- Mindenki Z Fold7-et akar
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mhegedusmh
újonc
válasz
Janos250 #8026 üzenetére
Kedves Janos250! Koszonom a gyors valaszt, de nem egeszen ertem ez hogyan segitene rajtam.. Nem tudok semmilyen prg-ot feltolteni sajna..
Hello Tankblock! A tipust irtam, bootkor a GPIO0 lebegtetve van a ChipEna 3.3V-on.., azt irjak igy kell.. Barmilyen firmware jo (pl. wifi webserver, de AT-s firmwarek ujabb valtozatat is probaltam...)
Hello Chaka! Kosz a tippet, alkalmasint kiprobalom majd..
Marci -
mhegedusmh
újonc
Hali, egy ESP8266-01 modullal szivunk sokat (3db-ot is probaltunk), de az AT parancsokra mar nem valaszol... Flashelni 1x sem sikerult... 3.3V-5V logikai szintillesztovel kotottem ossze az FTDI32 usb-soros chippel. Any idea?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Milyen routert?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Viccrovat
- Kuponkunyeráló
- Nioh 2 (PS4)
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest