Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
Jó napom,rossz napom,gagyi a játék,hibás MM posztokat az OFF-ba kéretik posztolni,próbáljuk meg itt a játékkal / játékmenettel szorosabban összefüggő dolgokat megbeszélni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tutyimutyi2
csendes tag
válasz
yodamester10
üzenetére
Az lehet hogy nem a legjobbak az oroszok de az összevonás a szar játékos mennyiség miatt volt tudtommal szükséges. "nézd ki hogy játszik" hát nézem én de általában azt kell látnom hogy top tier mbt-vel illetve egyébb op tankokkal vagy lófaszt sem bírnak teljesíteni(tisztelet a kivételnek akik képesek top tier-hez méltó sebzést összeszedni). Illetve igazándiból én sem most kezdtem csak anno alfa-béta-béta utáni időszakban még vagy a játék volt még optimalizálatlan és/vagy a gépem gyenge illetve a wot sokkal jobban futott a gépemen.
-
Tutyimutyi2
csendes tag
válasz
yodamester10
üzenetére
Olyan MBT ami kb csak páncélban jó de se átütésben se dpm-ben nem éppen kimagasló.
-
Tutyimutyi2
csendes tag
válasz
yodamester10
üzenetére
Csak az a bajom a glops-al hogy hacsak nem 8-as kilences tankkal megyek be akkor éveket kell várnom hogy bedobjon, C1-el illetve Chall 2-vel mennyire élhető az a játékmód?
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz
yodamester10
üzenetére
Neked is írom, hogy ha van kedved veled is szakaszozok.
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz
yodamester10
üzenetére
Elismerem a rohangálásban verhetetlen vagy. Bár még az is lehet jobban megy nekem.
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz
yodamester10
üzenetére
Így van. Még szerencse, hogy van köztünk egy ilyen nagy formátumú ember mint te.
Emlékszem még rád, ne vedd sértésnek, de neked tényleg nem való a PvP. -
Kean_Sorbo
őstag
válasz
yodamester10
üzenetére
Szerintem a játék leggagyibb része a Global Ops. Remélem ez elmond mindent.
A PvP részre vannak balanszolva a tankok, nem az esztelen futkározásra, és "ha megdöglök is mindegy, mert majd újraéledek" emberek felhasználási szokásaira. -
SpazzMaticus
tag
válasz
yodamester10
üzenetére
Az Object 490-el legalább kaptál egy "specifikus" tankot hard PvE-re.
Ez meg a CATTB bármelyik MTB-vel helyettesíthető PvP és PvE-ben is... Egyedi tucattankok. XD
De ez csak az én véleményem.
-
SpazzMaticus
tag
válasz
yodamester10
üzenetére
"Merkavát és a k2-őt reggelire megeszi"....
Ugyan úgy "költői túlzással" éltél mint én az n+1-ik-kel.
Árnyalatnyiak a különbségek, meg játékstílus kérdése.
Amikor kijöttek a francia MBT-k akkor is mindenkinek az volt az isten...
Most meg ez az új és a "legfaszább" éppen.Majd elmúlik.
Kinek megéri "tekerni" érte, kinek nem...
-
ughhh
senior tag
válasz
yodamester10
üzenetére
Grat! Munkaórák száma?
-
ughhh
senior tag
válasz
yodamester10
üzenetére
Igen nyílik magától, de biztos, hogy nem leszek meg vele, 32 nap van még hátra a csataútból.
Ügy látom Neked meg lesz vagy már megvan a Type 10, brutál előre mentél a küldetésekben -
ughhh
senior tag
válasz
yodamester10
üzenetére
Ma esett 21. szinten vagyok. A tavalyi sergant york és a griffin 120 továbbá az idei 6os type kifullozva

Akik type 10 el rohangálnak vagy karanténban nyomják napi 20 órában vagy fizettek.
Mennyit játszol átlag naponta? Dicséretes a 36. szint költés nélkül. -
ughhh
senior tag
válasz
yodamester10
üzenetére
ugye ezt nem gondoltad komolyan
A 10 est megvenni lehet, most költesz 300EU-ut vagy fél év múlva megveszed 146EU-ért akciósan
Napi 2 óra küldetés optimalizációs játékkal legolcsóbb beugróval 18. szinten vagyok.
Az összes BC boostert elteszem a következő BP-ra. -
ughhh
senior tag
válasz
yodamester10
üzenetére
Igen arra, de régen menüből ki lehetett kapcsolni, most nem találom.
-
ughhh
senior tag
válasz
yodamester10
üzenetére
16-23 ig.
És azt esetleg tudja valaki, hogy a bevezető animációt hogy lehet kikapcsolni. Márt túrtam a config xml-t de nem jutottam előbbre.
-
Delta91
csendes tag
válasz
yodamester10
üzenetére
A játék gagyi az igaz, na de a játékosok milyenek.... nem foglalnak, kilépnek a csatából, csapattárs kill.... ilyenkor szoktam offolni és mással játszani.
-
ughhh
senior tag
válasz
yodamester10
üzenetére
Tegnap este sikerült: az enigma csataút tankokkal 3 tankot lőhetsz ki és legyél az első pve küldetés, ezzel tönkre is vágtam a szervert
a mission fülön narancssárgával "in progress", csináltam screnshotot ez eredményről, abban a pillanatba ki is dobott a játék és nem lehetett elindítani, server hibaüzenetet dobott. -
AssAssynn
addikt
válasz
yodamester10
üzenetére
Nem lehetne ezt okosba megoldani?
Most néztem, 4 millióért lehetne csinálni egy Battaliont. Mi lenne, ha itt a fórumon szövetkeznénk, hogy egyikünk csinál, hogy a másiknak adja ezt a Contract-ot, aztán fordítva a másik megteszi neki ugyanezt? -
sith7
félisten
válasz
yodamester10
üzenetére
köszi
Delta91
Az igen ... -
Delta91
csendes tag
válasz
yodamester10
üzenetére
Klán Contract teljesítése után adja. 1 darabot ad a parancsnoknak amit ezután kioszthat xy embernek.
-
sith7
félisten
válasz
yodamester10
üzenetére
Milyen shadow járgány ?
-
sith7
félisten
válasz
yodamester10
üzenetére
ez így kb esélytelen nekem, még a T8 is, a T10 meg pláne
mindegy, 7,5 eur - t kaptam egy T5, és egy T6 prém tankot
-
sith7
félisten
válasz
yodamester10
üzenetére
hát én is számolgattam ...
jelenleg lvl 9 vagyok, a lvl 30 - ig kell még 2000 + 20 * 4000 BC, az 82.000 /97, az cc. 845 BC naponta ... még ha minden nap ad egy 600 - as küldetést, akkor is kell még 245 pont ... az nekem 9 - 10 jó csata ... hát ez szerintem így durva
Vagy mennyi 900 % - s booster van ? azt nem is néztem ... -
AssAssynn
addikt
válasz
yodamester10
üzenetére
Mondjuk az is komoly.
Különben jobb is, hogy kezdődként nem ugortam bele, mert most látom vannak olyan küldetések, amihez pl. Light Tank kell, amiből nekem nincs is, így aztán elég nehéz sorsom lenne.
-
sith7
félisten
válasz
yodamester10
üzenetére
köszi a választ mindenkinek
yodamester10
Nem élek álomvilágban, a cél a T8 -as -
sith7
félisten
válasz
yodamester10
üzenetére
Jesszus , mennyi T10 - es

Más
LőszerekSzóval van az ap, a "sima" páncéltörő, van a he, ami kicsi átütés, de ha átüt nagyot sebez, főleg papír tankokon, és van a heat, aminek van, ahol nagyobb a sebzése, és az átütése is, mint az ap lőszernek, pl. az M60A3 - n van ilyen.
Ebben az esetben ezt érdemes használni az ap helyett, ugye ?
Wot - ban nem volt ilyen ... vagy itt ez a gold ammo ? -
sith7
félisten
válasz
yodamester10
üzenetére
Ezt nem értem egyébként, az ember azt hinné, hogy aki ügyes, jó játékos, az tud feljebb menni ... de ezek szerint nem így van/lesz.
-
zolo0525
tag
válasz
yodamester10
üzenetére
Ezek miatt nem fizetek be a következő csata útra,mellesleg egy vicc az egész,csak a lehúzásról szól. [link] Cattb- t totál lehúzták,nálam a hidraulika sem működik.
-
sith7
félisten
válasz
yodamester10
üzenetére
hm ... szép kilátások ... gondolom, 06.02. - től meg még "jobb" lesz, az is játszani fog, aki csak hétvégén szokott, vagy kezdő
-
sith7
félisten
válasz
yodamester10
üzenetére
köszi
Már nincs mire költeni
ez elég szerényre sikerült
-
sith7
félisten
válasz
yodamester10
üzenetére
ok, nekem nem magyar, de akkor majd úgyis megjelenik
2 milliárd kredit ?????
-
sith7
félisten
válasz
yodamester10
üzenetére
Ne csigázz Te is

Más
Ami közben eszembe jut még
Milyen tankállomány kell egy ilyen kampányhoz ?
Gondolom lesznek benne feladatok, pl. sebezz ennyit, annyit, gondolom T8-T10 - ben könnyebb, mint T5-6 - ban ... ha eljutok odaáig másfél hét alattEz nem elég a belépéshez ? [link]
Mindenképpen kell a 3000 gold ?Szerk.
Mi ez ???
Market - ben nézelődök, ott egy Crate, azt írja "open" ... rányomok ...
ezt nem lehet itthagyni
-
kirjak
aktív tag
válasz
yodamester10
üzenetére
A pingen teljesen rendben van. 20 felett nem nagyon van. a hatalmas laggok viszont katasztrófálisak
-
ughhh
senior tag
válasz
yodamester10
üzenetére
Ha megtudod jelezd cptUSA

-
Kean_Sorbo
őstag
válasz
yodamester10
üzenetére
Ezzel a névvel úgysem vettek volna fel a MAG-ba, most már van esélyed.
-
kardamon
csendes tag
válasz
yodamester10
üzenetére
Köszönöm Uram!
-
Gubu0101
veterán
válasz
yodamester10
üzenetére
Nem engedi,azért írtam,hogy semmire nem reagál.Viszont csináltam új mail címet azzal meg enged
Megpróbálok tikettezni
-
ughhh
senior tag
válasz
yodamester10
üzenetére
Ha van 4x szorzó akkor van mozgás.
Megunták már a tankos játékokat az emberek, ezt is meg azt is.
Fortnite szerintem jobb móka. -
villamos
őstag
válasz
yodamester10
üzenetére
Ezt kikérem magamnak! Én már több mint fél éve nem játszom ezzel a játékkal.
-
Franky74
aktív tag
válasz
yodamester10
üzenetére
Helló!
Nekem már a 0.30 elött is megvolt! Szívtam vele eleget!
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz
yodamester10
üzenetére
Igen, teljesen random csapattal.
-
PadaVaJ
tag
válasz
yodamester10
üzenetére
Szeretném PVE-t ha időnként nem nyüzsögnének a AFK játékosok meg a Rambok.
PvP nekem nem jön be az MM mindig -2tierbe rak. Tier10 se jó szeretnék mindenféle tankkal menni. -
PadaVaJ
tag
válasz
yodamester10
üzenetére
PvPben láthatatlan?
Az nagyon morbid humor!
-
scyllarus
veterán
válasz
yodamester10
üzenetére
Igen, ez a 0.29-es patch.
-
ughhh
senior tag
válasz
yodamester10
üzenetére
A troll tankjaimat megölték, ATDU HESH, PISH, Abrams 140 cső HEAT nem tudnak modult illetve legénységet bontani.
Az a vicc, hogy erről nem nagyon írnak csak a [ballanszról]Pont nem érdekel a rakétás retkek átütése

-
Kean_Sorbo
őstag
válasz
yodamester10
üzenetére
Nem a 14-et? Azt akarták nerfelni.
-
zolo0525
tag
válasz
yodamester10
üzenetére
-
SpongyaBob
veterán
válasz
yodamester10
üzenetére
Van új pálya..
-
blanky
tag
válasz
yodamester10
üzenetére
Ugyanez a helyzet nálam is. Csak azt nem értem miképp lehetne egyszer a nyertes oldalt kapni?

-
SpongyaBob
veterán
válasz
yodamester10
üzenetére
Tegnap előtti mérleg 6-ból egy nyert csata
(arab küldi) -
Kean_Sorbo
őstag
válasz
yodamester10
üzenetére
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz
yodamester10
üzenetére
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz
yodamester10
üzenetére
Csak a hidraulikát lehet rajta állítani, mint a többin.
A lövegsüllyedést pedig automatikusan állítja, de csak akkor, ha a hidraulika felemelt állapotban van. Ha kell akkor előre-hátra, vagy ha oldalt állsz egy dombon, akkor magasabban lévő lánctalpat engedi le.
Vidd be a teszpályára, ott egyszerűbb megnézni. -
scyllarus
veterán
válasz
yodamester10
üzenetére
A twitteren azt írták, a 0.28-cal jön a hidraulikus felfüggesztés modellezése a játékba.
Vagy nem arról van szó? (Nincs Altayom) -
PitLee
őstag
válasz
yodamester10
üzenetére
Nekem nincs meg, de gyakorlóba be lehet vinni.
Elvileg emelni vagy süllyeszteni lehet "E"-vel,
a billegtetést meg automatice csinálja, ha a löveg süllyedés vagy emelkedés eléri a korlátait, akkor a tank test billentésével még rádob egy kis pluszt.
Úgy nézheted meg ha pl: ha külső nézetben maxra magad elé célzol, majd jobb klikk nyomva tart és egérrel elforgatod a kamerát. -
Dr.Én
veterán
válasz
yodamester10
üzenetére
ez már nem rajtunk múlik, ha nem a fejlesztő emberkéken akkor...

-
Franky74
aktív tag
válasz
yodamester10
üzenetére
Helló!
Ha nem lenne elég a sok rossz játékos, az MM is odasóz rendesen. Berak folyamatosan a rosszabb csapatba(előre tudja?) és összerak 3tiert(pl.4-5-6). Pedig játékos lenne, max. várnia kellene kicsit. -
zolo0525
tag
válasz
yodamester10
üzenetére
nekem a mai láda lemaradt

-
Hafy75
aktív tag
válasz
yodamester10
üzenetére
Nálam van: AN/VLQ-8A Active Protection System.
-
_Szasza_
tag
válasz
yodamester10
üzenetére
Szia,
A Type90 "part" - ot már nem lehet beszerezni, a Wastelandos cucc ugye most fut, a K1A1 pedig most jött be ma, amiből 1 - 1 egység dobozokból potyog, amit a webshopból vehetsz meg, most aranyért.
Kíváncsiságból vettem egy 25 dobozos csomagot 2700 aranyért, gondoltam naivan bepottyan ez az új tank, de meglepődésemre láttam hogy csak 1-1 egységet dob be dobozonként, meg valami skin egységeket. A 25 dobozból 15 db K1A1 egység jött, persze a tankhoz 100 kell... (Ahogy a Type 90 - hez is) Ez így azért kicsit lehúzós buli, szerintem...
-
SpongyaBob
veterán
válasz
yodamester10
üzenetére
Határozottan rosszat tett a játéknak, hogy egyben vagyunk az oroszokkal.. (most attól tekintsünk el, hogy rögtön betesz csatába) Sokkal de sokkal jobb volt előtte, ezekkel nem lehet együtt játszani.. Elveszik az egésztől a kedvem, egyszerűen nem tudnak csapatban játszani. Neked mennek, odébb tol mikor lősz, kilök a lövedék elé mikor én könnyű tanakkal vagyok, ha nem tetszik nekik valami csak úgy random belédlőnek stb stb stb..
-
Imilenni
addikt
válasz
yodamester10
üzenetére
Végülis legalább minden megmaradt.
De ahogy látom már nem valami bőkezű a játék a ládákkal. -
Gubu0101
veterán
válasz
yodamester10
üzenetére
Szerintem úgy,hogy megvette a 2 csomagból az egyiket

-
decla
csendes tag
válasz
yodamester10
üzenetére
Mindenben nagyon igazad van. PVE küldetésekről nem is beszélve,főleg ha hard fokozaton megy az ember. Ott simán megy a +3 tier besorolás nevetséges. Ezen a játékon is nagyon érződik, hogy minden a pénzről szól a fejlesztések meg mennek a kukába.
-
SpongyaBob
veterán
válasz
yodamester10
üzenetére
Sajnos nálam sem megy, még jó, hogy most van (lett volna) egy kis időm játszani

-
Pero81
csendes tag
válasz
yodamester10
üzenetére
Nem okoskodni akartam,csak azt kérdezted hogyan lő 800-as sebzést?De akkor ez tiszta.Ha megnézed a felvételt akkor azon tisztán látszik,hogy amikor kijön sniper nézetből akkor a cső állása köszönő viszonyban sincs a célkeresztével.Számomra,ismerve a játék egyéb bugjait egyértelműnek tűnik,hogy ez csak a felvételen látszik így.Mivel replay-ről készült a felvétel,ott valami elcsúszhatott.Nem védeni akarom sem az oroszokat,sem a játék készítőit,van baj a cuccal elég.De az tény hogy ha ez így lenne,azzal igen sokszor találkoztunk volna mi is.Kicsit egy klán társam jut erről eszembe,nem párhuzamot vonva köztetek,aki fejébe vette hogy a játék tele van csalókkal,mert spot nélkül belövik,ő nem látja azt aki belövi,őt minden átlövi,ő meg szinte semmit......stb,stb.Pedig ezek a dolgok csak az ő hibájából történnek.Nem hiszek abban hogy ilyen mértékű csalás lenne a játékban.Túl egyértelmű.Voltak,vannak és biztosan lesznek itt is csalók,hiszen megmókolhatatlan rendszer nincs,kompenzációra éhes,óriási virtuális péniszre vágyó hülyék mindig lesznek,akik szerint ez nem is igazán csalás,csak ügyeskedés.De az is tény hogy nem nagyon melegszik meg a szék a seggük alatt ebben a játékban.Hamar kikerülnek innen.
-
Pero81
csendes tag
válasz
yodamester10
üzenetére
A célkereszt a felvétel hibája.A 10-es Type a 140-es ágyújával mennyit kellene hogy lőjön egy 8 szintű,nagyon gyengén védett kínai,igazából med oldalába???Annak a type-nak a repesze borzasztó erejű.Ma már nemigen találkozol vele, mert megvenni nem,csak bérelni lehetett kevés ideig.10-es szintű prém tank még csak most érkezik,ez lesz a török Altay.
-
ughhh
senior tag
válasz
yodamester10
üzenetére
A következő dilivel zsákolhatsz 10-es prémet magadnak, [ WARLORDS OF THE WASTELAND – THE ULTIMATE REWARD]
Némi kitartás majd kell hozzá. -
Kean_Sorbo
őstag
válasz
yodamester10
üzenetére
Replay-ből lett felvéve. Ott meg ilyen bugok vannak.
Azt meg, hogy az oroszok nem tudnak játszani, nem tudom honnan szülik egyesek. Van köztük bizony nagyon sok jó és kiemelkedő játékos, és igen úgy lőnek be mint a huzat, mert mindegyik tank belőhető szemből is (csak a megfelelő lőszer kell hozzá).
Egyébként meg nem igazán találkoztam még megmagyarázhatatlan dolgokkal. Én is rendszeresen lövök olyan helyeket, ahol tudom hogy állhatnak kemperek, és itt el is találja őket az ember. -
blanky
tag
válasz
yodamester10
üzenetére
Én kifejezetten élvezem! A "régi" időket idézi

-
scyllarus
veterán
válasz
yodamester10
üzenetére
Egyedi event csak a hétvégére.
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz
yodamester10
üzenetére
Elképzelhető, mert a szervereket ide tették a nyakunkba. Szerintem csak átmeneti dolog ez a magas ping egyeseknél. Várjunk még vele egy hetet, aztán tisztábban fogunk látni.
-
Hafy75
aktív tag
válasz
yodamester10
üzenetére
Nekem a ping 40,50 körüli volt. Nem tudom a ruszkiknak mennyi, de nem láttam, hogy mennének össze vissza, jól tolták.
-
scyllarus
veterán
válasz
yodamester10
üzenetére
Nem lehet rosszabb, mint most az orosz vagy az eu szerveren.
Valószínűleg az oroszé lesz. -
Tarill
őstag
válasz
yodamester10
üzenetére
5 ös a legnagyobb tankom, az is valami prém nem is tuodom hogy lett
normál tankom 4es a legnagyobb, annak meg 7 nél véget ér az ága ugyhogy nem is tudom mi legyen vele :/ -
Angel1981
veterán
válasz
yodamester10
üzenetére
A zárt béta 2. fázisa óta játszom vele, és eddig 320 Eurot költöttem rá, úgyhogy valaki, akkor én aztán nem várom, hogy bevégezze ez a játék, de figyelembe véve az "irányt", lassan én is azt mondom, hogy jobb, ha ennek vége lesz - mint amikor egy élőlényt megölnek, hogy megszabadítsák a szenvedéstől.
2015 októberében jelent meg a játék, az első fél év nagyon jó volt, a második fél év meg tűrhető.
Azóta viszont hibát hibára halmoznak, folyamatosan leszarják a fórum építő jellegű kritikáit, javaslatait, és egyértelműen fingjuk nincs róla, hogy milyen irányba vigyék a játékot. A Balance 2.0-ba több tízezer munkaórát beleöltek, hogy aztán szépen fokozatosan kukázzák a 80%-át - gratulálok!
A csúcs az az volt, amikor úgy másfél éve bejelentették az új célzókeresztet, és büszkén írták a hírben, hogy "ez már figyelembe veszi a páncél döntöttségét, és összetételét is akkor, amikor megjósolja az átütés valószínűségét" erre jöttek az értetlenkedések, hogy hiszen ezt már a mostani is tudja - erre tudjátok, mi volt a válasz? Küldjetek screenshotot róla! Aztán amikor ömlöttek a screenshotok, törölték az egész postot, és azóta is kuss van róla - jogosan tették fel a kérdést akkor a fórumozók (köztük én is), hogy Srácok! Ti egyáltalán játszotok azzal, amit fejlesztetek?!?!?!?!?!?Átfestett "prémtankokat" tucatjával kapunk, progressziós tankágak vonatkozásban meg csak a "soon" meg "TBA" felirat díszeleg. Borítékolom, hogy idén már nem lesz francia ág, ami azt fogja jelenteni, hogy egész évben EGYETLEN teljes értékű ágat kaptunk, az izraelit!
A WoT 1 év alatt több ágat rak be, mint ezek 3 év alatt - nem véletlenül dönt bevételi rekordot minden évben, a prémammo, a szivatós MM, a tetűlassú fejlődés, meg a hasonlók ellenére!
Tudom, modern tankokból nincs olyan diverzitás, mint a régiekből, de a "tempó", amit ezek diktálnak, akkor is botrányos! -
Angel1981
veterán
válasz
yodamester10
üzenetére
Én 850-nél járok, de én sem érzem jobbnak.

Játszogatok, és annyi.
-
blanky
tag
válasz
yodamester10
üzenetére
Mintha azzal orvosolni lehetne....

-
gubabela
senior tag
válasz
yodamester10
üzenetére
Te jó ég mit követtél el hogy 10 évig nem chatelhetsz? Supportnál azért rákérdeznék, hogy biztos-e az a 10 év? Ahogy a dolgok most állnak én nem hiszem, hogy addig húzná ez a játék.
-
kesa_hun
csendes tag
válasz
yodamester10
üzenetére
Ki lehet bírni. Bár nekem 55-60 a ping .

-
nooop
csendes tag
válasz
yodamester10
üzenetére
Nem kell annyira ragaszkodni az EU szerverhez, pedig nekem ott minden 10 tank ki volt fejlesztve + arany + kredit. Semmi értelme nincs EU rész totál halott kb 1 éve már a RU szerveren vagyok és megérte váltani.

