- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pandras83
őstag
válasz
joeperry85 #81 üzenetére
Pont hogy csökkent a gépigény a kisebb játéktér okán.
-
pandras83
őstag
válasz
DeathAdder #77 üzenetére
6-8 órám van eddig benne, szerintem a franchise erősségeire fókuszál, de kissé felemás, trehány módon. Bagdad ugyan nagyon hangulatos, főleg az igazán egyedi épületek, de sajna a "fastfood game" még mindig ott van a szájízben és erről nagyrészt a borzalmas dialógusok tehetnek (átvezető animáció-hang 3/10 nálam). Az egész projekten érezni, hogy félúton lett félrerántva a kormány, de még így is közelebb van az Ezio erához, mint Origins-Odyssey-Valhalla trio.
-
pandras83
őstag
Az új kedvencem az, amikor mondjuk úgy hogy elkérem a csónakot az npc-től és minden alkalommal megfullad vagy nem tudom mit csinál de percekig kínlódik. Asszem már az Originsban is kiúsztak ilyenkor a partra.
Basim folyamtos nyögdécseléseit parkour közben lehet halkítani vagy offolni moddal?
-
pandras83
őstag
válasz
yericho800 #19 üzenetére
pár hete allkeyshopon volt valami kedvezményem, de már azt se vágom hol vettem pontosan. instantgaming vagy cdkyes.com
-
pandras83
őstag
válasz
antikomcsi #12 üzenetére
1080p 144hz-en tolom 120% res scale-el minden maxon és szerintem nagyon szép a város, Parizshoz (Unity) mérhető a részletesség mértéke, bár kevesebb bejárható házat láttam az eddigi cirka 3 órámban. A tesztben elég jól ki van fejtve hogy mennyire szellemi hajléktalanság a sztori és a szereplők is ritka gyengén vannak szinkronizálva de a látvány és Bagdad hangulata eddig feledteti a bosszantó hiányosságokat. Szóval nem álleejtő a grafika, de világot építeni még mindig tudnak. 30 eur-ert vettem kulcsot, ennyit talán még megért.
-
pandras83
őstag
Használja valaki az iconic filtert? Pont volt 60 ubilóvém, feloldottam az Altair kosztümöt és bekapcsoltam ezt a kékes filtert de valahogy nem adja, a vanilla meg túl színes nekem. Az gf experience filterek sem működnek egyelőre, az nvidia sem adott ki hozzá drivert és az idióta chromatic sem kapcsolható ki...nice job Ubi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest