- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
somogyib
őstag
Ontopikból: (#45261) vond "Nem tudom, ki csinálta annak idején" -> Ndruu készítette.
-
somogyib
őstag
Az arcképesek kéréseiben le van írva, hogy mi felel meg ideális forrásképnek. Régebben fényképből és 3d-s képből is készült avatár de ma már nem, mert
baromi sok munka van vele és az eredmény - ha neked tetszik is - nagyon sokszor nem felel meg a kívánalmaknak. A képgyáros meg kidobott az ablakon 2-3 órát...Lehet, hogy amit linkeltél az neked nem fénykép, de a fenti linken találsz egy képet ahol jól látszik a különbség render és rajzos között: link
Így remélem már érthető, hogy miért nem akar senki belekezdeni.
Próbálj meg még kutakodni hátha lesz egy olyan ami Neked is jó és a többiek is rábólintanak (sajnos vannak olyan karakterek amiből nehéz jó forrást találni).
szerk: látom már tárgytalan a magyarázkodásom.
-
somogyib
őstag
válasz
Memmaao #9622 üzenetére
Ha teljesen eltérő lenne - mint pl. Luke Skywalker - akkor is zavarna?
-
somogyib
őstag
Én is benevezek egy Thanos forrással.
-
somogyib
őstag
A meglévőtől eléggé eltérő, az ilyet szokták engedélyezni, de szerintem itt inkább az a gond, hogy fotó/3d render képből nem készítenek a gyárosok arcképet.
-
somogyib
őstag
válasz
westcoastog #9575 üzenetére
De csak akkor kérheted ha a sajátodról van szó. Másét nem lehet töröltetni.
-
somogyib
őstag
válasz
westcoastog #9573 üzenetére
-
somogyib
őstag
A Dragon Ball karakterek mindig "kétesélyes" kategória:
"próbáljatok meg kerülni az Android robot, koponya, tux pingvin, x^n sas, Verdás autók, Repcsikből a repülők, és a szerencsétlen Dragon Ball karakterek témákat is. Kb. csak egymillió rohangál belőlük fórum szerte, és igen "egyediek"." link
-
somogyib
őstag
-
somogyib
őstag
válasz
Döglött Róka #9515 üzenetére
"honnan tudja az egyszeri igenylo az iratlan szabalyokat?"
Azt csak akkor tudod meg amikor a modik leírják egy forrásképről vagy kész képről, hogy mehet-e vagy sem.
De van olyan is, hogy egy modi rábólint, viszont másik kettő nem engedi át.A szabályokat tekintve ez nem jogi kategória, inkább hasonlítsd a kvantumfizikához: ha nem érted, akkor is elfogadod.
"Szerinted lehet ezen amugy csiszolni ugy hogy megfeleljen a jelenlegi arculatnak?"
Ha engem kérdezel, szerintem nem. Véleményem szerint keress még tovább, hátha találsz egy olyan forrásképet, ami jó lesz a modiknak is. -
somogyib
őstag
válasz
Döglött Róka #9509 üzenetére
Vannak íratlan szabályok is, ezért vannak a modik akik eldöntik, hogy mehet-e vagy nem. Ha minden írott szabálynak megfelel, de nem illik a ph stílusba, akkor nem mehet.
-
somogyib
őstag
válasz
Nerazim #9446 üzenetére
Zealot-ból van egy lecserélt kép (módosítással kérhető).
De szerintem Alarak jobb választás lenne.
-
somogyib
őstag
Boldog ünnepeket minden képgyárosnak!
(ma azért tegyétek le a ps-t.
).
-
somogyib
őstag
válasz
Memmaao #9421 üzenetére
Ez a "nincs időm" szerintem inkább a "lusta vagyok" keategória. Legalábbis nálam.
Nekem volt kedvem csinálni arcképeket, és ez az egyetlen topik amit a loginom óta mindig követek.Számomra ez olyan mint az intarziázás, azt is szeretem csinálni és lenne is időm rá, csak hát lusta vagyok újra belekezdeni.
(egy munkahely + 4 gyerek
)
szerk: a topiktiltással én sem értek egyet.
-
somogyib
őstag
Most egy hülye kérdés jön: ki volt az első user akinek egyéni arcképe lett?
(#9391) zolomon17: a forráskép elég rajzos, azzal nincs gond, inkább az arányai nem stimmelnek. Szerintem azért nem kezd bele senki, mert nem illene bele a ph arcképekbe.
Nincs más amit választanál? -
somogyib
őstag
válasz
customer114 #9322 üzenetére
Minek teszed offba az összes hozzászólásod?
Ez saját mű?
-
somogyib
őstag
Androidos Chromnál, hogy kell "ctrl+f5"-öt csinálni? ELACielvtárs-nak még mindig a régi avatarját látom.
-
somogyib
őstag
válasz
-secret- #9133 üzenetére
Öt éve készült, nem hiszem, hogy meglenne a forrás.
-
somogyib
őstag
(#9099) CactuS: feljebb kell elvágni, mert így kicsi a feje. Kontúrozni kell és élénkebb színek, mert így homályos.
(#9101) CactuS: szintén feljebb kell elvágni (ne maradjanak lecsapott oldalak). A fogakat "rácsozni" kellene, így nagyon egybefolyik. A mutató kéz még a nagy képen se egyértelmű első ránézésre, azt szerintem vagy le kellene szedni, vagy elhúzni egy kicsit a fejtől (de ez már elég sok munkát igényel).
A szemeket mindkettőnél érdemes kicsit nagyítani, kiemelni, hogy kicsiben jobban mutasson.
...szerintem...
-
somogyib
őstag
Ha csak kontúrokat és színeket kell változtatni, akkor szerintem azt bevállalják a mesterek. Ráadásul megvan a lekicsinyítés előtti kép is, tehát ha mondjuk Tamoo nem tudja elvállalni, akkor mások abból tudnak dolgozni.
-
somogyib
őstag
válasz
l.skywalker #8836 üzenetére
Ráadásul az egyéni arckép egyik fontos szabálya, hogy a karakternek arca legyen, ezek meg ugye arctalanok.
Egész alakosban meg valószínűleg túl kicsi lett volna. -
somogyib
őstag
válasz
Pszihonaranc #8802 üzenetére
A "Tutira nem jó" válasz a kérvényezés szabályaira akar utalni és az Arcképgyárosok leterheltségét hivatott optimalizálni.
Az, hogy vannak elvetemültek akik mégis bevállalják - mint pl. Ndruu -, az más lapra tartozik.
szerk: részemről is pacsi
-
somogyib
őstag
válasz
Rypejakten #8659 üzenetére
-
somogyib
őstag
Ha a lányod PS-eszik, akkor még nagyobb grat!
Amúgy nem csoda, hogy Chuck Billy-ből nem jöttél ki jól. Én korábban Menyhárt Jenőt (URH, Európa Kiadó) próbáltam PH-sítani, de semmi értékelhető forrást nem találtam. Amiből meg megpróbáltam, az ment a kukába.
Persze Brad Pitt, meg egyéb celeb-rajzok vannak dögivel...
-
somogyib
őstag
válasz
holozis_HUN #8450 üzenetére
Írj Ndruu-nak, ő készítette, neki biztos megvan a lekicsinyítés előtti verzió.
-
somogyib
őstag
-
somogyib
őstag
AXisBOLD-nak Hendrix alapanyag: link.
-
somogyib
őstag
-
somogyib
őstag
Nem akarom offolni az ontopikot, ezért itt válaszolnék Winner megjegyzéseire:
"...ha valaki úgy kér egy arcképet ahogy az szabályellenes akkor azt még nem kell attól úgy engedni / engedélyezni csak azért, mert a kérvényezőnek úgy tetszik"
Úgy vélem, hogy szabályok csak az arckép igénylésére vannak. A kinézetet nem lehet leszabályozni, arra irányelvek vannak megszabva, amik max azt mondják ki, hogy PH-kompatibilis legyen.
Emiatt elég tág körű - és így elég szubjektív - , hogy mit nevezünk "rajzfilmesnek" és mit nem. (ezért is van, hogy egyes arcképeket egy moderátor jóváhagy, egy másik viszont nem)."Szinte kész avatar, árnyék nélkül. Végül került rá árnyék"
Nem mindig rossz az árnyékok használata.
Pl. nézd meg ezt:
, és nézd meg az eredetit. (nem akarok a saját kreálmányaimmal példálózni, de mást hirtelen nem találtam)
Szerintem ilynekere gondolt crey amikor azt mondta, hogy "amik már beton egyszerűek" ott kellenek az árnyékok.
Ezzel együtt mégis azt gondolom, hogy bitpork vagy pl. cifu avatárjánál lejjebb lehetett volna venni az árnyékot, de eltüntetni nem kellene teljesen.[ Módosította: crey ]
-
somogyib
őstag
"Köszönöm szépen, király lett!
---
Valóban, de "Köszönetnyilvánítás az OFF topikban!". -secret-"Itt nem a "jó lett, kérem beállítani" dologról volt szó?
Vagy előbb került beállításra, minthogy a kérvényező reagált volna? -
somogyib
őstag
-
somogyib
őstag
válasz
FoLey-v #7503 üzenetére
Ez szerintem jó lenne!
Nem ismerem a forrásképet, de feljebb, kb. nyak alatt kellene "vágni", és persze még a kontúrokat is át kellene jobban rajzolni (kívűl-belül).
---
(#7507) kretenallat: az a gond, hogy recések a kontúrok és ilyen arányokkal nem PH!-kompatibilis a figura. Ha a fejet kivágnád és alá egy "kis nyakat" szerkesztenél, akkor talán már jó lenne.
-
somogyib
őstag
Nem tudom, mire képesek ezek a progik, de pl. átlátszóság mtPaint-ben (3.3.5. pont).
Mattítással csak a gif mentéskor (PS) kell foglalkozni, a kész arcképnek png-ben is jól kell kinéznie.
Új hozzászólás Aktív témák
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 830 G5 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest