Hirdetés
- A Samsung bemutatta a világ első 2 nanométeres mobilchipjét
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Jövő héten indul a Xiaomi kameraforradalma
- Kiszivárogtak a Dreame első telefonjának egyes specifikációi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Két kamerával cserélné az iPhone Air a zakót kapucnis pulcsira
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JulianSinulf
őstag
De nem ám. Szép álom is.
Olyanokat tudnék mesélni.
Nagyvonalakban: Két hónapot vártam egy oszcilloszkópra az asztalomra, közben azt kérdezgették, hogy minek az nekem, meg arra emlékeztek, hogy végül is az előttem a helyemen ülő javítós nőnek is volt.
Két évet vártam egy normális mikroszkópra és majdnem ez sem lett. Azóta sem vettek többet, pedig kellene. Olcsó hulladékot vettek, amilyet ebay-ről 400€-ért én is be tudnék szerezni. Belenéztem és azt mondtam, hogy ilyet még itthonra, hobbi célra sem.Nameg általában nincs infó a termékről, ami alapján el lehetne indulni a hibakeresésben. Az ICT a legegyszerűbb, de van, amikor ez kimarad és már csak a funkciót tesztelik. Én meg ott ülök a teszter előtt, nézem mit csinál és próbálom kitalálni, hogy az adott lépésnél mi történhet. Az asztalomnál nem tudom megismételni a lépést, a teszter meg zárt és gyors. Sokszor megtápolni sincs lehetőség a panelt. Vagy, ha táp van is, nem indul, mert hiányzik neki még valami jel, amiről nem tudok, mert a kapcsolási rajzban nincs, a tesztről meg nincs leírás. Meg kell beszélni azzal a technikussal, aki a tesztert építette. De ő nem 3 műszakban dolgozik, gyakran nem ér rá és nekünk sem mindig jut időnk pont akkor arra a termékre, mert más a prió. És van, amikor a megrendelő építette, abból meg kihúzni bármit is...
Részemről mondjuk nem gond. Jön a másik kolléga és vagy gallyra teszi a panelt és selejtezhetem vagy ő maga selejtezi le, mert fogalma nincs, hogy mit kellene tennie.
Az én fizetésem nem lesz sem több, sem kevesebb és pont annyi, mint a másiké.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Januártól igényelhető a kiskorúak tartalomvédelme a mobilszolgáltatóknál
- Melyik tápegységet vegyem?
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
- A Samsung bemutatta a világ első 2 nanométeres mobilchipjét
- Philips LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Facebook és Messenger
- Nem hiszed el, mi a Firefox új célja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Patriot Viper Venom 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Gari 2035.10.08. -ig -
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Akku: 95%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 85%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd vel Dobozában
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Zalman Z1 Plus XFX 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
ekkold