozzá megfelelő frissítések, sőt ha jól emlékszem az alaplap driveréből van win98-as verzió is. -
eM'82
addikt
Működik
. 2,5K pénzbe került, de nekem ennyit megért.
kb. 3 perc volt az egész procedúra.
Sajna a hibát nemigazán tudták megmondani, hogy miért nem lehetett floppyról biosí írni, ill. mitől ''alakult'' ki ez a probléma.
<Egyik ismerősöm szerint, az se tesz jót a Bios-nak, ha sokszor nyomom le a kapcsolót az elosztón... márpedig én rengetegszer tettem meg... lehet, hogy emiatt következett be...?>
A lényeg, hogy megy a gépem, megvan a lelki békém, s egy darabig nem fogok BIOS-t buherálni.
Kösz még egyszer a cím miatt. -
eM'82
addikt
MÉG MINDIG NEM MÜXIK!!!!!
HELP!!!
Kipróbáltam a boot-floppyról való flashelést (természetesen a floppy ill. a meghajtó működik), de meg se nyikkant... (autoexec.bat-ba beírtam az ''awdflash /e c19x1009.bin'' sort,de az se használt, mintha nem is keresné..)
cmos clear se segít, se bekapcsolt, se kikapcsolt állapotban.
mit lehet ilyenkor csinálni ????? -
eM'82
addikt
Detto, u.ez a hibám!!!!
Én speciel bios-buherálás után (memória mhz-t tonáztam volna feljebb), gép restart, majd ez volt az üzenet... (amit fentebb a srác is leírt)
Ezek szerint a megoldás csak ez lenne? Akkor csak Floppy driveot kell szerezzek
Az jó, mert nem szeretnék új alaplapot venni...
Volt CMOS clear is, úgyhogy elvileg mennie kell majd (korábban a Floppy-meghajtót Disabledre állítottam).
1 question:
hogy rakom, be autoexec.bat-ba, hogy írja meg a biost????
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest