Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Apple iPhone 11 - népalma
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Redmi Note 9S néven érkezett meg a Redmi Note 9 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ekkold
Topikgazda
válasz
vviktor1 #17855 üzenetére
Nekem 100%, hogy a kijelző miatt akadt, ugyanis ha nincs beállítva a kijelző akkor nincs akadás. A soros porton így is kitol minden adatot ami kell, erre ráakasztok majd egy Arduino nanot, vagy egy BluePill-t, és az kezelheti a kijelzőt akadás nélkül... Egyelőre csak az ESP8266-ra épülő van bedobozolva, az ESP32 verzió csak próbanyákon van kijelző, és gombok nélkül - de teljesen jól működik. Ehhez tervezek majd egy végfokot, külön MCU-t a kijelzőhöz (és a kezelőszervekhez is), és így akarom majd egybe dobozolni.Emlékeim szerint a programozó app képest törölni is a flash-t, utána biztosan lehet a nulláról kezdeni a programozást. Ha mégis megfrissíted akkor írd meg majd légyszíves, hogy jól működik-e, mert még én sem frissítettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bezámítás! Lenovo P15 Gen1 15 FHD üzleti notebook- i7 10850H 32GB RAM 1TB SSD Quadro T2000 4GB WIN11
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest