- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F7
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- VoLTE/VoWiFi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gsc73
aktív tag
válasz
Wolfram #18447 üzenetére
Szerintem én megértettem a problémát (ha tévedek bocs): tehát, távirányítani kell egy mikrovezérlőt, falon keresztül is (rálátás nélkül, így infra kiesett, marad az RF). A projekt kivitelezése során készen megvásárolható távirányító kellene, mert azt macerás szépen házilag elkészíteni (én infrás projekt esetében pont így gondolkodtam...).
-
gsc73
aktív tag
válasz
#70211840 #18446 üzenetére
Hali!
Évekkel ezelőtt én egy ilyen panelt vettem. Szerintem ugyanaz az áramkör, amit korábban linkeltek, csak ez készen van. Panel kimenete >> Arduino digitális bemenet, figyelhető az alacsony/magas szint (if/then/else).
Üdv: G.
-
gsc73
aktív tag
válasz
ReFleXx #18352 üzenetére
Szia!
Pont a napokban láttam egy videót hasonló projektről. 2:41-6:10 között van szó a feszültségszabályzó problémakörről.
Üdv: G.
Új hozzászólás Aktív témák
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Huawei P Smart 2019 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest