- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Google Pixel topik
- Megjelent a Nubia Z70S Ultra Európában
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Pedig egy igazi HunRing mindig nagy hiányzó volt a hazai szimpiacon.
Mugello nem rossz az biztos, nekem nincs überpálya, inkább csak überpályák, még csak össze sem lehet házasítani, mert pl. Knockhill-ben pont azt szeretem hogy intenzív és rövid. hiába is gyúrnánk belőlük egy Spa-t.
Nürburgring pont nem a kedvencem, de hát mit lehessen tenni, ha első napos vétel akkor első napos vétel -
unrealnoise
senior tag
Hát ez nekem így kimarad.
Majd visszatérek fél év múlva, de már lehet akkor nem érdekel, ha az iRacing kap normális AI-t meg erre vonatkozóan számtalan lehetőséget. (Custom offline championship, etc.)Ez most kicsit csalódás volt...
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Motion_Blur #92 üzenetére
Jah...
Amugy 2018.09.12 az early access.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
ForRedGlory #91 üzenetére
-
Segal
veterán
válasz
ForRedGlory #88 üzenetére
Az 100% hogy a vegleges dragabb lesz. En inkabb remenykedek benne hogy megusszuk 30al az ea-t de persze lenyegtelen hogy mennyi lesz csak legyen elerheto
-
ForRedGlory
félisten
30-40 dollar max az elejen... Aztan a vegleges lehet tobb lesz.
-
unrealnoise
senior tag
válasz
guftabi96 #86 üzenetére
Szeritem is 40-60 között lesz.
A véglegeset biztos nem adnám 60 alatt. Ha meg jó állapotban van már most is a cucc, amikor majd megjelenik EA-ben, akkor max 10 dollárt engednék.
Pedig szerintem is össze lehet vetni az F1-el, ahogyan a GTR2-vel, meg az összes olyan játékkal, ami egy szériát dolgoz fel.
Kurvára nem érdekel senkit, hogy a FIFA vagy egy Battlefield nagyobb célközönségnek készül, míg egy Dark Souls meg nem, csupán emiatt nem lesz a Dark Souls féláron kapható...
Ne vicceljünk már...
Meg lehet próbálkozni egy olcsóbb játékkiadással, van akinek be is jöhet... De ha minőségi lesz (márpedig úgy néz ki az lesz...) és karrier, meg mindenféle nyalánkság lesz benne, akkor nem is látom okát, miért kellene ezt annyira olcsón adniuk.
-
tome0001
senior tag
Pénteken 16:30kor mindenki tapadjon a monitorokra meg a stream-ekre
"The Early access date will be revealed this Friday during #SRO press conference, that will take place at 4:30PM CEST."
Ki mit tippel árra?
Én kezdem a tippet: 29,99 eurót mondok a steam early access-re (szerintem egy versenyszéria feldolgozására, és max 10 pályára nem illene többet elkérni még akkor sem ha unreal engine 4 dolgozik a game alatt). -
dino_m
senior tag
Jut eszembe.
Day To Night Transitions Coming To Assetto Corsa
Talán Kunosék ezt az AC2-re tartogatták erdetileg… Vagy lehet, hogy nem tudták, hogy a saját motor ezt is tudja?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Háztartási gépek
- Elektromos autók - motorok
- Óra topik
- PayPal
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Intel Core i7-13700K Processzor
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest