- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keraa
aktív tag
Asrock Z 77 extreme 4 alaplapon nem indult el a videó kártya (csak a processzorba integrált)!
A BIOS- elem cseréje megoldotta a problémát!Hálás Köszönetem a segítségért RetepNyaraB és Joke763 -nak!
-
Keraa
aktív tag
Köszönöm szépen a segítséget mindenkinek!
Kipróbálom az elem cserét, csak sajna nagyon szét kell szedni, mert pont a videó kártya mögött van :-(
Mindenképp jelentkezem, hogy megoldódott -e! -
Keraa
aktív tag
válasz
RetepNyaraB #6570 üzenetére
Nem semmi frissítés nem volt. Abszolúte uo. a rendszer mint volt..Már a gombelemre is gondoltam, hogy veszek egyet hátha az merült le...
-
Keraa
aktív tag
válasz
RetepNyaraB #6567 üzenetére
Köszönöm szépen RetepNyaraB!
Kipróbálom! A 2.80 -as volt rajta azt raktam át 2.90-esre de semmi sem változott..
Az érdekes az, hogy eddig ( egy év Kb. ) semmi baja sem volt és most kezdte vagy 2 hónapja... -
Keraa
aktív tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni, hogy egy ASRock Z77 Extreme4 és egy 3770k proci + egy ati HD7850 kártyát tartalmazó gépen nem indul el 7850-es videó kártya. Minden indításnál resetelni kell a biost és csak akkor ad képet..( van egy integrált videókártya is azt használja ilyenkor rendesen betölt indító üzenet csak a monitoron írja ki, hogy nincs jel.) Alaplapon bios reset majd rögtön megjavul és utána már van kép...más videókártyával is ue. csinálja.Valakinek valami ötlet?
Előre is köszönöm!
-
Keraa
aktív tag
válasz
gyuribácsi88 #3168 üzenetére
Nekem néha fagy. :-(
-
Keraa
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni?Egy Asrock Z77 extreme 4 lapra feltelepítettem az összes drivert amit a lemezen kaptam (az utilitesben lévőket nem), és még mindig van egy ismeretlen eszköz! Teljesen ismeretlen semmit nem ír róla nem tudok hozzá telepíteni semmit :-( Van valakinek ötlete?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robogó, kismotor
- Elemlámpa, zseblámpa
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mini-ITX
- Milyen légkondit a lakásba?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest