Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- iPhone topik
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arak95
tag
Sziasztok.
Nemrég sikerült szereznem egy Arduino Nano Boardot, hozzá csatlakoztatva egy Adafruit MMA845X GY-45 gyorsulásmérővel (ADXL345 néven is megtalálható).
A csatlakozás i2c-vel történik, és a kábelezés a leírásoknak megfelelő.
3.3V táplálás
GND: GND
SDA: A4
SCL: A5Az ADXL345 Library-t használom, amiben megtalálható egy sensortest nevű példa program. Sajnos a lefutás eredménye a következő:
"Accelerometer Test
0
Ooops, no ADXL345 detected ... Check your wiring!"Már sok mindent kipróbáltam, de egyik sem működött:
- i2c Scanner: kiírja, hogy Found address: 28 (0x1C)
- a tesztprogram .h fájljában átírom a default adress-t erre
- több library-t is kipróbáltam mindegyikben átírva az address-t, az eredmény ua. Sensor Could'n start
- Analog reader-el kiolvastattam az A4 ill. A5 pinen eső feszültséget, mindegyiken stabil 3,3V esikValakinek volt már hasonló problémája? Esetleg további tippeket tudnátok mondani?
Erősen kezdő vagyok még ebben a témában
Szóval előre bocsi a hülye kérdésekért 
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BIOS topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Assetto Corsa Rally
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Arc Raiders
- Házimozi belépő szinten
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 5600X/3070/512Gb SSD/32Gb RAM/850W GOLD
- Chieftec GPS-350EB-101 A 350W ATX tápegység, Retro gépekbe!
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RX 9060 XT 16GB / B550 WIFI / 32GB RAM 3600Mhz / 1TB M.2 SSD / 650W GOLD
- Canon EOS M50 Mark II kit obival, 2db eredeti aksival, 1000 expoval, gyári dobozában, táskával.
- Hibátlan, 32" (81 cm) méretű Panasonic Viera LCD tv eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Z Fold6 -12/256 GB Használt Media Markt garancia 2028. 07. 03-ig + 1 év Gold
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szóval előre bocsi a hülye kérdésekért 
ekkold