Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
carr
őstag
válasz Lalikiraly #81 üzenetére
360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
-
carr
őstag
nálam amivel elmúlt ettől a módszertől az olajfogyás:
astra caravan 1.7 1994 TDi Isuzu assszem 2 éve áll, de addig napi használatban volt. kb 300e van benne. 180e volt mikor kapta. elfogyott az olajfogyasztás.
Kangoo 2006 1.5 dci, most valahol 900e km körül mozog, 700e-ig gyári volt a motor (km óra 2009 óta egyet mutat) új kora óta nálunk van. szintén mai napig bírja.
C14NZ nem volt tapasztalatom előtte fogyasztotta-e, hozzám kerülés után azonnal kapott mosást. nem fogyasztott.
Nissan Primera CD20T talán 250e körül kapott, 300e körül adtam el. olajfogyás maradt, főtengelyszimmeringnél engedett előtte is.
Astra H 1.3 cdti szintén, mai napig megy ezután is. fogyi lecsökkent.
Toyota prius 3000Km/1.5L volt az olajfogyi. utána 15000km/1L.ami nem oda való azt leoldja, és szépen a szűrő megszűri, majd nálam olajteknőből szépen kimostam a gányt.
szóval ....360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
carr
őstag
válasz Lalikiraly #74 üzenetére
Gugli: minőségi japán roncs
360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
carr
őstag
Ha olajfogyás/fekete kokszos az olajad benzinesnél, nem tudod milyen az előélet olajcsereperiódust tekintve, egy fékfolyadékos motormosással szoktam kezdeni.
grat a vashoz.
sok balesetmenteset.360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest