- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- iPhone topik
- Végre egy tényleg jó Duotts bringa! - E29 teszt
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Igen, a fuse-zip-et már az elején felraktam, mert már a mobilos hegesztéseimhez levő cuccok is pl csak zip-ben vannak. Unrar-t parancssorosan már magában a vifm-ben megcsináltam, majd hozzárendelem egy billhez, vagy marad úgy, hogy a parancssorában kiadom. Viszont két dolgot nem találok a manuálban, vagy csak átsiklottam felette:
- Ha egy winyót rácsatlakoztatok, akkor a :media paranccsal oda tudok ugrani ez rendben van. De hogy tudok onnan mondjuk visszaugrani pl a /home/Data helyre? Erre nem találtam utalást. Próbálkoztam a :path /home/Data-ra, de hibát dobott.
- A legnagyobb szívás viszont amit nem találok azaz, hogy milyen utasítással lehet megoldani azt, ami mc-ben is van, double commanderben is, tux commanderben is, hogy + gombot lenyomva pl be lejet állítani, hogy *.jpg -vel minden jpg kiterjesztésű filet kijelöljön, hogy pl ezenkután tudjam másolni, törölni. No ezt sehogysem találom vifm-ben. Egyenként tudok kijelölni a t-vel (mondjuk egy space-re mountoltam). De csoportos kijelölést nem látok. A :filter jpg működik, csak pont fordítva. Minden jpg-t eltüntet.
Esetleg erre a kettőre van ötleted?
Csomó mindent testreszabtam már. Számomra jobban bejövő billek, A gyári linux trash-ét használja, csak a permanens törlésre kérjen megerősítést, megadott kiterjesztésekre milyen programot indítsan, szal már majdnem facca
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Amazon Fire TV stick/box
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hobby elektronika
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Napelem
- Google Pixel topik
- OLED monitor topic
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest