Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- VoLTE/VoWiFi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Végignéztem ezt a videót még ebéd előtt (éhgyomorra, lehet az volt a baj
), értem mit mond 1-2 dologban, és el is mondja hogy early access, de szerintem nem igazán faktorálja bele hogy mit is jelent ez a dolog igazán. Szuperventillál a gumifalon egy pályán, kevés az fps, kevés/bonyolult az online mode. hát... Nem tudom... régen, vagy az én időmben, vagy nem tudom amikor egy játékot nem adtak még ki, akkor egyáltalán nem volt online mode, mert ahhoz már el kell tartani a szervereket, meg ilyesmi... Nem futott jól, mert nem volt optimalizálva, hiszen az kb a fejlesztés legutolsó lépése... és ott van a gumifal egy pályán amit levenni onnan amikor már kész van a penalty rendeszer akkor olyan 15 mp. Azt teljesen megértem ha ő szomorú, vagy csalódott, vagy nem bír már tovább várni vagy mittudomén... Az érzésekkel nehéz vitázni, de objektíven egy félkész termék felénél panaszkodik hogy nem jó.
Próbáld ki a füstöltcsülköt félkészen. Az sem lesz jó. Szerintem ez most pont arra van - amit ő is mond egyébként - hogy betöltöd, bohóckodsz vele 10-15 percet aztán visszamész ahhoz a játékhoz amit amúgy is szoktál játszani. Támogattad a fejlesztőket egy early accessel, ők meg cserébe adtak neked egy zárt demót amit csak azok játszhatnak egyelőre akik támogatták a fejlesztést.
(az viszont jogos hogy a roadmap-et kukázni az nem túl gáláns)
just my five cents - lehet neki van igaza. nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Fotók, videók mobillal
- LEGO klub
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- Milyen okostelefont vegyek?
- Starlink
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 128GB gyári független kopott keret
- ACER F5-771G 17" full HD i5 7200U 16GB DDR4 RAM 1TB SSD GTX 950M
- Dell G15 5511 i7-11800H RTX 3050Ti 16 GB RAM 15,6" Full HD 120Hz
- Lenovo Legion Pro 5 Új RTX 5070 / i9-14900HX / 32GB DDR5 / 1TB NVMe
- Getac T800 G2 Rugged Tablet 8GB RAM, 128GB SSD + Dokkoló, Windows 11 Pro
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
- 27% - ÚJ - XFX Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Swift OC Videokártya! BeszámítOK
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4660
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), értem mit mond 1-2 dologban, és el is mondja hogy early access, de szerintem nem igazán faktorálja bele hogy mit is jelent ez a dolog igazán. Szuperventillál a gumifalon egy pályán, kevés az fps, kevés/bonyolult az online mode. hát... Nem tudom... régen, vagy az én időmben, vagy nem tudom amikor egy játékot nem adtak még ki, akkor egyáltalán nem volt online mode, mert ahhoz már el kell tartani a szervereket, meg ilyesmi... Nem futott jól, mert nem volt optimalizálva, hiszen az kb a fejlesztés legutolsó lépése... és ott van a gumifal egy pályán amit levenni onnan amikor már kész van a penalty rendeszer akkor olyan 15 mp.
Próbáld ki a füstöltcsülköt félkészen. Az sem lesz jó.