- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Ez lehet a Samsung hajlíthatók startdátuma
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
eM'82
addikt
elképzelhető, de biztos vannak a win98-hoz is frissítések ill. az usb-hez vannak driverek, + majd' minden programhoz.
Elviekben tehát nem lehetne gond. Szerintem ''csak'' az illesztőprogramokon múlik s nem az oprendszeren. (ezt abból gondolom, hogy winXP alatt az USB2.0 nálam csak akkor müxik rendesen, ah felraktam a ServPack1-et)
Elmaradottnak, csak a ''gyártási'' éve miatt lehetne nevezni a win98-at, de sztem (magamat ismételve) vannak hozzá megfelelő frissítések, sőt ha jól emlékszem az alaplap driveréből van win98-as verzió is. -
DZs
senior tag
Nekem olyan észrevételem lenne, hogy az elképzelhető-e, hogy a Win98 elmaradott rendszer ehhez az alaplaphoz képest és nem támogat sok mindent a lap lehetőségei közül, legyen szó akát a hangról, vagy usb-ről.
-
Bakter33
csendes tag
<Egyik ismerősöm szerint, az se tesz jót a Bios-nak, ha sokszor nyomom le a kapcsolót az elosztón... márpedig én rengetegszer tettem meg... lehet, hogy emiatt következett be...?>
Mit értesz ez alatt? Azt h leállítod a gépet és utánna főtáp le? mert én is ezt csinálom nap mint nap.
[Szerkesztve] -
eM'82
addikt
Működik
. 2,5K pénzbe került, de nekem ennyit megért.
kb. 3 perc volt az egész procedúra.
Sajna a hibát nemigazán tudták megmondani, hogy miért nem lehetett floppyról biosí írni, ill. mitől ''alakult'' ki ez a probléma.
<Egyik ismerősöm szerint, az se tesz jót a Bios-nak, ha sokszor nyomom le a kapcsolót az elosztón... márpedig én rengetegszer tettem meg... lehet, hogy emiatt következett be...?>
A lényeg, hogy megy a gépem, megvan a lelki békém, s egy darabig nem fogok BIOS-t buherálni.
Kösz még egyszer a cím miatt. -
DZs
senior tag
válasz
attila1990 #1 üzenetére
Sziasztok!
Ez lenne az első hozzászólásom, ha nem kérdés lenne, pontosabban kettő. Az első, hogy alaplap vásárlási tanácsok témát nem találtam, de lehet, hogy van. A második ezért itt, hogy ASUS A7N8X-E Delux lap vásárlása előtt állok, vagy inkább egy MSI KT4V? Milyennek találjátok az ASUS-t? Köszi a válaszokat! -
Dufresne
addikt
Gondolom ezt végigolvastad Bővebben: link , ha nemtudsaz angolul, akkor is egész jól látszik mithogy
Ha így tettél, akkor más a hoba forrása, ha nem, akkor lehet még próbálkozni.
www.biosiras.hu ide is nézz fel, ha már nagyon el vagy keseredve, itt kaphatsz tök új biost -
eM'82
addikt
MÉG MINDIG NEM MÜXIK!!!!!
HELP!!!
Kipróbáltam a boot-floppyról való flashelést (természetesen a floppy ill. a meghajtó működik), de meg se nyikkant... (autoexec.bat-ba beírtam az ''awdflash /e c19x1009.bin'' sort,de az se használt, mintha nem is keresné..)
cmos clear se segít, se bekapcsolt, se kikapcsolt állapotban.
mit lehet ilyenkor csinálni ????? -
eM'82
addikt
Detto, u.ez a hibám!!!!
Én speciel bios-buherálás után (memória mhz-t tonáztam volna feljebb), gép restart, majd ez volt az üzenet... (amit fentebb a srác is leírt)
Ezek szerint a megoldás csak ez lenne? Akkor csak Floppy driveot kell szerezzek
Az jó, mert nem szeretnék új alaplapot venni...
Volt CMOS clear is, úgyhogy elvileg mennie kell majd (korábban a Floppy-meghajtót Disabledre állítottam).
1 question:
hogy rakom, be autoexec.bat-ba, hogy írja meg a biost????
[Szerkesztve] -
naga
senior tag
válasz
attila1990 #1 üzenetére
Floppy megformáz boot-ra, awdflash és utolsó bios.bin fájlt rámásol és autoexec-be berakod a parancsot, hogy írja meg a biost.
Mitől csinálta ezt, mi volt az előzmény? -
VIZY
tag
válasz
attila1990 #1 üzenetére
Nálam ezt az ABIT NF7 akkor írja ki, mikor törlöm a CMOS-t és visszaáll minden default beállításra. Belépek a BIOS-ba, beállítom, mentem és kész, többet nem írja ki. Szerintem próbáld meg Te is!
-
Suliro
senior tag
válasz
attila1990 #1 üzenetére
cmos reset
-
attila1990
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy problémám:A gép BIOS reset után ezt írta ki:
Award Bootlock BIOS v1.0
Copyright (c)2000,Award Software, Inc.
BIOS ROM checksum error
Detecting floppy drive A media...
MIT CSINÁLJAK????????
SEGÍTSETEK!!!!!!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Xbox Ultimate előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest