- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alvin_ti4200
félisten
Én se vagyok sokkal előrébb, RTX 2070 Super FE-vel nyomom több, mint két éve, a Cyberpunk-on kívül (ahol sajnos muszáj voltam használni a DLSS-t, mert a Ray-tracingből nem akartam engedni) nagyon még nem fektette meg semmi 1440p-ben (azon játékok közül, amikkel játszottam vagy tervezek játszani).
-
Alvin_ti4200
félisten
Ha a CLC-s WaterForce volt annyiért, akkor az nagyon-nagyon jó deal volt, ha a custom loopot igénylő változat, akkor kevésbé, mert arra még extra költségek és idő rakódik rá elég durván. Itt eddig 699 volt a legolcsóbb 6900XT, eBuyer árulta kábé egy hétig az MSI Gaming X Trio-t annyiért. A legjobb vétel az 599-es Asus TUF Gaming OC 6800 XT volt, csak addig gondolkodtam rajta, amíg visszanyomták 649-re, annyiért meg már nem hozott lázba. Ezek mind angol fontba értendők természetesen, ami a béka segge alá zuhant az év második felében, az elmúlt pár hétben kezdett elindulni visszafelé.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest