- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Redmi Note 13 4G
- iPhone topik
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
nyikszi #8478 üzenetére
Értem!
Esetleg érdekel egy olcsóbb megoldás?
Kell hozzá egy uno vagy egy nano, egy hc-06 Bluetooth modul, és tetszőleges számú led, csipogó, szervó vagy dc motor.
Mellé pedig egy ilyen programozó környezet:
[link] vagy [link]
Ezek a LEGO-hoz hasonló grafikus környezetek.Az én fiam 8 éves, én egyelőre sikertelenül próbálkozom "megfertőzni"
, bár LEGO EV3-mal már vannak részeredményeink (egy tanfolyamra jár most, a feladatokat megcsinálja, érti, de nem túl kezdeményező).
Az általam épített Arduino smart car-t is szívesen irányítja egy telefonos remote appal, de a programozás még nem igazán hozza lázba. -
válasz
nyikszi #8459 üzenetére
Szerintem sehol.
Néztem az árakat, és a hardverhez képest durván túl van árazva. Persze, tudom, az árba bele van építve a fejlesztés, az egész "ingyenes" oktatási program költsége, meg az, hogy te fizeted ki az angol tanulóknak ingyen juttatott példányok árát is.Minden célra kell? Arduinoval nem lehet helyettesíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest