- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Netfone
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jah, el is feledkeztem a memoról. Nos, mivel a celeron FSB-je 100MHz, Ezért így is ajándék, hogy a memória 133-on (2x133) megy. Elárulom, hogy a 200 FSB-s procikkal (P4C) meg semmiképpen sem megy a memória 200 felett (2x200), kivéve ha húzod a proci FSB-jét (tehát az arány mindig 1:1 vagy rosszabb).
[Szerkesztve] -
Bazsesz
őstag
''a másik gondom az alplappal hogy a memória gyorsaságát nem lehet különválasztani a processzorétól, igyhát 2,4 ghz celeronnalcsak 266 mhz-n működik.''
Mért mennyit szeretnél? 400MHz FSB-s Intel processzoroknál MINDEN esetben 266MHz-t vesz igénybe. Ilyen például a Celeron, és a P4 ''A''. Nekem ''kicsit'' márkásabb alaplapom van, és nekem is 266-on megy alapfrekvencián. És nekem is 400MHz-s ramom van. Az tuningnál fog előjönni, mert akkor tudod csak kihasználni a 400MHz-t, vagy a 333-at.
Üdv: balu
Új hozzászólás Aktív témák
- Éjszakai műszak
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Macska topik
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Trollok komolyan
- Windows 11
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- Be Quiet! Pure Rock Pro 3 univerzális CPU hűtő (3év gari van rá 1x volt ki probálva )
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest