- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
A jelenleg működő verzióban el van választva a soros porttól: szétválasztottam két részre: az egyik ESP-re van kapcsolva az a panelka, ami a hőelem jelét méri, és digitálisan küldi az egyik ESP-re, ami WiFin továbbküldi a másik ESP-nek, ami végzi a beavatkozásokat. Tehát a WiFi, mint galvanikus leválasztó.
Viszont a hőelem jelét mérő panelkát muszáj volt galnavikusan csatolni az ESP digitális lábaihoz, ezért ezt az ESP-t kénytelen vagyok akkuról táplálni, mert ha hálózati tápról megy, akkor +- 5 C fok ingadozással mér. Majd ezt is átteszem platina hőmérőre a hőelem helyett, és csinálok hozzá panelt, azzal majd talán jobb lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Horgász topik
- Path of Exile (ARPG)
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- Hobby elektronika
- Projektor topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest