- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- LTE frekvenciák
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Netfone
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tankblock
aktív tag
válasz
kormoskandur #6019 üzenetére
Hello,
64 w2812b címezhető rgb ledből óra, rtc vel és esp8266 al. Éppen fejlesztés alatt. Sync NTP vel netről.
Hiányzik még:
LDR, webserver ahol ébresztést lehet állítani. Hangkeltő......
Home automation kellene integrálni 2 sonoff ot.
És még van egy csomó ötletem. -
válasz
Én robotot gyártanék rendületlenül, ha nem lennék ilyen kétbalkezes.
Egy ehhez:
hasonló kis lánctalpast csinálok épp, de tápellátási gondjaim vannak. :/
-
Zoja™
őstag
válasz
Nem régiben egyedülálló lettem, úgyhogy szert tettem pár apróságra, unaloműzés gyanánt.
Van most 2db UNO, 1db nano, egy attiny85-ös panel, Wemos D1, Wemos D1 mini. Hozzá pár szervó, stepper, 2x16-os lcd, 3,2"-os érintőkijelző microsd foglalattal, 2 méternyi WS2812b ledszalag, cnc shield, plusz pár szerelési apróság. (tüskesor, csatlakozók, kábesaruk, stb.)
Aztán most vettem egy F Astrát játszós autónak, úgyhogy az Arduino, mint hobbi a háttérbe került... -
Honkydoo
őstag
válasz
2 projekt van:
1.
Arduino midi kontroller (pedállal vezérelhető)
Ez már kész van egy ideje, pár apróság van mit be kell szerelni. (Pl.: Az usb kivezetése, ehhez még várom az alkatrészt)2. Hang vezérelt ledes fénysor
Ehhez megvan a shiled, a ledsor, és a kód nagyjából. (A kódot még ki kell próbálni.)
Várom a trafót és az arduinot plusz valami házat és nézni kell majd neki.Később extra fejlesztés gyanánt arra gondoltam mindkét projektet megdobom egy-egy mikro SD kártya foglalttal. Néha jól jönne mind a két projektnél, ha áram nélkül is tudnék adatokat tárolni.
Más nincs nagyon és remélhetőleg nem is lesz.. (Egy ideig.) Már így is túl sok pénzt öltem ebbe a "hobbymba".
-
Gergosz2
veterán
válasz
arduino fronton most csak az nrf24-es szenzorhálózatom.
-
tvamos
nagyúr
válasz
Ha elmondom, meg kell hogy oljelek!
Pont a fenykepezogepemet hajtom korbe-korbe. Arduino + olcso kis kinai leptetomotor. Egyenlore ott tartok, hogy leegett a leptetomotor, valoszinu a mechanika lehet a bunos.
Szeretnek az asztro mountom es a fenykepezogepem koze egy motorosan vezerelt fejet kesziteni. Meg nem tudtam eldonteni azt sem, hogy leptetomotor kell, vagy DC... Van mar mind a ketto. Van Arduino CNC shield, meg Arduino, Raspberry pi, meg minden. Wifi-n lenne jo vezerelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- EAFC 25
- Hobby rádiós topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Fotók, videók mobillal
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged