- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- VoLTE/VoWiFi
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Megjelent az Infinix Note 50x 5G
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
nyikszi #8478 üzenetére
Értem!
Esetleg érdekel egy olcsóbb megoldás?
Kell hozzá egy uno vagy egy nano, egy hc-06 Bluetooth modul, és tetszőleges számú led, csipogó, szervó vagy dc motor.
Mellé pedig egy ilyen programozó környezet:
[link] vagy [link]
Ezek a LEGO-hoz hasonló grafikus környezetek.Az én fiam 8 éves, én egyelőre sikertelenül próbálkozom "megfertőzni"
, bár LEGO EV3-mal már vannak részeredményeink (egy tanfolyamra jár most, a feladatokat megcsinálja, érti, de nem túl kezdeményező).
Az általam épített Arduino smart car-t is szívesen irányítja egy telefonos remote appal, de a programozás még nem igazán hozza lázba. -
válasz
nyikszi #8459 üzenetére
Szerintem sehol.
Néztem az árakat, és a hardverhez képest durván túl van árazva. Persze, tudom, az árba bele van építve a fejlesztés, az egész "ingyenes" oktatási program költsége, meg az, hogy te fizeted ki az angol tanulóknak ingyen juttatott példányok árát is.Minden célra kell? Arduinoval nem lehet helyettesíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest