- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Mobil flották
- Nokia 8 Sirocco - tudja, honnan fúj a szél
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- LTE frekvenciák
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ViZion #18147 üzenetére
Igen ezt, ami az 1. 2. linkeden van.
A másik 2 nem tud jelezni beállítható alsó-felső határnál, illetve az egyik igen de én nem bonyolítanám okosotthonos wifis marhaságokkal, az pont akkor döglik meg amikor egy cella robbanni készül. meg nem sok értelme van ha a telefonomon látom hogy baj van és 100 kilométerre vagyok épp.
Az első linken már nem elérhető, Dieser Artikel ist nicht mehr verfügbar.
A másodikon nem szállítanak külföldre, vagyis de horror összeg, és ugynez van egy görög oldalon is amit találtam.
Ezért is gondoltam hogy megkérdezem és több csoportba is azt mondták Arduinoval simán meg lehet csinálni. Hogy hogyan azt nem tudom, ezért csöppentem ide.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- OLED TV topic
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Asus Rog Strix G16
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest