-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erről az oldalról szerintem a fázisfordító szűrő áramkör kell neked (Simplified Inverting Amplifier Filter Circuit),
mégpedig annyi módosítással, hogy a + (neminvertáló) bemenetet a várható feszültségtartomány közepére (nálad 3V) húzod egy feszültségosztóval, így a kimenet közepe is nagyjából e körül lesz. De én analóg elektronikából elég kezdő vagyok, ajánlom a hobbielektronika topikot, én is onnan szoktam segítséget kapni analóg kérdésekben.
Ja és ehhez rail-to-rail műveleti erősítő kell, ami képes a kimenetet a tápfeszültség közelébe vinni, vagy egy egyszerű opamp-nak 5V-nál annyival nagyobb tápfeszt adni, hogy 5V-ig tudja vezérelni a kimenetét. -
biker
nagyúr
Már úgy értem, ami jó a 2.5-3.5V-ból 0-5V-ot csinálni, nincs ilyen zaja, ingadozása, stb
Találtam olyan áramváltót ami 100A > 5V kimenetes, kacérkodom hogy az direktben mehetne a bemenetre. Árban több lenne mint a 3f áramváltó + 3db ACS712 de ha még kell extra áramkör akkor lehet már nem drágább azzal megoldani.
Most csak azért erőlködtem a meglévő alkatrészek hasznosításán, ne végezze a polcon (annyi szar van már ott)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Prodesk 600G4 SFF - i5-8500, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, ATI R5 430 2GB eladó!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Egyedi ékszerdobozka
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged