- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
Ja igen, a poti jobb ötlet, ja.
Csak helipotim szerintem nincsen. De végülis gondolom sima trimmerrel is jó, ha óvatosan tekergetem.
MOD:
Illetve egy-egy sima trimmer akár még bent maradhat a végleges kapcsolásban is, és akkor minden szegmensre külön-külön is beállítható lehet a leginkább megfelelő feszültségosztás/kollektoráram.
Mondjuk 2x3 detektorra ez már 6 trimmer. A nyákon tulajdonképp elférne. Árban meg nemtom, kb. 100-200Ft egy darab trimmer (azaz 600-1200Ft összesen, ami az egész projekthez képest nem jelentős tétel) ?A multiplexelés hatását még nem tudom, csak egy sejtés. De akkor majd szkóppal kimérem. Na most jól fog jönni, hogy egy 4-csatornásam van, egyszerre tudom majd nézni mindhárom fototranzisztor feszültség-idő függvényét.
"... az ellenállás értékéhez igazított - elektrolit kondenzátort"
Ezt pontosan milyen képlettel számoljam ki ?De persze először a "futó" kijelző szegmenseinek váltása közti idő kellene, ezt szerintem első körben telefonnal kamerázva fogom mérni (képkockánként kiléptetve), ha ez a 25/30fps-hez nem túl gyors (többet nem tud sajnos a telefonom).
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged