- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Magisk
- Poco F7 Pro VAGY Nothing 3a Pro ?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alvin_ti4200
félisten
Én se vagyok sokkal előrébb, RTX 2070 Super FE-vel nyomom több, mint két éve, a Cyberpunk-on kívül (ahol sajnos muszáj voltam használni a DLSS-t, mert a Ray-tracingből nem akartam engedni) nagyon még nem fektette meg semmi 1440p-ben (azon játékok közül, amikkel játszottam vagy tervezek játszani).
-
Alvin_ti4200
félisten
Ha a CLC-s WaterForce volt annyiért, akkor az nagyon-nagyon jó deal volt, ha a custom loopot igénylő változat, akkor kevésbé, mert arra még extra költségek és idő rakódik rá elég durván. Itt eddig 699 volt a legolcsóbb 6900XT, eBuyer árulta kábé egy hétig az MSI Gaming X Trio-t annyiért. A legjobb vétel az 599-es Asus TUF Gaming OC 6800 XT volt, csak addig gondolkodtam rajta, amíg visszanyomták 649-re, annyiért meg már nem hozott lázba. Ezek mind angol fontba értendők természetesen, ami a béka segge alá zuhant az év második felében, az elmúlt pár hétben kezdett elindulni visszafelé.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- VR topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Telekom mobilszolgáltatások
- 3DMark05 eredmények
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest