- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
És mégis mi akadályoz meg abban, ha már ott vannak a kivezetések, hogy ahelyett, hogy rájuk forrasztasz, egy multiméterrel kimérd, melyik hova fut a csatlakozón?
Én a kábelt kettévágnám a helyedben, lesz két csatlakozód az olvasóhoz, a másik felét meg oda forrasztod, ahova jól esik. -
Igen, de még mindig nem tudom, mi a kérdés.
Azt írtad, a kivezetés mellett rá van szitázva melyik láb micsoda.
szerk.: most újraértelmeztem amit először írtál, ezek szerint itt nincs felirat a kimeneteknél. Akkor keress egy projektet, ahol pont ez a készülék szerepel és nézd meg ott hogy kötik be, vagy egy gyári adatlapot... -
Kövezzetek meg, de én nem jöttem rá, hogy mi a kérdés...
Ha nem azt kaptad, amit rendeltél, nyiss dispute-ot az eladóval, és tisztázd vele. Tedd fel neki ezt a kérdést, amit itt, leginkább ő fog tudni válaszolni.
Ha ez nem jött be, tölts fel ide néhány fotót, mert így igencsak kevés az infó..."a 6 piros kábelt hogyan használjam" erről a pusztító című film kagylós jelenete jutott az eszembe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest