- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dracula
őstag
válasz
petivagyok #1913 üzenetére
Hi!
Nekem 3,5 fél éve van fenn egy AC 12L venti egy recsegével az S1-en, azóta is megy és halk, mivel 5V-ról megy asszem vagy az alaplapon szabályozom...
Szerintetek amúgy elég lenne ez az S1 egy a ventivel a 6950-re?
Vagy csak álom?
Mert ha nem, akkor egyben adom el, vagy teszem félre, és jobb, halkabb hűtéssel veszek egy 6950-et...Üdv!
-
-
Dracula
őstag
Ja, amúgy a rev2-höz adott x1950pro-ra való bordát rá lehet-e / érdemes-e (rá)tenni a kártyára valahova? Alapból nem volt rajta semmi...
Üdv!
-
Dracula
őstag
Na, nekem is megjött, átvettem... Nem volt annyira sima a felszerelés, de végülis sikerült. Annyira nem volt bonyolult azért.
Egy Nexus ventit vettem hozzá, és a gumi bakjai végére a másik oldalról kábelszorítókat tettem, így nem esik le, nem ér hozzá és fúj rá szépen.
Ami megdöbbentő, hogy 39 fok alapból (5x-60 volt) és 40 fok 3D vel.
A 8800GT-m hez adott Zalman 12V-os hangos heatpipe-os hűtéshez képest áldás!Üdv!
-
Dracula
őstag
Helo!
Valaki mondjon pls egy helyet ahol lehet ilyet kapni, mert közel 1 hónapja megrendeltem a PC Gear-ben és nem jön..
Üdv!
-
Dracula
őstag
Volt Zalman-om és a 6800GT-re felraktam a rambordákat. Leszedve volt, ahol a felírat erősen meg volt kopva 2+ év után.
De nem tudom, végülis.
Nem tudom, hogy rárakom-e, szerintem semmit nem számít. Szellőzni úgyis fognak a ventik miatt, borda meg gyárilag sem volt rajtuk eredetileg sem...
Üdv!
-
Dracula
őstag
Ha eddig nem volt ram borda, és lesz rajta 12-es venti, akkor minek rá borda?
Csak az esetleges gari miatt a leszedés okán aggódom...Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest