- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
Ja igen, a poti jobb ötlet, ja.
Csak helipotim szerintem nincsen. De végülis gondolom sima trimmerrel is jó, ha óvatosan tekergetem.
MOD:
Illetve egy-egy sima trimmer akár még bent maradhat a végleges kapcsolásban is, és akkor minden szegmensre külön-külön is beállítható lehet a leginkább megfelelő feszültségosztás/kollektoráram.
Mondjuk 2x3 detektorra ez már 6 trimmer. A nyákon tulajdonképp elférne. Árban meg nemtom, kb. 100-200Ft egy darab trimmer (azaz 600-1200Ft összesen, ami az egész projekthez képest nem jelentős tétel) ?A multiplexelés hatását még nem tudom, csak egy sejtés. De akkor majd szkóppal kimérem. Na most jól fog jönni, hogy egy 4-csatornásam van, egyszerre tudom majd nézni mindhárom fototranzisztor feszültség-idő függvényét.
"... az ellenállás értékéhez igazított - elektrolit kondenzátort"
Ezt pontosan milyen képlettel számoljam ki ?De persze először a "futó" kijelző szegmenseinek váltása közti idő kellene, ezt szerintem első körben telefonnal kamerázva fogom mérni (képkockánként kiléptetve), ha ez a 25/30fps-hez nem túl gyors (többet nem tud sajnos a telefonom).
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged