- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Androidus
csendes tag
válasz
Bluerainbow #1203 üzenetére
És kell-e hozzá mindkét módban, hogy a dedikált kártya is támogassa a technológiát?
-
Androidus
csendes tag
válasz
Drizzt01 #1204 üzenetére
Nekem most sikerült Win7-re beállítani az imént, és noha nem vagyok szakértő, úgy tűnik, megy simán, ha nem akar az ember öntevékeny lenni, és RAID tömböt létrehozni. A lényeg, hogy rlőször a BIOS-ban rakd át a SATA módot RAID-re, az ettől megjelenő ORAM vezérlőt nem babráld, és így telepítsd fel az OS-t. Az alaplap CD-jéről az RST vezérlőt felinstallálva, és elindítva megjelenik az opció, hogy Enable Acceleration. (Az SSD ne legyen formázva előtte!) Ja, és a gyorsítani kívánt HDD meg az SSD legyen a két SATA3-as aljzatba dugva.
-
Androidus
csendes tag
válasz
Bluerainbow #1181 üzenetére
Ha jól olvastam, az lenne a Virtu lényege, hogy alapjáraton nem fogyaszt a GPU egyáltalán, mert simán áramtalanítja, és így komoly villanyszámla különbséget állít elő. Ez nincs így?
-
Androidus
csendes tag
válasz
Coolmat #1198 üzenetére
Ahh, köszönöm. Fel sem merült bennem, hogy nem annak a drivernek a dolga beizzítani az eszközt. Most hogy így mondtad, ráfuttattam az alaplap lemezének a driver könyvtárára, és onnan bányászott magának valamit. Hurrá van, a játékok működnek, a Passmark tesztje pedig 920 és 540 értékeket dobott ki, ami megfelel a HD 4000 listás teljesítményének. Köszönöm a segítséget.
-
Androidus
csendes tag
válasz
Coolmat #1191 üzenetére
Köszönöm a tanácsot, bár nem segített. Az alaplap oldaláról leszedett drivert próbáltam magamtól, és nem volt átállítva az elsődleges videó az IGP-re. Átállítottam, a multi opciót is kikapcsoltam, és leszedtem az Inteltől az általad linkelt drivert. A hibaüzenet ugyanaz: a rendszer nem éri el a minimum követelményeket.
Elnézést, hogy hiányos volt a leírás, akkor most végigmegyek pontról pontra.
- Asrock Z77 Pro3
- Corei5 3570K
- Kingston DDR3 1600MHz 8GB
- Barracuda 500GB 7200rpm SATA3
- Samsung 64GB SATA3 SSD
- Samsung író
- Win 7 Home Premium 64bit SP1
- Intel Smart Response beizzítva, működik.
- Eszközkezelőben minden egészséges.Lehet, hogy teljesen triviális a dolog, fogalmam sincs, mivel eddig XP-t használtam egy fatengelyes gépen. Addig eljutottam, hogy elvileg minden szép és jó, már csak az hiányzik, hogy játszhassak is.
Azért sem igazán értem a dolgot, mert például a flash lazán kihasználja az IGP erejét, és 1920-on villog. Akkor ezek szerint nem csak valami alapértelmezett videó módon érzékel a rendszer, hanem az IGP full kapacitását, vagy nem? -
Androidus
csendes tag
Bár valószínűleg ebben a topikban is érkezni fog egy őstag, aki megmondja, miért írom rossz helyre, de azért próbálkozom, hátha. Szóval az a gondom, hogy a prociba épített videókártyával akartam kibekkelni azt az időt, amíg lesz pénzem videókártyára. Sajnos az Intel VGA driver-e azt mondja, nem felel meg a rendszerem a minimum feltételeknek, pedig az Asrock Z77 Pro3 és a Corei5 3570K pont az a kombináció, ami ehhez kell. Van 8 giga RAM, meg üres vinyó, ötletem viszont nincs, hogy mi a kevés neki. Valaki légyszi segítsen, és kérlek benneteket, ne csak elküldjetek innen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Villanyszerelés
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest