- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Foreo FAQ 202 – LED it be!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Két EV mellett okostelefon is várható a Dreame-től
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: Egy teljesen új platformot kapunk! Új korszak kezdődik?
- intecpc: Hogyan készítsük fel a számítógépünket a Windows 11-re? – Lépésről lépésre
Új hozzászólás Aktív témák
-
vtechun
veterán
2 cd van a gepben, egyiket sem latja a gep, felrakom adaptec aspi-t utana jo, de nem mindig, aztan mostmar ez sem segit, nemtom mi lehet a gond..
nem az enyem a gep, egyebkent daemon tools leszedese utan jott elo ez a problema, azelott is volt ilyen de eleg volt egyszer felrakni elotte. Szóval nem tudom mi lehet a gond. Rakjak fel egy nerot? Vagy lehet alaplapnak nem tetszik a szitu?
-
feregember
csendes tag
mar regen hasznaltam win-t, arra emlekszem hogy
nalam az a kulon leszedheto aspi winXP alatt nem volt 100% ok,
viszont Nero (5 biztos 6 nemtudom) -ben van ilyen driver winaspi.sys, \PrgFiles\Ahead\Nero\valahol ki kell keresni, es bemasoltam a kozosbe valahova ( \win vagy \win\system32 vagy ? )
ezekutan ujrainditas/esetleg regserver32 -vel jaccani es mukodott -
Kepe
aktív tag
UP!!
-
Kepe
aktív tag
Sziasztok!
Ismét problémám lenne kis idő után új alapla nfoce ultrás chip-es és ha felteszem az aspit, akkor sem látja az audiocatalist a meghajtókat csak a virtuálisat..
Help! Thx! Kepe--- -
Kepe
aktív tag
Sziasztok!
Nos a winxp telepítés sikeresen megtörtén, és egy ''hiányossággal'' találkoztam.
Az audiocatalys nevü program telepítése után a ASPi drivert nem talált a gépen!
Az Xp-ben ez nincs? Leszedtem a netről egy adaptec nevű ASPI drivert, és így már az audiocatalyst felismerte. Akkor ennek ez volt a megoldása, vagy
csak én nem találtam valami beállítást az Xp-ben?
Válaszokat előre is köszike!
kEPE
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Iphone 12 Mini 64GB // Számla + Garancia //
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest