- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Magisk
- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Nem nyílnak a Foldok?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolka75
tag
Szevasztok no a Vásárlási problémám megoldódott
telepítés a steamról sikeresen megtörtént
viszont a játékban fekete fehér mindenez mitől lehet ?
-
Zolka75
tag
Szevasztok esetleg tudja valaki melyik üzletben kapható CD s verziója a játéknak?
-
Zolka75
tag
Pr3ciSioN helló úgy látom akkor más is szenved a kormánya sikeres beállításával én is ugyan így vagyok mint te is leirtad, de sehogysem boldogulok 1 hozzá szolással feljebb írtam én is
-
Zolka75
tag
Szevasztok most nyílt lehetőségem kipróbálni ezt a játékot, van egy T150 Force Feedback
OFFICIAL RACING SIMULATOR FOR PLAYSTATION®4 and PLAYSTATION®3 (also compatible with PC) * 1080° Force Feedback racing wheel * Built-in PS4™/PS3™ sliding switch * Realistic 11”/28 cm wheel * Large pedal set included. Kormányom! A problémám az hogy sehogy sem tudom rendesen össze hangolni a játékkal, a bal alsó sarokban kiirja a kormány típust de felette a listán nem szerepel. ha viszont kézzel szeretném beálítani a dolgokat az sajna sehogy nem sikerül ehez a kormányhoz ugyebár csak gáz és fék pedál van, kuplung nincs de gondolom ez azért nem gond, remélem érthetően írtam le a problémámat , Nagyon meg köszönném ha valaki tudna segíteni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Ultra, Gen 1
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB -2 év gari
- Lenovo Thinkpad T490, 14" FHD IPS , I5-8265U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia (
- Újszerű Samsung Galaxy Watch 7 40mm LTE ( eSIM ) , üzletből, Garanciával
- Google Pixel 7pro gyári független 100% hibátlan
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év gari
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest