- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
vtechun
veterán
2 cd van a gepben, egyiket sem latja a gep, felrakom adaptec aspi-t utana jo, de nem mindig, aztan mostmar ez sem segit, nemtom mi lehet a gond..
nem az enyem a gep, egyebkent daemon tools leszedese utan jott elo ez a problema, azelott is volt ilyen de eleg volt egyszer felrakni elotte. Szóval nem tudom mi lehet a gond. Rakjak fel egy nerot? Vagy lehet alaplapnak nem tetszik a szitu?
-
feregember
csendes tag
mar regen hasznaltam win-t, arra emlekszem hogy
nalam az a kulon leszedheto aspi winXP alatt nem volt 100% ok,
viszont Nero (5 biztos 6 nemtudom) -ben van ilyen driver winaspi.sys, \PrgFiles\Ahead\Nero\valahol ki kell keresni, es bemasoltam a kozosbe valahova ( \win vagy \win\system32 vagy ? )
ezekutan ujrainditas/esetleg regserver32 -vel jaccani es mukodott -
Kepe
aktív tag
UP!!
-
Kepe
aktív tag
Sziasztok!
Ismét problémám lenne kis idő után új alapla nfoce ultrás chip-es és ha felteszem az aspit, akkor sem látja az audiocatalist a meghajtókat csak a virtuálisat..
Help! Thx! Kepe--- -
Kepe
aktív tag
Sziasztok!
Nos a winxp telepítés sikeresen megtörtén, és egy ''hiányossággal'' találkoztam.
Az audiocatalys nevü program telepítése után a ASPi drivert nem talált a gépen!
Az Xp-ben ez nincs? Leszedtem a netről egy adaptec nevű ASPI drivert, és így már az audiocatalyst felismerte. Akkor ennek ez volt a megoldása, vagy
csak én nem találtam valami beállítást az Xp-ben?
Válaszokat előre is köszike!
kEPE
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Antivírus szoftverek, VPN
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest