Hirdetés
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- Akciófigyelő: Black Friday kedvezmények az EarFun cuccaira
- Akciófigyelő: Huawei Black Friday akciók a tudatos életvitel jegyében
- Részletes fotókon a Honor robotkaros telefonja
- Ezekkel a kiegészítőkkel még sokoldalúbb eszközzé válik az Armor Pad 5
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garmin Fenix 8 Pro - nézz az ég felé!
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tudsz jó tutorialt? Egyelőre nem sok elképzelésem van még hogyan lenne jó. Hőmérséklet, pára, aksi állapotot küldök és jelenítem meg grafikonon. Google chart-ot próbáltam beszúrni de az nem ment, így egy php kódban írt grafikon maradt. Talán amivel lehetne játszani, hogy adott időtartamot dinamikusan lehessen változtatni, füleket betenni mint egy honlapon pl: fül1: grafikon, fül2: jelengei érték. A fül2 jelenleg egy php oldal és egy másik php oldal a fül1. A fül2 php oldal tartalmazza az eddig 1 nap alatt mért adatokat táblázat formában. Ha most ez mondjuk több száz adat lesz, akkor érdemesebb lenne jobbra, ballra lapozhatóan megjeleníteni, mondjuk mint az ali rendeléseknél egyszerre 100 adat és lapozni kelljen a többihez, ez is jó lenne. Hirtelen most nem is jut eszembe más bővítési lehetőség. Ezekhez valami egyszerűbb tutorial jó lenne, ami magába foglalná az ESP/mysql felől jövő adatok kezelését.
Ebből indultam ki az alap megvalósításhoz, amihez hozzá adtam az én általam használt és küldött adatokat: [link]
Eddig ESP32-n volt egy webszerver, azon google chart, de egy idő után kifagyott valamiért a webszerver, de igazából az se tudott többet, mint 1 db honlapot megjeleníteni grafikon és jelenlegi adatokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- Milyen autót vegyek?
- OLED TV topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Elektromos autók - motorok
- Igen, jól tippeltünk, itt a fekete D15 G2
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 3410 - i3-10110U I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i5-4GEN I 4GB I 240SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Olcsón Google Nest Mini 2nd Gen
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3935, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3618,96% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ekkold