- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alvin_ti4200
félisten
Én se vagyok sokkal előrébb, RTX 2070 Super FE-vel nyomom több, mint két éve, a Cyberpunk-on kívül (ahol sajnos muszáj voltam használni a DLSS-t, mert a Ray-tracingből nem akartam engedni) nagyon még nem fektette meg semmi 1440p-ben (azon játékok közül, amikkel játszottam vagy tervezek játszani).
-
Alvin_ti4200
félisten
Ha a CLC-s WaterForce volt annyiért, akkor az nagyon-nagyon jó deal volt, ha a custom loopot igénylő változat, akkor kevésbé, mert arra még extra költségek és idő rakódik rá elég durván. Itt eddig 699 volt a legolcsóbb 6900XT, eBuyer árulta kábé egy hétig az MSI Gaming X Trio-t annyiért. A legjobb vétel az 599-es Asus TUF Gaming OC 6800 XT volt, csak addig gondolkodtam rajta, amíg visszanyomták 649-re, annyiért meg már nem hozott lázba. Ezek mind angol fontba értendők természetesen, ami a béka segge alá zuhant az év második felében, az elmúlt pár hétben kezdett elindulni visszafelé.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest