- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Yettel topik
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Aktív témák
-
simbazz
aktív tag
válasz
powerwade #26 üzenetére
Nálam ugyanez a felállás most.
Amire jutottam: a régi videokártyámmal (Diamond Viper V770 TNT2) supported és enabled volt, az újjal (Eagle GF4MX440SE) supported és disabled, akárhogy trükközök.
Konklúzió: új kártyák nem supportálják a fastwrite-ot, habár az alaplapok támogatják. -
Gitros
aktív tag
válasz
powerwade #15 üzenetére
Az az 1k pont valszeg azért van mert egy 1600+ -ost húzok 2200+ -on (Kvázi 173MHz az FSB) Tehát az valószínű, hogy a proci oldala miatt van. De a BIOS-ban az nem kamukapcsoló, különben a Driver nem ilyeneket írna, hogy Fastwrite supported but disabled.
Szal nem hinném, hogy csak az emberek hülyítése miatt van a kapcsoló, de még nem mesélte el senki, hogy kell bekapcsolni... én meg még nem jöttem rá. Neten kerestem idevágó registry tweak-et, de azt sem találtam. ÁÁÁÁ... mind1. Szóval ne emészd magad. Reménytelen :P
Uff Gitros voltam... -
Gitros
aktív tag
válasz
powerwade #12 üzenetére
Nekem ugyanezt játsza a 8500-ösöm. Ne törődj vele!
A konfigom idevágó pontjai: Epox 8K3A+; BBA Radeon 8500 64Mb; Win2k;
Nekem sem megy a FastWrite, de ki nem sz..., így a gép kierőlködik magából 8900 pontot. Amivel játszom az fut... A 3DMark 03 a 3. tesztnél elrántja az egész gépet.
Kvázi... semmi sem tökéletes. De Amire kell, arra jó.
Uff Gitros voltam... -
hobizoli
nagyúr
válasz
powerwade #10 üzenetére
Uhm....annak ugy 8200-8500 korul kene lennie Win98SE alatt.
Nyugtasson meg az, hogy WinXP alatt kivetel minden konfig kevesebbet tud, mint tokugyanaz Win98SE alatt, ugy sacc/kb 10-12(-15)%-l.
Nem olyan rossz eredmeny ez.
Persze lehet jaccadozni, meg RAM timingok uberbrutalra kihegyezesevel :), a VGA driver tweak beallitasok finomhangolgatasaval... stbstb
hobizoli
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest