Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gomez86

őstag

válasz v2 #963 üzenetére

Végignéztem ezt a videót még ebéd előtt (éhgyomorra, lehet az volt a baj :D), értem mit mond 1-2 dologban, és el is mondja hogy early access, de szerintem nem igazán faktorálja bele hogy mit is jelent ez a dolog igazán. Szuperventillál a gumifalon egy pályán, kevés az fps, kevés/bonyolult az online mode. hát... Nem tudom... régen, vagy az én időmben, vagy nem tudom amikor egy játékot nem adtak még ki, akkor egyáltalán nem volt online mode, mert ahhoz már el kell tartani a szervereket, meg ilyesmi... Nem futott jól, mert nem volt optimalizálva, hiszen az kb a fejlesztés legutolsó lépése... és ott van a gumifal egy pályán amit levenni onnan amikor már kész van a penalty rendeszer akkor olyan 15 mp.

Azt teljesen megértem ha ő szomorú, vagy csalódott, vagy nem bír már tovább várni vagy mittudomén... Az érzésekkel nehéz vitázni, de objektíven egy félkész termék felénél panaszkodik hogy nem jó. :F Próbáld ki a füstöltcsülköt félkészen. Az sem lesz jó.

Szerintem ez most pont arra van - amit ő is mond egyébként - hogy betöltöd, bohóckodsz vele 10-15 percet aztán visszamész ahhoz a játékhoz amit amúgy is szoktál játszani. Támogattad a fejlesztőket egy early accessel, ők meg cserébe adtak neked egy zárt demót amit csak azok játszhatnak egyelőre akik támogatták a fejlesztést.

(az viszont jogos hogy a roadmap-et kukázni az nem túl gáláns)

just my five cents - lehet neki van igaza. nem tudom.

Új hozzászólás Aktív témák