Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• NB2

aktív tag

Végigvittem.. Felemás érzések vannak bennem.
    1. Ez egy nagyon jó DLC lett volna, ha nem unta volna meg az ember a Valhallat a végén, de így, ennyiért szerintem rohadtul túlárazott. 37 óra alatt végeztem, úgy, hogy beleestem abba a hibába, hogy a 3. nap nekiálltam kimaxolni a térképet* Nekem amúgy ezek a városok túl nyüzsisek, egyszerűen megőrülök a sok embertől, a szűk utcáktól.
    2. Az elején nehéz volt, de ahogy haladtam előre, ügyesebb is lettem illetve az eszközökkel, a skill pontokkal és a focus-szal eléggé könnyű lett. A program irányít, nyilván könnyű dolgod van, szinte mindent megtalál az ember hamar.
    3. Sokat segített amúgy, hogy a 2. nap után ránéztem yt-ra és voltak tipps and tricks videók, azzal, hogy mondták, hogy egy 20 percre menjek be lopni a bazárhoz, kb az összes token "meglett", onnan ha köröztek is Jarjaraya-ba és rögtön adtam egy tokent annak a beszélőnek :)
    4* Sajnos nem tud az AC kilépni abból, hogy ugyanarra a helyszínre előfordul, hogy 2x visszamész. A Great Garrisonban 3x voltam, de a böriben is 2x. Az ilyet utálom
    5. Voltak bugjaim, az egyik amikor a Great Garrisonban kellett kinyírnom az egyik order tagot, egyszercsak elvesztette a fonalat a játék, az ellenfél játékosait simán fel tudtam éleszteni :) Megölettem magam, load, majd jön egy animáció és folytatódott a játék (szerencsére). 1-2x még kifagyott, akkor újraindítottam a játékot boxon.
    Japánt tényleg várom :)

Új hozzászólás Aktív témák