Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• diegho

nagyúr

válasz bozont #406 üzenetére

Lovag: nagy védelem, sok hp. Keveset ütnek rád a lények, de nagyon sokszor eltalálnak, így sok hp italod és manád fogy. A védelemre alapoz. Szinte minden buffja védelmet ad, a legkisebbet sebző kaszt.

Berzi: nagy támadás, közepes hp. Sokat ütnek rád a lények, viszont ritkán találnak el. 30. szinten már 50% esélyed van rá, hogy amit rád sebeznek a lények, azt leblokkolod és a sebzés x %-át gyógyulod. Tehát rádüt 10 lény egyszerre, abból 5 tuti block és gyógyulod. A berzerker, ha okosan van csinálva és jól vannak elosztva a skilljei elég erős, viszont nagy hátránya, hogy pvp-ben gyenge eleinte, mert gyorsan meghal.

Ranger: nagy támadás, közepes hp. Lények ellen elég gyenge, ugyanis nem kap blockot és evasiont is csak 12%-ot. PVP-ben eleinte szintén gyenge, mert nem kap skill blockot, viszont magas szinten ügyesen megcsinálva igazi terminátorrá válik. Én a rangert tartom az egyetlen olyan karakternek, ami ékszerek (nagyon nehezen található gyűrűk és amulettek) nélkül képes végigfejlődni a játékban úgy, hogy nincs szenvedés és csak evasion italra van szüksége ehhez. Hozzáteszem a berzerker és a lovag álló karakter, tehát összeszedsz ~12 lényt és megállsz leölöd őket. A ranger futó karakter. Összeszeded a lényeket, lelassítod öket, odébb futsz és mehet rájuk a sok tömegsebző.

Én lovag vagyok 74-es immár és én berzerkert javaslom, de tökéletesen elosztani a skilleket. Amennyiben úgy gondolod, hogy minden skill-t ki akarsz próbálni, akkor fejetsd el a berzerkert (talán a játékot is), mert haladni csakis jó skillezéssel lehet.

Igazából ebben a játékban minden karakter erős tud lenni, ha ügyes vagy és szerencsés. Amennyiben érdekel valamelyik karater szívesen segítek abban, hogyan kell elosztani a skill pontokat, viszont arra megkérlek bármi kérdésed van, azt itt tedd fel ne privátban, hogy a többiek is lássák és ne kelljen még egyszer leírni másoknak.

Új hozzászólás Aktív témák