-
kesa_hun
csendes tag
válasz
yodamester10
üzenetére
Azért még lehet vele játszani...Még mindig jobb fényévekkel mint a WOT.

-
horvathpeter
aktív tag
válasz
yodamester10
üzenetére
Sziasztok.
Már nálam is okè a dolog. Beállításokban a jármű textúra növelèse a garázsban vagy mi, nem tudom pontosan. Azt kapcsoltam ki, így jó lett.

-
gubabela
senior tag
válasz
yodamester10
üzenetére
Armatát nem tudom, lehet, hogy lesz, de a typot így
-
speedmetal
tag
válasz
yodamester10
üzenetére
Mostanában sokat játszom az EU szerveren, nálam egyszer sem fordult elő, hogy kidobott volna.
-
kesa_hun
csendes tag
válasz
yodamester10
üzenetére
Nálam a ruszki tökéletes, az eu-t hanyagolom.
-
scyllarus
veterán
válasz
yodamester10
üzenetére
-
kesa_hun
csendes tag
válasz
yodamester10
üzenetére
Ámen!
-
blanky
tag
válasz
yodamester10
üzenetére
Jah a legjobb az, amikor ruszki szerveren a kempelők miatt vesztésre állva, "campers never win" beírt chat üzenet után tonnaszám jönnek a helyeslő reakciók olyanoktól akik MBT-vel kempelgetnek hátul...

-
kesa_hun
csendes tag
válasz
yodamester10
üzenetére
Nekem jó a ruszki, egyenlőre nincs gebasz.

-
kesa_hun
csendes tag
válasz
yodamester10
üzenetére
Pacsi! Qurva egyszerű, a ruszkin kell tolnunk, ott legalább van PVP. Menjenek már a PVE + GLOB agyhalott próbálkozással. Ez a játék nem ezt érdemelte volna. Az a szomorú hogy top klánnak érzők is, egyre jobban a PVE vonalat tolják. Persze hogy talán több a lóvé+ a tapasztalat de, élmény szerintem nulla.Menj rá 1 discord vagy ts3 belépést engedélyező magyar szerverre. Mit látsz vendégként? tolják a PVE + Glob baromságot mint az állat.PVP majdhogy nem 0. Na ezért nem vagyok klán tag.Bocs hogy eltértem picit
a témától...de...
-
speedmetal
tag
válasz
yodamester10
üzenetére
Jómagam is ebben a cipőben járok, nem igazán értem, hogy szilárd 60 fps és 40-50 ms értékek mellett miért ugrál előre hátra a harckocsim. Ez így játszhatatlan!
-
scyllarus
veterán
válasz
yodamester10
üzenetére
Én megkaptam az orosz festésű IS-7-et, pedig megvan a "sima" az első alkalom óta, amikor osztották.
-
blanky
tag
válasz
yodamester10
üzenetére
A két tank nem ugyanaz

-
horvathpeter
aktív tag
válasz
yodamester10
üzenetére
-
blanky
tag
válasz
yodamester10
üzenetére
"Win 5 battles in any mode to receive this vehicle!"
-
kesa_hun
csendes tag
válasz
yodamester10
üzenetére
Én még csak a 7-es gépeket kezdem.

-
ughhh
senior tag
válasz
yodamester10
üzenetére
Kimaradt a télinél nem szabad, hogy spottoljanak.
A téli és az erdei nem gond, a sivatagihoz 4 ATDU kollégát keresek.
Csináljunk egy csapatot és mindenkinek megcsináljuk az összes cammot. -
scyllarus
veterán
válasz
yodamester10
üzenetére
Az AW honlapon a profilodban.
-
kesa_hun
csendes tag
válasz
yodamester10
üzenetére
Ne aggódj, nekem se jelenik meg. Fingom nincs miért.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 2 Yoga Ryzen3 5400U Refurbished - Garancia Akció!
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- 27% - MSI MAG Coreliquid I240 AIO Vízhűtés!
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ugye ezt nem gondoltad komolyan 

Megpróbálok tikettezni