- Mobil flották
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
DarkByte #22680 üzenetére
"This product can't be shipped to your address. Select another product or address."
Sok magyar honfitársunk élvezi, hogy amikor öcsis kedve tartja, reklamál, és kéri a refundot.
Ha elég ügyesen csinálja, akkor rendszeresen vissza is kapja az árát. Ez különösen könnyen megy az általad is említett verzióknál, mert több rendelést összevárnak, és egy csomagban érkezik, azaz csak annyi van meg nekik, hogy egy csomagot kézbesítettek Neked.
Van olyan eladó, aki csak azt próbálja elkerülni, akinek van priusza, de vannak, akik egyszerűen a magyar rendeléseket tiltják le.
Ha csak rád "pikkelnek", akkor az újra regisztráció más bankkártyával megoldás lehet egy darabig, de ha a magyar rendeléseket tiltják le, nem sokat érsz vele.
Valaki valahol írta, hogy többnyire a népszerű, mindenki által használt dolgoknál gyakori, de speciális dolgoknál elég ritka.
Én is így tapasztaltam: A hobby CNC marómhoz rendelgettem többször maró szárakat, ott soha nem tapasztaltam ezt.
Viszont amikor BT-s fülbedugót rendeltem, csak a harmadik volt olyan, aki ide is szállított. Hát igen. Ezek a srácok CNC marószárat nem nagyon rendelgetnek, de fülbedugót igen. -
válasz
DarkByte #22690 üzenetére
vi. = Vietnámi aloldal. Gondolom helyi raktárakat, helyi árszabást listáz.
Valamikor pár éve elkezdett terjedni itt a fórumon, mert ha vki így linkelte az oldalt, miután rákattintasz, a böngésződ a vietnámi oldalon lokalizálódik, onnantól kezdve ez van, amit írtál. Terjed, mint a vírus, de valójában ártalmatlan dolog, a fenti jelenséget leszámítva. Bosszantó, mert oda kell figyelni, mire kattintok, bár az amúgy sem árt.
Jó lenne, ha eltűnne végre ez a hülyeség, ha mindenki odafigyelne mit linkel... -
DarkByte
addikt
válasz
DarkByte #17238 üzenetére
Egy ilyet találtam, itt 3dBi-t adnak meg ehhez a kis csavart antennához. (már ha igaz) [link]
Kalkulátorba beírva 8dBm-el és teoretikus 0dB kábel veszteséggel, 11 dBm EIRP jön ki. Szóval azért maxra (20dBm) tekerve elvileg át lehet vele lépni.
-
dew28
aktív tag
válasz
DarkByte #17234 üzenetére
The LoRaWAN technology can be used in ETSI EU433 band as long as the radio device EIRP is less than 12.15 dBm and the end-device transmit duty-cycle should be lower than 10%. The center frequency of the channels associated with this band ranges from 433.175 to 434.665 MHz.
Az NMHH szerint ezeknek az eszkozoknek az olcsositott, gyenge zavarszurovel, vagy a nelkul forgalomba hozott valtozatait (kina), pl. az MVM NET 450MHz-es bazisallomasai is 'zavarhatjak', hogy a mindenfele, limit nelkuli kaputaviranyitokrol, 'okos/kinetikus' kapcsolokrol mar ne is beszeljunk.
hossszabb tavon is celszerubb a 863-870 MHz tartomanyt hasznalni ilyen celra szvsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged